Trafik kazasi...bir hafta oldu halen şoktayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Evet benim içimi kemirerek bitiren bir derdim var artık..
Geçtiğimiz hafta çarşamba günü üç dayım kendi taksileriyle iş için bir yere giderken iki yolcu otobüsünün arasında sıkıştı.
En genç olan dayim vefat etti beyin kanaması ve iç kanamasından. Daha 30 yaşındaydı, iki yaşına yeni girmiş minicik bir kizi var. Yetim kaldı yavrucak...
İçimiz paramparça, diğer iki dayım yoğun bakimda. Kardeşlerinin öldüğünü bilmiyorlar, öğrendikten sonra ne yapacaklarını nasıl dayanacaklarını düşünmek bile istemiyoruz...

Bu acı tarifsiz.. bu acı tahammülü en zor acı.

Daha iki hafta önce görmüştüm dayimi. Bana, eğer bana bir şey olursa kizima iyi bakar mısın dedi. ısrarla cevap almaya çalıştı.ben evet diyince 'tamam iyi' diyip gülümsedi. 6 gündür sırf bunun için ağladım.

Psikolojimiz çok kötü, paylaşmak istedim...

Başınız sağolsun rabbim diğerlerine acil şifa versin içine doğmuş rahmetlinin

Başınız sağolsun çok acı gerçekten..
Kaza da suçlu kim belli mi peki?
Dayınızın içine doğmuş sanırım öleceği kızıma iyi bakarmısin dediğine göre..ah kıyamam ya

Başınız sağolsun çok acı gerçekten..
Kaza da suçlu kim belli mi peki?
Dayınızın içine doğmuş sanırım öleceği kızıma iyi bakarmısin dediğine göre..ah kıyamam ya
%99 karşı taraf suçlu, otobus şoförü yanindaki biri telefonundan bir şey gösterirken kontrolü kaybetmiş

Cok üzüldüm cok, nasil dayanilir böyle bir aciya.... başınız sağolsun, allah sabır versin... yoğun bakımdaki dayılarınıza da acil şifalar dilerim...

Benim de amcam ve yengem arkadaki arabadayken onlerindeki araba kaza yapti icinde de gencecik ogullari vardi ölmüştü ve o an cok kotu bir durumda gorduler .hala cok kotuler dayanabilecek bir aci degil.allah sabir versin size de cok zor

Benim de amcam ve yengem arkadaki arabadayken onlerindeki araba kaza yapti icinde de gencecik ogullari vardi ölmüştü ve o an cok kotu bir durumda gorduler .hala cok kotuler dayanabilecek bir aci degil.allah sabir versin size de cok zor
Arkadaşlar başınız sağolsun. .Çok çok üzücü bir durum..Ne denebilir ki giden gittiğiyle kalıyor. .Kalanlarsa yarım ...

%99 karşı taraf suçlu, otobus şoförü yanindaki biri telefonundan bir şey gösterirken kontrolü kaybetmiş
Telefonları batsın. Telefonla uğraşana hapis cezası verseler üzülmem. Radyoyu bile karıştırmak için direksiyona düğme koyuyorlar. Çok üzücü ne denir bilemedim. Başınız sağolsun.

Çok çok üzüldüm. Başnız sağolsun mekanı cennet olsun.
Diğer iki dayınız umarım biran önce iyileşir.

Başınız sağ olsun. Dayinizin size vasiyeti var. Kızı size emanet etmiş. Allah uzun ömürler versin hepinize. Kızına huzur mutluluk nasip etsin.

Başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin.
Ailesine, çocuğuna uzun, sağlıklı ömür versin.
İnsanın kabullenmesi çok zor.
Allah diğer iki dayınıza şifa versin, tez zamanda iyileşirler inşallah.

başınız saolsun Allah mekanını cennet etsın dayınızın çocuğuna elınızden gelenı yapın soz vermışsınız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…