Trafikte şiddet gördüm

Ya dediğim gibi sizi suçlamak için söylemedim ama haber de mi izlemiyorsunuz? Daha bu akşam haberlerde izledim, bir motor sürücüsü genç kadını iki kişi dövdü trafikte,kavgayı çıkaran da araç sürücüsünün eşi olan kadındı. Sonra durdurmaya çalıştı motor süren kız,polis çağırıcam diye,bir de arabayı üzerine sürdüler. Hatta kızcağız erkek arkadaşını aradı çağırdı, o da kızı döven adamı dövdü,kavga çıkaran kadın(araçtaki)çocuk var arabada diye söyleniyordu ama motorlu kızı eşi yerde boğazlarken arabadaki çocuğu umurunda değildi.
ikisi de polis eşliğinde götürüldüler. Ne bileyim arabadan inip cami indiren,aynayı kıran. Elinde sopa ile insanların üzerine yürüyen tipler var.
Hatta bilerek çarpıp sizi arabadan indirip aracınızı çalmak,yada sizi gasp etmek isteyen tipler var.
Bunun ehliyeti yeni almanızla ilgisi yok,her gün haber düşüyor önümüze nereye bakarsak zaten. heryerdeler bu tipler. Kadın çocuk dinlemiyorlar.
Kendi güvenliğiniz için kimseyle ,haklı da olsanız muhattap olmayın. Gerekiyorsa polis çağırın.

Yazıklar olsun. Bir erkek için kadın kavgasını ayırmak ne kadar zor olabilir . Toplumun bu hali çok korkutucu gerçekten , zombi gibi izlemek nedir ya .

Artik insanlar gozunun ustunde kas var deyip adam dovuyor valla trafikte acikcasi ters yoldan geldiyse nekadar geldigine bakmadan karsi tarafin yoldan cekilmesini bekliyorum bende hareket etmiyorum. Ters yonden gittiyseniz haksizsiniz ancak siddete basvurarak onlarda hakliyken haksiz duruma dusmus. Arabada cantanizdami yoktu vurmak icin, ne bileyim sacina yapişsaydiniz falan. Malesef ulkede adalet sistemi cok zayif, insanlar kendi adaletini kendi saglamaya basladi.

2 yıllık ehliyet aktif araba kullanan birisi iseniz hicte yeni değil, yeni ehliyet demeyin lütfen. Eksikleriniz varsa ekstra ders almalisiniz.
Ayrıca trafikte yaşanan olayları hiç mi Tv'de görmediniz? Çok geçmiş olsun, bundan sonra asla ama asla arabadan inmeyin

Orada bir kadın dedi ki seni sessiz gördü ondan yapabildi banavyapamazdu dedi o an beni kurtarmak için uğraşmadı kimse sadece izlediler ve olay bittikten sonra bana su verdiler…
Kadınlarda bu çok var, sessiz gördüğü kadını eziyor. İşyerinde de yeni girdiğimde ben benzer bir şey yaşamıştım. Herkes kibar olduğun için öyle davrandılar dedi.

Sokaktaki insanlar da şiddeti mal gibi seyrediyor artık. O kadın da dayak bitene kadar beklemiş??! madem o kadar cevvalmiş alsaymış psikopatı senin üstünden... daha çok şey yazardım ama neyse.

Kadınlarda bu çok var, sessiz gördüğü kadını eziyor. İşyerinde de yeni girdiğimde ben benzer bir şey yaşamıştım. Herkes kibar olduğun için öyle davrandılar dedi.
yanlış anlaşılmasın şiddet değil ama nasıl desem kibar gördüğünü ezip çocuk gibi azarlamak toplumda normal görülüyor. Konu sahibi çok geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm. Artık kadınlardan da sakınmamız gerekiyor anlaşılan, sanki kadınlar için hayat yeterince zor değilmiş gibi.

Geçmiş olsun.
Emniyet birimlerinde yüz tarama sistemi var,eğer videoda yüzü tamamen gözüküyorsa onu her türlü bulurlar. Oda olmadı araç sahibinin plakasından dolayı onunda ifadesini alırlar kim olduğu anlaşılır.
Güzel bir trafik cezası alır diycem ama arabayı o kullanmıyormuş keşke o kullansaydı.
Basit yaralama diye geçiyor sanırım umarım şahsın sicili kabarıktır.

Ülkede orman kanunları işliyor ne yazık ki. Kavga, darp, hırsızlık vs. bi cezası olmadığını bildiklerleri için böyleler. Bizim ülkemiz insanı eğitilemez. ( sözüm meclisten dışarı ) büyük bir çoğunluk sadece ağır cezalarla ıslah edilebilir.

kimseyle itişmemeye çalışıyorum. Haklılığımdan ölsem bile kötüyle dalaşmak yerine yolu dolaşıyorum.

Ya sen ne diyorsun ya Allah sana akıl fikir versin

İzlemesinler o zaman polisi arasınlar değil mi ama mantıklı olan hareket budur ben olsam polisi arardım mesela oturup izlemezdim orada

Tamam mutlaka yazacağım muhtemelen uzlaşmacı arar ama Uzlaşmayacağım
mesajlarınızı okuduğumdan beri öyle empati yaptım ki sizinle, gerçekten büyük bir travma geçirmişsiniz, çok üzüldüm adınıza, umarım gerekli cezaları ve tazminat alırsınız, hiç biri bunu geçirmez ama içiniz soğur en azından.

