Trafikte şiddet gördüm

Bizim mevzu olalı 6 aydan fazla oluyor, sanırım zaman aşımına uğramıştır. Ben çok istedim şikayetçi olmayı ama eşim engel oldu.

Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hiç bir yapamamak çok zor. Şikayetçi olmayı istedim ama eşim engel oldu. Kızımın yanında konuyu açmıyoruz zaten, o dönemde ilk bir kaç gün hep konunun üstüne gittim ama elime bir şey geçmedi, sonra içimde asla unutamasamda kızımın yanında tabi ki konuşmuyoruz.

Bizim mevzu olalı 6 aydan fazla oluyor, sanırım zaman aşımına uğramıştır. Ben çok istedim şikayetçi olmayı ama eşim engel oldu.
Eşiniz de aile huzuru kaçmasın diye yapmıştır muhtemelen zaten sonuç alınmazdı keşke şikayetçi de olsanız öyle oluyor hep bakın benim davamdan da hiçbir sonuç çıkmayacak ben bunun farkındayım en azından kadın bir kere bile olsa korku yaşasın da başkasına yapmasın istiyorum… maalesef psikopat kötü kalpli kendini eğitmemiş saçma sapan insanlar o kadar fazla ki yapacak bir şey yok olabildiğince kimseye bulaşmamak en sağlıklısı galiba kimseyle konuşmamak iletişim kurmamaya çalışmak en güzeli çünkü geriye kalan sadece travma oluyor yapanın yanına kalıyor. Geçmiş olsun size de çocuğunuza da umarım çabuk atlatır çünkü çocuklar bu tarz şeyleri atlatmak da bazen zorlanabiliyorlar ama onun bir suçu yok

Evet, muhtemelen o eğitilmesi mümkün olmayan insan müsveddeleri ile uğraşıp sinirini bozmak istemedi o da.
Haklısnız bir sonuç çıkmazdı zaten.
Artık insanlar ne derse desin sesimizi çıkarmaya korkar olduk malesef.
Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…