Transfer + 8. gün Beta Değeri

marla12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
28
18
3
36
Kızlar merhaba. 2 Ekim Perşembe günü transfer gerçekleşti. Gelişimi geriden gelen 6. gün embriyosuydu. Donuk transfer. Doktor her şey yolunda giderse %30-35 şansın var demişti.

Transferden sonraki 3. günde çok ağır bir sistit geçirdim. İdrardaki lökosit ve bakteriler tavan yapmıştı, monurol şase reçete edildi, içtim, şikayetlerim geriledi ama o bir kaç gün idrarda sıkıntı yaşadım.

Transferden sonraki 7. günde bu sefer grip oldum. Genzim, burnum, kırgınlığım falan tipik grip.

Bugün transferden sonraki 8. günüm. Yani T+8. Onca şeye zaten sonucun negatif olacağına emindim ama en azından artık iğne ve ilaçları bırakmak istediğim için bugün kan verdim. Sonucum 2 çıktı.

Açıkçası beklentim şöyleydi: Negatifi alayım, hem idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik tedavisine başlayayım hem de soğuk algınlığım için tedaviye başlayayım.

Sonucu tüp bebek doktoruna gönderdim, “Şu an negatif görünüyor ama 14’üne kadar iğne ve ilaçları kesme, 14’ünde testi tekrarla” dedi.

Fikir almak istediğim konu şu: Ben neden ilaçlara iğnelere devam ediyorum? Neden vücuduma hala bunu yapıyorum? Bu değerin bu saatten sonra değişmesi mümkün mü gerçekten?

Gelişimi geriddn geldiği için geç tutunmuş olabilir, değer yavaş yavaş artış da gösterebilir bence doktoru dinlemekte fayda var canım ümit kesilmez

Bence doktoruna güvenmelisin demek ki bir bildiği var zaten hepsı asla erken test yapmayın diyorlar ilaçları zaten uzn süredir kullanıyorsun bi kaç gün daha kullan derim hakkında hayırlısı olsun

Gelişimi geriddn geldiği için geç tutunmuş olabilir, değer yavaş yavaş artış da gösterebilir bence doktoru dinlemekte fayda var canım ümit kesilmez

Bence doktoruna güvenmelisin demek ki bir bildiği var zaten hepsı asla erken test yapmayın diyorlar ilaçları zaten uzn süredir kullanıyorsun bi kaç gün daha kullan derim hakkında hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim dönüşleriniz için, yine Allah’tan ümit kesilmez kısmına geri döndük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…