• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer hazırlığı

Transferden 6 gün önce muayene olmuş oluyorum o gün rahim kalınlığım 8mm e2 değerim 242 çıktı hazırız demişti doktorum daha muayene önermeden transfer günü verdi
Benim de aynı değerlerim böyle tekrar muayene yazdılar bakalımmm

Endimetrium kalınlığı kan da çıkan e2 değeri mi kızlar kanda bi e2 değeri var benim yüksek diye transferim ertelenmişti 232 idi e2
Aaa normal aslında değer neden ki ilaçlı hazırlık mıydı

Transferden önce muayene olacak mısınızz ben 14. Gün göründüm bi, 2 gün sonra tekrar muayene yazdılar yani transferden de 2 gün önce oluyoo 🫠
Ben 13. Gün muayene oldum bugun. Transfer gününe kadar tekrar muayene için çağırmadilar sadece lh testi yapıp sonrasında transfer günü için haber verdiler
Progesteron hormonu E2 vs hicbir şey bakmadılar 🤔

Ben 13. Gün muayene oldum bugun. Transfer gününe kadar tekrar muayene için çağırmadilar sadece lh testi yapıp sonrasında transfer günü için haber verdiler
Progesteron hormonu E2 vs hicbir şey bakmadılar 🤔
Herkes farklı bi şeyler yapıyorrrr hangisi doğru bilemiyoruzz maalesef

Transfer günleriniz belli oldu mu kızlar ne durumdasınız

Çok az kalmış hayırlısı olsun inşallah. Benimde yarın belli olacak yüksek ihtimalle adetin 13günü kontrolüm var bakalım
Teşekkür ederim benim de 13. Gün kontrolümde belli oldu transfer günü 🥰

Aa öyle mi kontrolden kaç gün sonraya denk gelmişti acaba kaçıncı gün embriyosu
Pazar günü adetimin 13. Günüydü kontrole gittim 22 Kasım'da transfer yapacagiz dediler. Henüz olmadım. 19. Güne denk gelmiş olacak nasipse
5. Gün embriyosu

Pazar günü adetimin 13. Günüydü kontrole gittim 22 Kasım'da transfer yapacagiz dediler. Henüz olmadım. 19. Güne denk gelmiş olacak nasipse
5. Gün embriyosu
O zaman benimde 27sine falan denk gelecek yüksek ihtimalle benimde 5.gün embriyosu. Kontrolde kan falan bakıldı mı size hangi ilaçlarla devam ediyorsunuz

5. Gün embriyosu
Benim de reglin 20. Günüydü, şimdi beklemedeyim. Bi değişiklik yok şu an normal bi şekilde 🥹

O zaman benimde 27sine falan denk gelecek yüksek ihtimalle benimde 5.gün embriyosu. Kontrolde kan falan bakıldı mı size hangi ilaçlarla devam ediyorsunuz
Hayırlısı inşallah 😇 lh değerine baktılar kanda
Rahim duvarı ölçüldü folikul ölçüldü
İlaçlar prednol monodoks progestan fitil folik asit bir de ben matofin içiyorum insülin direnci için

Hayırlısı inşallah 😇 lh değerine baktılar kanda
Rahim duvarı ölçüldü folikul ölçüldü
İlaçlar prednol monodoks progestan fitil folik asit bir de ben matofin içiyorum insülin direnci için
Baya bi çok ilacınız varmış. Bende muayene oldum 9.3 rahim duvarı kalınlığı kan sonuçlarımı bekliyorum ona göre belli olacak bakalım transfer günü

Back
X