- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
Merak ettiğim şey siz bu "çocukla" nerde tanıştınız da hisleri paylaştınız da muhabbeti ilerletip bir de yakınlaşma yaşadınız?Kendimi bildim bıleli kadinlardan hoslaniyordum diyor hem de kendinden buyuk olgun kadinlardan hoslaniyormuş yaşi 13 olmasi sasirtici evet ama sanki 20 25 yasinda genc bir erkek gibi hayalleri istekleri var
Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da
Bana öğretmen gibi geldi baska nr şekilde bir kizla tanışır evinede gidiyordur aileside öğretmene gidiyor sanıyordur güveniyordurMerak ettiğim şey siz bu "çocukla" nerde tanıştınız da hisleri paylaştınız da muhabbeti ilerletip bir de yakınlaşma yaşadınız?
İnşallah öğretmen falan değilsinizdir
Benim tahminim de o yönde...Bana öğretmen gibi geldi baska nr şekilde bir kizla tanışır evinede gidiyordur aileside öğretmene gidiyor sanıyordur güveniyordur
Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?