- 25 Nisan 2022
- 2.629
- 3.424
- 83
Bizim mevzu olalı 6 aydan fazla oluyor, sanırım zaman aşımına uğramıştır. Ben çok istedim şikayetçi olmayı ama eşim engel oldu.Yani hukuki olarak tabii ki peşinden gidin ama çocuğa çok yansıtmamaya çalışın ben çok üzülüyorum böyle durumlar olduğu zaman bu sizin ya da çocuğun suçu değil sonuçta bu onları yetiştiremeyen ailelerin suçu ben de kendisini yetiştirmeyen bir kadın tarafından şiddet gördüm bana hala sen de vursaydın diyenler var ben bir insanı vurmayı bilmem ki ben birini dövmeyi bilmiyorum ben bu şekilde yetişmedim empati yapıyorum karşımdaki insanın canını yakmak istemiyorum sözlü bir tartışma sonucu işin buraya geleceğini de hiç bilmiyordum
Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hiç bir yapamamak çok zor. Şikayetçi olmayı istedim ama eşim engel oldu. Kızımın yanında konuyu açmıyoruz zaten, o dönemde ilk bir kaç gün hep konunun üstüne gittim ama elime bir şey geçmedi, sonra içimde asla unutamasamda kızımın yanında tabi ki konuşmuyoruz.Çok geçmiş olsun gerçekten bu durumu yaşayanlar için de yakınları için daha da zor benim eşim bence benden daha kötü bir haldeydi hiçbir şey yapamıyor olması neden erken gelmedim falan dedi erken gelseydim çok kötü şeyler yapabilirdim dedi eşim bu olaydan sonra kendinden korktuğunu söyledi sizin evladnız üstelik böyle bir durumu yaşıyor insanın eli kolu bağlı çaresiz hissediyor değil mi çok geçmiş olsun gerçekten akran zorbalığı çok zor ve yaş bir süre sonra ilerledikçe daha büyük sıkıntılar olabiliyor ben çocuk gelişimciyim size tavsiyem konunun üzerine pek durmammaya çalışın yani çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışın ki travma olarak kalmasın çünkü ileride sosyal fobi anksiyete borderline bipolar gibi psikolojik problemlerin gelişme ihtimali çok yüksek oluyor akran zorbalığına uğrayan çocuklarda Allah korusun
Eşiniz de aile huzuru kaçmasın diye yapmıştır muhtemelen zaten sonuç alınmazdı keşke şikayetçi de olsanız öyle oluyor hep bakın benim davamdan da hiçbir sonuç çıkmayacak ben bunun farkındayım en azından kadın bir kere bile olsa korku yaşasın da başkasına yapmasın istiyorum… maalesef psikopat kötü kalpli kendini eğitmemiş saçma sapan insanlar o kadar fazla ki yapacak bir şey yok olabildiğince kimseye bulaşmamak en sağlıklısı galiba kimseyle konuşmamak iletişim kurmamaya çalışmak en güzeli çünkü geriye kalan sadece travma oluyor yapanın yanına kalıyor. Geçmiş olsun size de çocuğunuza da umarım çabuk atlatır çünkü çocuklar bu tarz şeyleri atlatmak da bazen zorlanabiliyorlar ama onun bir suçu yokBizim mevzu olalı 6 aydan fazla oluyor, sanırım zaman aşımına uğramıştır. Ben çok istedim şikayetçi olmayı ama eşim engel oldu.
Evet, muhtemelen o eğitilmesi mümkün olmayan insan müsveddeleri ile uğraşıp sinirini bozmak istemedi o da.Eşiniz de aile huzuru kaçmasın diye yapmıştır muhtemelen zaten sonuç alınmazdı keşke şikayetçi de olsanız öyle oluyor hep bakın benim davamdan da hiçbir sonuç çıkmayacak ben bunun farkındayım en azından kadın bir kere bile olsa korku yaşasın da başkasına yapmasın istiyorum… maalesef psikopat kötü kalpli kendini eğitmemiş saçma sapan insanlar o kadar fazla ki yapacak bir şey yok olabildiğince kimseye bulaşmamak en sağlıklısı galiba kimseyle konuşmamak iletişim kurmamaya çalışmak en güzeli çünkü geriye kalan sadece travma oluyor yapanın yanına kalıyor. Geçmiş olsun size de çocuğunuza da umarım çabuk atlatır çünkü çocuklar bu tarz şeyleri atlatmak da bazen zorlanabiliyorlar ama onun bir suçu yok
Çok teşekkür ediyorum adaletin yerini bulacağına eminim çok iyi bir avukatla çalışıyorum bir şekilde ceza alacak evet ülkede adalet sistemi ya yavaş ilerliyor ya da olumsuz sonuçlanıyor ama avukat da çok önemliGeçmiş olsun, çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ne olursa olsun bundan sonra kimseyle münakaşaya girmeyin trafikte. Bir de ben araca bindiğim an kontağı takmadan kapılarımı kilitlerim, el alışkanlığı, hiç aksatmam. Etraf manyak dolu. Böyle olmasa bile yan koltuğa çantamızı koyuyoruz, ışıklarda duruyoruz, her şey olabilir Allah korusun.
