Başınız sağolsun rabbim diğerlerine acil şifa versin içine doğmuş rahmetlininEvet benim içimi kemirerek bitiren bir derdim var artık..
Geçtiğimiz hafta çarşamba günü üç dayım kendi taksileriyle iş için bir yere giderken iki yolcu otobüsünün arasında sıkıştı.
En genç olan dayim vefat etti beyin kanaması ve iç kanamasından. Daha 30 yaşındaydı, iki yaşına yeni girmiş minicik bir kizi var. Yetim kaldı yavrucak...
İçimiz paramparça, diğer iki dayım yoğun bakimda. Kardeşlerinin öldüğünü bilmiyorlar, öğrendikten sonra ne yapacaklarını nasıl dayanacaklarını düşünmek bile istemiyoruz...
Bu acı tarifsiz.. bu acı tahammülü en zor acı.
Daha iki hafta önce görmüştüm dayimi. Bana, eğer bana bir şey olursa kizima iyi bakar mısın dedi. ısrarla cevap almaya çalıştı.ben evet diyince 'tamam iyi' diyip gülümsedi. 6 gündür sırf bunun için ağladım.
Psikolojimiz çok kötü, paylaşmak istedim...
%99 karşı taraf suçlu, otobus şoförü yanindaki biri telefonundan bir şey gösterirken kontrolü kaybetmişBaşınız sağolsun çok acı gerçekten..
Kaza da suçlu kim belli mi peki?
Dayınızın içine doğmuş sanırım öleceği kızıma iyi bakarmısin dediğine göre..ah kıyamam ya
Inşallah hakettikleri cezayı fazlası ile alırlar evet giden geri gelmez ama bari biraz içiniz soğur..%99 karşı taraf suçlu, otobus şoförü yanindaki biri telefonundan bir şey gösterirken kontrolü kaybetmiş
Evet benim içimi kemirerek bitiren bir derdim var artık..
Geçtiğimiz hafta çarşamba günü üç dayım kendi taksileriyle iş için bir yere giderken iki yolcu otobüsünün arasında sıkıştı.
En genç olan dayim vefat etti beyin kanaması ve iç kanamasından. Daha 30 yaşındaydı, iki yaşına yeni girmiş minicik bir kizi var. Yetim kaldı yavrucak...
İçimiz paramparça, diğer iki dayım yoğun bakimda. Kardeşlerinin öldüğünü bilmiyorlar, öğrendikten sonra ne yapacaklarını nasıl dayanacaklarını düşünmek bile istemiyoruz...
Bu acı tarifsiz.. bu acı tahammülü en zor acı.
Daha iki hafta önce görmüştüm dayimi. Bana, eğer bana bir şey olursa kizima iyi bakar mısın dedi. ısrarla cevap almaya çalıştı.ben evet diyince 'tamam iyi' diyip gülümsedi. 6 gündür sırf bunun için ağladım.
Psikolojimiz çok kötü, paylaşmak istedim...
Arkadaşlar başınız sağolsun. .Çok çok üzücü bir durum..Ne denebilir ki giden gittiğiyle kalıyor. .Kalanlarsa yarım ...Benim de amcam ve yengem arkadaki arabadayken onlerindeki araba kaza yapti icinde de gencecik ogullari vardi ölmüştü ve o an cok kotu bir durumda gorduler .hala cok kotuler dayanabilecek bir aci degil.allah sabir versin size de cok zor
Telefonları batsın. Telefonla uğraşana hapis cezası verseler üzülmem. Radyoyu bile karıştırmak için direksiyona düğme koyuyorlar. Çok üzücü ne denir bilemedim. Başınız sağolsun.%99 karşı taraf suçlu, otobus şoförü yanindaki biri telefonundan bir şey gösterirken kontrolü kaybetmiş
Cok sagol ,aynenArkadaşlar başınız sağolsun. .Çok çok üzücü bir durum..Ne denebilir ki giden gittiğiyle kalıyor. .Kalanlarsa yarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?