- 12 Haziran 2023
- 454
- 203
- 33
- 30
- Konu Sahibi rachelgreengeller
Âmin kuzum hepimizin inşallah bana dün resmen ikinci tedaviye bana gelme anlamına gelecek Yorumlarda bulundu 2-3-4 defa deneyebilirsin denemekten başka çaren yok vs dedi çok umutsuz konuştu ve en önemlisi telefon konuşması sırasında bana bağırdı zaten çok zor bir süreçten geçiyoruz üslubun çok önemli olduğunu düşünüyorum ben maalesef ki verim alamadım.. ne mutlu ki arkadaşlarınız almışVolkan bey başarılı bir hekim aslında cok yakın iki tanıdığımda volkan beyle hamile kaldı. embriyoya olur gözüyle bakmadan transfer etmiyor kolay kolay ve hatta tanıdığımın ilk Yumurta toplamada 1 tane 5. Gün embriyosu oldu tekrar tekrarlattı tedaviyi 2. Yumurta toplamada 3 tane 5. Gün embriyosu oldu ve 3 ay bekletti transfer etmedi rahimi tamamen hazır görmeden transferde yapmadı . 3. Gün embriyosunu transfer etmek isteyen doktora asla güvenmeyin zatenbaşarısız oluyor %90 boş yere yorulmuş olursunuz. Tüp bebek mevzusu çok ayrıntılı ve emek isteyen bir yolculuk size tavsiyem araştırın çok okuyun . Rabbim hayırlı şekilde kucağınızı doldursun .