Dilerim adalet yerini bulur ama artık bu tarz konularda ülkenin adaleti sosyal medyadan sağlanıyor maalesef. Elinizdekileri paylaşın vakti geldiğinde.
Teşekkür ederim evet ülkede adalet sistemi ya yavaş ilerliyor ya olumsuz sonuçlanıyor ama bazen öyle davalar için insanlar içeri giriyor ki ya da ceza yiyor ki bu biraz da şans işi ve iyi bir avukatla çalışmakla alakalı galiba çok iyi bir avukat tuttum çok da güzel bir para ödedim %99.9 olumlu sonuçlanacağına inanıyorum o kadın bir şekilde ceza alacak siciline işleyecek en kötü ihtimalle beş yıl suç istememe cezası alır fakat o da sicile işler yani suç işlediği bir şekilde görünür işe girerken vesaire gibi durumlarda ama tabi onda kalmayacak ben bir de manevi tazminat davası açacağım hepsinin ödemesini yaptım avukata artık uzlaşma falan da bitti ya o kadar param gitmiş ne Uzlaşıcam zaten sürünecek her detayı da burada paylaşacağımGeçmiş olsun, çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ne olursa olsun bundan sonra kimseyle münakaşaya girmeyin trafikte. Bir de ben araca bindiğim an kontağı takmadan kapılarımı kilitlerim, el alışkanlığı, hiç aksatmam. Etraf manyak dolu. Böyle olmasa bile yan koltuğa çantamızı koyuyoruz, ışıklarda duruyoruz, her şey olabilir Allah korusun.
Dilerim adalet yerini bulur ama artık bu tarz konularda ülkenin adaleti sosyal medyadan sağlanıyor maalesef. Elinizdekileri paylaşın vakti geldiğinde.
Tamam mutlaka yazacağım muhtemelen uzlaşmacı arar ama Uzlaşmayacağım
Ruhsal durumum zaten sarsık sorun yokHukukçu olarak bir tavsiyem olacaktı ama ruhsal durumunuzu daha sarsmamak adına yazamadım.
Beklemede kalın her şeyden haberdar edeceğim ceza alsa da almasa da buraya yazacağım paylaşacağımÇok sevindim dava açmanıza. Umarım alabileceği en ağır cezayı alır da bu olay benim yeniden hukuk ve adalete inanmamı sağlar.
Ya zaten onu bana çevremdeki insanlar da söyledi eşim söyledi akrabalarım söyledi kapıyı kilitle kapatman gerekliydi dedi o konuda evet haklılar dünyada gerçekten berbat insanlar var akıl sağlığı bozuk insanlar var doğru söylüyosunuzGeçmiş olsun. Hala bir tarafınız vazgeçmeyi düşünsene avukatınızı ve doktorunuzu dinleyip vazgeçmeyin. O kişi tazminat davasını haketmis. Arkanızda eşiniz de var. Kapıyı kilitli tutsaydın diyenler haklı söyle düşünün yaşadığınız herseyden ders alın ve bir sonraki sefer buna göre davranın.
Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim ger
Keşke arabanın kapılarını kilitleyip polisi arasaydınız muhtemelen karşılık vermeyen birisiniz benim başıma gelse onun kafasını sürterdim çünkü ne cüret ya arabadan inip adam dövmekKusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
Polisi etraftaki insanlar aradı ama polis gelmedi kades indirdim zaten telefonuma evet camları kilitleseydim iyiydi ama bilemezdim oldu bir kere avukatta şu anda dosya inşallah olumlu sonuçlanırKeşke arabanın kapılarını kilitleyip polisi arasaydınız muhtemelen karşılık vermeyen birisiniz benim başıma gelse onun kafasını sürterdim çünkü ne cüret ya arabadan inip adam dövmek
Evet bulundu aracı kullanan kişi değil yanındaki kişi olduğu için tespit etmek biraz zor oldu ama dosya avukatın elinde şu andaKadın kimmiş öğrenebildiniz mi çok geçmiş olsun.
anneniz babanız icin basiniz sagolsun ama hangi terapist danisanini "kesinlikle kesinlikle affetmeyeceksin" diye yonlendirir.Ben annemi babamı çok travmatik bir şekilde kaybettiğim için psikoterapi görüyordum uzun bir süredir ve terapistim de bu trafikte ki kavga olayı biliyor diyor ki kesinlikle ama kesinlikle affetmeyeceksiniz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?