transfer fazla yumurtadan dolayı 1 ay sonra olan ve pozitif sonuç alanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar fazla yumurta gelişiminden dolayı transfer 1 ay sonra olan ve pozitif sonuç alan varmı.bana sanki böyle olduğunda başarı şansı düşermiş gibi geliyor..yardım edin lütfenn...

Canım meraba benımde pazartesi günü yumurtalarım toplanıyor ama çok olduğu için dr um 1 ay sonra transfer yapalım dedııı aynı tedavıyı görüyoruz çok güzel konu açmışsın bende çok merak edıyordum ....

canım bu arada dr um bana boyle şansımın daha yuksek olduğunu söyledı vicudumve rahmin o kadar çok yumurtadan sonra dınnemesı gerekıyormuş ve 5. gün dondurulduğu için yaşaması yuksek olan yuömurtalar donduruluyormuş normal transferler 3.gün yapılıyorrr sen rahat ol canım benım 5 . denemem bu ilk defa boyle tedavım değişik oldu ama çok umıtlıyımmm ben

doktorun kim canım hangi merkezde tedavi görüyorsun..

Halil İbrahim Tekin canım işlemlerım Alman Hastanesinde oluyor ama Dr um Kıbrıs Tüp bebek hastanesinin sahibi canımmm

ben umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyom canım.alman hastanesinin orasıda kadıköyde.ben merkezden çok memenunuminşallah sonuçta iyi olur.

ben umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyom canım.alman hastanesinin orasıda kadıköyde.ben merkezden çok memenunuminşallah sonuçta iyi olur.

canım sende çok guzel bir seçim yapmışsın oraya gidipte sonuc sevindirici olan çok insanlar var insallah mutlu sonuç alırsın bol bol dua et allah kabul eder canım

kızlar benimde yumurtalarım çok olduğundan 1 ay sonra transfer yapılmıştı 1. kalite 5 embriyo transfer edildi pozitif sonuç aldık ama malesef bizim sevincimiz uzun sürmedi 7+3 de kaybettim meleğimi şansınız bol olsun allah yardımcınız olsun

canım senınde hakkında hayırlısı olsun nşallah aslında ben hiç gebe kalamadım 5. denemem olucak sizler en azından gebe kalıyorsunuz birgün sızlere sımsıkı sarılıcak ve bırakmıcak bebeklerınız ben onların varlığını hiç hissedemedım :))))) inşallah bu sefer mutlu son olur

canım benim hiç üzülme....herşeyde vardır bir hayır.ben de hiç gebeliği yaşamadım seni çok iyi anlıyorum ben de keşke bi kez o duyguyu yaşayabilsem eşime hamileyim diyebilsem çoookk isterdim.ama , bebeğini taşıyıp ona kavuşamadan kaybetmek çok daha acı değilmi..... kimbilir alınyazımızda neler yazıyordur da belki yaşadığımız bu süreç bizim için hayırlısıdır...inallah canım ben inanıyorum bir gün bi dez bu güzel anı yaşayacagız.3 aralıkta 3 meleğimle buluştum çok çok heyecanlıyım sonucum nasıl olur bakalım..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…