Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar. Trambolin kullanıp memnun kalan varmı alacağım ama ebat konusunda sıkıntıda yım. 56kiloyum hangi ebati alayın 92 ve 102 var birde göstergeli olanmi sademi cevaplarsaniz sevinirim.
Ben de yeni aldım 92 cm çok ideal her yere sığıyor üstelik siz 52 kiloymuşsunuz tam size göre ben 80 kg mım rahat kullanıyorum fakat kilomdan dolayı zıplarken dizlerim ağrıyor
kızlar herkese merhaba günde ne kadar zıplıyorsunuz kg verdiniz mi? eşim de bana aldı 102 cm daha başlamadım. bir kaç kez denedim dizlerim çok ağrıyor zıplarken. kg ağırlığından oluyor sanırım sizde de oldu mu ağrı acaba
kızlar herkese merhaba günde ne kadar zıplıyorsunuz kg verdiniz mi? eşim de bana aldı 102 cm daha başlamadım. bir kaç kez denedim dizlerim çok ağrıyor zıplarken. kg ağırlığından oluyor sanırım sizde de oldu mu ağrı acaba
İlk günlerde dizlerde ağrı olabilir fakat zamanla trambolin eğlenceli ve sizi tatmin eden bir hal alır. Ben de birkaç yıl önce her gün kırk dakika civarında zipliyordum. Hem kilo vermeye yardımcı oluyor bunun yanin da sikilastiriyor. Bir de suna benzetiyorum Çocuklar yaylı yatakların üstünde zıplamaya bayılırlar cunku farkinda olmadan vucutlarlarindaki kotu enerjiyi-stresi atmis oluyorlar boylece bizde vücudumuzdaki stresi ve kötü düşünceleri uzaklaştırıyoruz. Ben de etkisi böyle oluyor. :)