- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
Canım ne oldu ilgilendiler mi ??Buraya atmak istemiyorum sana özelden atayım
İhbar webe yazmıştım ilgilenmediler maalesef.Canım ne oldu ilgilendiler mi ??
İhbar webe yazmıştım ilgilenmediler maalesef.
Tam verdikleri cevabı sana özelden atıyorum çok canım sıkkın..bu ıtirafçı ozaman hala devam edecek bu sapıklığa
Allah belasını versin..
Bu düşünceleri taşıyıp dile getirmesi de potansiyel sapık olduğunu gösteriyor. 23 yaşında bir kadının 13 yaşındaki bir kız çocuğundan hoşlanıyorum yakınlaşma oldu diye bahsetmesi. Lanet olsun.Kizlar sizce dogru mu belki yalandir dedigi
Günümüzde buna benzer olayları o kadar çok duyar olduk ki,gerçek olma ihtimali de yüksek..Keşke dediğin gibi yalan olsa da içimiz ferahlasa..Kizlar sizce dogru mu belki yalandir dedigi
Senin gibiler kirletti dunyayi 13 yas nedir ya daha cocuk oooOkudum inanin ona da anlattim dini açidan cok rahatsizim uzak durmaya calisiyorum ama çok da beceremiyorum,o da uzak dururuz gunaha girmeyiz diyor zamanla alisiriz diyor.tedavi olurum yaşim gelince erkek olurum diyor beni bekle evlenme diyor vicdanim rahat degil ama ikimiz de beraberken mutluyuz.ondan baskasini istemiyorum hayatimda
Bu düşünceleri taşıyıp dile getirmesi de potansiyel sapık olduğunu gösteriyor. 23 yaşında bir kadının 13 yaşındaki bir kız çocuğundan hoşlanıyorum yakınlaşma oldu diye bahsetmesi. Lanet olsun.
Canım ihbar Web ilgilenmedi,polis değil.Polis mi ilgilenmedi niye ciddiye almıyorlar ne garip
Evet dediğin çok doğru düzgün bakmıyorlarNereye ne şekilde şikayet edeceğiz bu pedofiliyi yönlendirebilir misiniz? web ihbar hattından bir şey çıkacağını sanmıyorum çok çöp ihbarlar gidiyordur oraya doğru düzgün bakılmıyordur
Peki bulunduğumuz ilin polisini arasak olur mu? Ayrıca konu yeniden yoruma açıldığına göre adminler burada onlar bir şey yaptı mı acaba bunu da merak ediyorum.yani toplu ihbar mı daha mantikli nedirCanım ihbar Web ilgilenmedi,polis değil.
Adminler birşey yapmadı diye biliyorum,Peki bulunduğumuz ilin polisini arasak olur mu? Ayrıca konu yeniden yoruma açıldığına göre adminler burada onlar bir şey yaptı mı acaba bunu da merak ediyorum.yani toplu ihbar mı daha mantikli nedir
Aynen size katılıyorum,bu olay artık çözülse..Burdaki arkadaşlarla elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık ama sonuç alamadık..Kızlar tanıdığı eşi dostu olan yok mu ?
Malesef ki benim yok.
Bu olay bir kurgu mu değilse de cezasını alması ıcin birşeyler yapalım.
Kaç gündür takipteyimm.
Yalan olsa bile çocuklar üzerinden böyle bir konu olması iğrenç.Kizlar sizce dogru mu belki yalandir dedigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?