Çok geçmiş olsun gerçekten bu durumu yaşayanlar için de yakınları için daha da zor benim eşim bence benden daha kötü bir haldeydi hiçbir şey yapamıyor olması neden erken gelmedim falan dedi erken gelseydim çok kötü şeyler yapabilirdim dedi eşim bu olaydan sonra kendinden korktuğunu söyledi sizin evladnız üstelik böyle bir durumu yaşıyor insanın eli kolu bağlı çaresiz hissediyor değil mi çok geçmiş olsun gerçekten akran zorbalığı çok zor ve yaş bir süre sonra ilerledikçe daha büyük sıkıntılar olabiliyor ben çocuk gelişimciyim size tavsiyem konunun üzerine pek durmammaya çalışın yani çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışın ki travma olarak kalmasın çünkü ileride sosyal fobi anksiyete borderline bipolar gibi psikolojik problemlerin gelişme ihtimali çok yüksek oluyor akran zorbalığına uğrayan çocuklarda Allah korusun

Yok biniyorum mecburen işim gücüm oluyor ne yapayım ama artık camı çok açmıyorum öyle biraz panik yaşıyorum ama onun dışında kullanıyorum arabayı

Yani hukuki olarak tabii ki peşinden gidin ama çocuğa çok yansıtmamaya çalışın ben çok üzülüyorum böyle durumlar olduğu zaman bu sizin ya da çocuğun suçu değil sonuçta bu onları yetiştiremeyen ailelerin suçu ben de kendisini yetiştirmeyen bir kadın tarafından şiddet gördüm bana hala sen de vursaydın diyenler var ben bir insanı vurmayı bilmem ki ben birini dövmeyi bilmiyorum ben bu şekilde yetişmedim empati yapıyorum karşımdaki insanın canını yakmak istemiyorum sözlü bir tartışma sonucu işin buraya geleceğini de hiç bilmiyordum

arkadaşlar çok teşekkür ederim mesajlarınız için bir şekilde iyi geldi bana çevreme akrabalarıma pek anlatamadım o yüzden de buraya yazmak istedim sonuçta fikir de almak zorundayım belki bu konularda bilgili insanlar vardır buraya yazarken önce tereddüt ettim ama destekleriniz dolayısıyla kendimi çok iyi hissettim bazı insanlar hak etmişsin arabanı kilitli tutsaydın dedi ama ben nereden bileyim aklımın ucundan bile geçmezdi sonuçta yetişkin insanlarız ve ben bunu hak edecek bir şey de söylemedim karşı tarafa sadece sen yol ver ben yol vereyim tartışması oldu kimse bir tartışma sonucu defalarca vücuduna tekme ve yumruk atılmasını hak etmez… ama 1-2 kişi dışında genelde destekleyici ve geçmiş olsun mesajları atılmış fakat ben o küçük yorumlara bile üzüldüm bir yakınınızın da başına gelebilirdi sonuçta bir insan trafikte biriyle tartıştığı için böyle bir şeyi hak etmez ki .. hala hatırladıkça kabusu yaşıyorum benim için çok zordu belki bazı insanlar daha kolay atlatır bilmiyorum bir şekilde atlatmaya çalışıyorum gelişmelerden haberdar edeceğim mutlaka muhtemelen uzlaşmacı arar dedi polis uzlaşmacı ararsa bununla alakalı uzlaşmayı düşünmüyorum sizlerinde fikirlerini almakta isterim belki burada benden daha büyük insanlar da var hayat tecrübesi daha fazla olan insanlar da vardır bir yanım diyor ki boş ver uzatma bir yanımda bana yaptığının karşılığını vermek istiyor mobese görüntüleri çıktığı zaman yayınlamayı ben de çok istiyorum tabii ki ama bir aile hayatım olduğu için eşimin de fikrini almak zorundayım ama öncelikle yapmak istediğim şey adaletin sağlayacağı cezayı beklemek çünkü haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum işler daha da büyüsün eşimin işi hayatı etkilensin da istemiyorum onu da düşünmek zorundayım bakalım adalete sığınacağım sonuç ne olursa olsun umarım en iyisi ve en sağlıklısı olur… olmazsa da başka yollara bakacağım benimle empati yapmanız bile bana çok iyi geldi..

Evet ya neden öyle acaba hep merak etmişimdir çünkü ben bir insanı ezmeye çalışmam ya da başka bir şey yapmam garip buluyorum böyle şeyleri tamam lise çağlarında olurdu ama şimdi şu zamanlarda ne bileyim ya bence o tarz insanların hayatlarında eksik şeyler var sevgi eksikliği güven eksikliği para eksikliği ne bileyim mutlaka bir şeyler eksik ki böyle davranabiliyorlar normal bir insan böyle yapmaz çünkü

Geçmiş olsun, çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ne olursa olsun bundan sonra kimseyle münakaşaya girmeyin trafikte. Bir de ben araca bindiğim an kontağı takmadan kapılarımı kilitlerim, el alışkanlığı, hiç aksatmam. Etraf manyak dolu. Böyle olmasa bile yan koltuğa çantamızı koyuyoruz, ışıklarda duruyoruz, her şey olabilir Allah korusun.
Dilerim adalet yerini bulur ama artık bu tarz konularda ülkenin adaleti sosyal medyadan sağlanıyor maalesef. Elinizdekileri paylaşın vakti geldiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…