trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcınız olsun, herkes farklı imtihan ediliyor...
Sonuçta bu durumunu o seçmemiş ama işin bir de dini boyutu var.
Bilemedim ben onu, bir hocaya danışsan?

Benim de buna benziyor 5 bucuk yildir bir iliskim vardı 1yildir nişanliyiz.ilk 3 yildan sonra ara ara sogumalarim basladi universite bitti son 2 yıldir meslegimi yapiyorum gorev yaptigim yerde ondan daha da uzaklastim neredeyse gormek bile istemiyordum.hayatima bir kiz girdiben de bir bayanim o benden 10yaş kuçuk ama kendisini erkek gibi hissediyor daha dogrusu ben de onu oyle hissediyorum tamamen o şekil psikolojik veya gecici diye dusundum ama emin oldum ki o trans erkek.sanirim nişanlimdan bu yuzden sogdum ona yakinlastim bu sureçte diye dusunuyorum sizce ne yapmaliyim?

Hormonlar ne durumda? Benim bir arkadasim var mesela bedeni kadin bedeni ama 3 ayda 1 regl oluyor. Gogusleri hic yok gibi yani bir cok erkekte ondan cok meme vardir. Tipi tarzi sesi tamamen erkek.
Hormon testinde %98 erkek cikti. Normalde bir erkegin bile bu kadar yuksek degilmis orani doktorun yazdigi raporu okudum.

Bunun uzerine ameliyata kesin karar verdi

Ne kadar cahilce düşünüyorsunuz. Hastalık değil önce bunu kabullenin ve bu konuyla ilgili kitap okuyun biraz. Siz ayrıca onlar adına ne hakla karar veriyorsunuz ömür boyu cinsellik yaşamayın diyerek. O zaman sizde bir erkekle birlikte olmayın.

Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da

Ameliyat olunca s evmezsen sonuçta kadın bedenli birinden hoslaniyorsun.erkeğe benzesede memeleri var özel bölgesini gormesen de memeler belli oluyor.bence sende kadınlara ilgi duyuuyorsun.kınamıyorum yanlis amlama gayet saygılıyım böyle insanlara sadece duygularından emin ol diye soyluyorum.ameliyattan sonra tamamen erkek olacak ya o zaman sevmezsen çünkü henüz kadını ken birliktesn onu ve kendini üzmemek için iyi düşün duygularından emin ol .

Höst diyorum size. 13 ???

Çok pardon ama...
Trans erkek gibi değil , kadın gibi hisseden lere denmiyormuydu.
Yanlış anlamadıysam , sevdiğiniz bir kadın. Ameliyatları var evet. Gerçek bi erkek olması için ama maddi ve manevi çok zor bir durum. Senelerce uğraşıyorlar....
Umarım bir şekilde halledersiniz sorununuzu...

Kendimi bildim bıleli kadinlardan hoslaniyordum diyor hem de kendinden buyuk olgun kadinlardan hoslaniyormuş yaşi 13 olmasi sasirtici evet ama sanki 20 25 yasinda genc bir erkek gibi hayalleri istekleri var

13 yaşındaki kizdan mi hoşlanıyorsunuz iste bu sapıklık yahu bjde siz neyisinkz hormon testi yaptiramadim filan diyorsunuz

13 yaşındaki kizdan mi hoşlanıyorsunuz iste bu sapıklık yahu bjde siz neyisinkz hormon testi yaptiramadim filan diyorsunuz
O benim uzerime duştu beni buna inandirdi cok fazla bi hoslantisi ilgisi var vazgecemiyor ben de tedavisine yardimci olmaya calisiyorum

Eğer onunla mutluysan onunla devam et. İnsan senede bir aşık olmuyor.

13 yaşında ki bı çocuğa aşık olmanıza mi, karşı cinse aşık olmaniza mı yazayım bilemedim. Polemiğe girmek değil derdim sizi yargilamakta değil lakin imtihan ediliyorsunuz ve bu zorunlu duygu yonelmelerinizi kontrol edebilirsiniz. Aciniz Lut kavmini okuyunuz Allah yardımcınız olsun diyecem fakat bazı şeyler elimizde,nefsimiz bizim kolemiz olmalı biz onun değil.

O benim uzerime duştu beni buna inandirdi cok fazla bi hoslantisi ilgisi var vazgecemiyor ben de tedavisine yardimci olmaya calisiyorum

Bir derdim var bolumune konu acmaniz lazim. Baska birinin konusuna yaziyorsunuz simdi. Eger konu acarsaniz herkes size yardimci olur...:)

Allah aşkına o sizin üstünüze düşse ne olur gerçekten ne olur cocuk yahu o çocuk bu duygusu olabilir ama affedersiniz eşşek kadar kadınsınız 10 yas var yazmışsiniz resmen kandirildim diyeceksiniz... ayrica ill mesajinizda hicte onu tedavi ettirme vs gibi demiyordunuz... umarım farkli biseyler yapmamissinizdir

Okudum inanin ona da anlattim dini açidan cok rahatsizim uzak durmaya calisiyorum ama çok da beceremiyorum,o da uzak dururuz gunaha girmeyiz diyor zamanla alisiriz diyor.tedavi olurum yaşim gelince erkek olurum diyor beni bekle evlenme diyor vicdanim rahat degil ama ikimiz de beraberken mutluyuz.ondan baskasini istemiyorum hayatimda

sizin durumunuz farklı,
sevgiliniz trans,
siz pedofilisiniz,
yaptığınız şey çocuk istismarı,
cinsellik de yaşıyorsunuzdur şimdi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…