tam bunu yazmaya geldimGönderin Show habere tüm Türkiye görsün yüzlerini...Allah cezalarını verir inşallah
Hayır videoya çekersen sonun bu olur falan dedi zaten öyle söylediği videoda da duyuluyor o değil izlemeye gelen insanlar hiçbir yardım etmedi sadece biri plakayı fotoğrafını çekmiş sağ olsun olay bittikten ve o kişiler gittikten sonra su falan verdiler o kadarAnlamadıgim o kadın sizi darp ederken şoför koltuğundaki kişi her kimse hiç mi tepki göstermedi hiç mi dur yapma demedi. Çok üzüldüm size çok geçmiş olsun umarım travma olarak kalmaz çabuk unutur atlatirsiniz. Ama lütfen işin peşini bırakmayın maddi manevi tazminat davası da açın hatta yerinizde olsam videoyu sho.w habere falan atarım rezil rüsva olsunlar
Kadının üzerime yürürken ki görüntüsü var yani benim arabama doğru yürüyüp kapimi açıp benim telefonumu elimden aldı ve sonrasında zaten ekran karanlıktı sadece sesler duyuldu yani kadının görüntü 7.08 saniyelik görüntü var gerisini de görüntü yok sadece karanlık polisten mobese görüntüsü talep ettik ama umarım bulunur ara sokakta yaşandı bu olayGönderin Show habere tüm Türkiye görsün yüzlerini...Allah cezalarını verir inşallah
Teşekkür ederim evet etrafta dükkan vs yoktu mobese görüntüsü talep ettik polistenKameralar illa ki bi yerde cekmıstır yandaki kişi bulunur peşini bırakmayın . Plakadan araç sahıbı bulununca yanındakini de bulurlar umarım . Gecmıs olsun
İnşallah tek isteğim oYeminle ruh hastalarıyla yaşıyoruz şu memlekette. Lütfen bu işin peşini bırakmayın ehliyetine el mi koyarlar hapse mi atarlar bir şey yapsınlar illa ki. Bu canavarlar cezasız kalmasın.
Size de geçmiş olsun karakolda polis kavga mı oldu dedi eşim de döndü dedi ki ne kavgası kavga falan olmadı darp oldu hocam dedi eşim bu kadar gergin davranmasaydı zaten benimle de ilgilenmezlerdi muhtemelen… kanka dediğiniz şey karşılıklı zaten benim de ona vurmamla olabilecek bir şey ben sana suratımı kapatıp kendimi korumaya çalıştım…İnşallah bulurlae hakettıgı cezayı alırlar. Inanın suanda hak armakta cok zor
Benımde araba bozulup stop ettıgı ıcın yanımda polısım dıye efelenen bırıne kımlık sorunca polıs olmadıgını anlamamla ekip cagırdım
Adamlar resmen ozur dılesın kapatın konuyu dıyorlar
Zorla karakola goturtturdum ama okadar beklettı ve benı demorılıze ettılerkı yeter ya dedım sıkayetcı olmadım cıktım
böyle böyle sindiriyorlarkeşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri
Eşim avukatla konuştu avukat demiş ki siz bişey yaparsanız haklıyken haksız olunur daha dün şikayetçi olundu bekliyoruz bakalım mobese görüntüleri vs çıkarsa daha iyi olur evet paylaşacağım rezil olsun ne yaptığını herkes görsün… biraz zaman bekleyeceğim eğer bir sonuç alamazsam paylaşacağım hem MOBESE görüntülerini paylaşırsam daha iyi olur umarım polis bulur orada bütün görüntü net olarak belli oluyor ben hiçbişey yapmadım sadece elimle yüzümü kapattım ve dakikalar sürdü bir kere vurup gitmedi dakikalarca vurdu zorla telefonumu aldı ve videoyu sildi son silinenler bölümü şifreli olmasaydı ıspatlayamazdım inşallah mobese görüntüsüne ulaşır polisler ilgilenirler inşallahPislikler.
Hem tv kanallarına atın hem de twitterda anlatın olayı. Burdan da link atarsanız destek veririz. Twitterdan çok tepki alınca hemen sonuca ulaşılıyor. Yoksa kapanıp gidebilir.
Yemin ederim ki orda ki adamlara yalvardım bişey yapın yardım edin diye ses kayıtlarım var görüntü gitmiş o arbedede ama sesler duyuluyor kimse kılını kıpırdarmadı neden bilmiyorum sadece izlediler beni döven ve yanında ki gidince hatta bir kadın dedi ki seni sessiz gördü yaptı bana yapamazdı dedi… içinden dedim madem saba yapamazdı neden o kadını durdurmadın neden ben sakatlanana dek dövülmemi izleyip sonra bana su getirdin o saniyelerde sadece izlediler kayıtta benim yeter vurma yeter dediğim sesler duyuluyorİnsanlar artık erkekleri kavgasından korkup ayırmıyor . Ama gerçekten 2 kadını da mı ayıran olmadı pes artık
Orada bir kadın dedi ki seni sessiz gördü ondan yapabildi banavyapamazdu dedi o an beni kurtarmak için uğraşmadı kimse sadece izlediler ve olay bittikten sonra bana su verdiler…böyle böyle sindiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?