Trafikte şiddet gördüm

gaiasoul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
4
3
1
34
Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…

İnşallah bulurlae hakettıgı cezayı alırlar. Inanın suanda hak armakta cok zor
Benımde araba bozulup stop ettıgı ıcın yanımda polısım dıye efelenen bırıne kımlık sorunca polıs olmadıgını anlamamla ekip cagırdım
Adamlar resmen ozur dılesın kapatın konuyu dıyorlar
Zorla karakola goturtturdum ama okadar beklettı ve benı demorılıze ettılerkı yeter ya dedım sıkayetcı olmadım cıktım

Anlamadıgim o kadın sizi darp ederken şoför koltuğundaki kişi her kimse hiç mi tepki göstermedi hiç mi dur yapma demedi. Çok üzüldüm size çok geçmiş olsun umarım travma olarak kalmaz çabuk unutur atlatirsiniz. Ama lütfen işin peşini bırakmayın maddi manevi tazminat davası da açın hatta yerinizde olsam videoyu sho.w habere falan atarım rezil rüsva olsunlar

Gönderin Show habere tüm Türkiye görsün yüzlerini...Allah cezalarını verir inşallah
tam bunu yazmaya geldim
bak burada aciklama kisminda bütün kanallarin ihbar hatti var.
utanirsan yüzünü blurlasinlar yine de gönder. medya isin icine girince hersey cok daha cabuk çözülüyor

Çok geçmiş olsun. Benim de en büyük korkularımdan biri böyle bir durumla karşılaşmak. Muhtemelen kim olduğu tespit edilecek, bulunacak, yakalanacak ve serbest bırakılacak. İnsanların bu yüzden adalete zerre güveni kalmadı zaten. Umarım siz peşini bırakmazsınız ve ben yanılırım.

Geçmiş olsun.
Senelerdir araba kullanıyorum,kimseyle göz teması kurmuyorum,değil kavga etmek,arabadan inmek. Ortalıkta sinir stres sahibi,delirmiş gibi insanlar çok. Yanlış anlamayın sizi suçlamak amaçlı söylemedim bunu da,ama aklınızda olsun,kimseyle 2 kelime konuşmayın,değil cam açmak,arabadan inmek.
Geçen gün market otoparkında yandan bir araç çarptı bana,durdum inanın önce bir çarpan kişinin tipine baktım,genç bir kızdı tekti,ondan sonra indim arabadan. Hoş manyağın biri de çıkabilirdi ama neyseki aklı selim biriydi sadece acemiydi. Konuştuk yolumuza devam ettik.
Yerinizde olsam elimdeki videoyu tüm haber kanallarına gönderirdim,x'de yazmakta bir çözüm. İllaki bulunur ceza alır tepki çekerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…