• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer hazırlığı

Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
805
276
303
Transfer hazırlık dönemindeyim bugün kontrole gittim, rahim duvarı kalınlığı 7.9 mm Folikül 14 mm LH 3.10

Femara kullandim 5 gün boyunca sonra bıraktım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu, yumurtanın birkaç güne büyüyeceğini söyledi. Muhtemelen LH takibi ve çatlatma aşamasına yaklaşıyorum. Doğal siklus yapan ya da bu değerlerde ilerleyen var mı?
Süreç nasıl devam etti, LH ne zaman yükseldi, endometriumunuz kaç mm oldugumda transferiniz.yapildi
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🌸

Transfer hazırlık dönemindeyim bugün kontrole gittim, rahim duvarı kalınlığı 7.9 mm Folikül 14 mm LH 3.10

Femara kullandim 5 gün boyunca sonra bıraktım. Doktor her şeyin yolunda olduğunu, yumurtanın birkaç güne büyüyeceğini söyledi. Muhtemelen LH takibi ve çatlatma aşamasına yaklaşıyorum. Doğal siklus yapan ya da bu değerlerde ilerleyen var mı?
Süreç nasıl devam etti, LH ne zaman yükseldi, endometriumunuz kaç mm oldugumda transferiniz.yapildi
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🌸
8,5 ta transfer yapılmıştı benim diğer değerleriniz normal

Bende de dün rahim kalinligina bakıldı 8.5 cm progestn kullanmaya başladım ayın 18 transferim var

Benim de dün rahim kalınlığım 8 mm , yumurta 17.8mm , LH 45 çıktı 19 kasıma transfer günü verdi

Lh değeriniz için ne dedi doktorunuz
Benimki düşük mü acaba bu durumda. Kafam karıştı şimdi
Hemşiresi aradı canım sonuçları attıktan sonra artık transfere hazırız deyip gün verdi bi yorum yapmadılar tek tek

Hemşiresi aradı canım sonuçları attıktan sonra artık transfere hazırız deyip gün verdi bi yorum yapmadılar tek tek
Bir terslik olsa söylerlerdi herhalde bana da o zaman. Her ayrıntıyı bilmeye gerek yok ya insan stres yapıyor 😇

Bir terslik olsa söylerlerdi herhalde bana da o zaman. Her ayrıntıyı bilmeye gerek yok ya insan stres yapıyor 😇
Evet ya en ufak şeyde transferi iptal ediyorlar buralarda okuduğum kadarıyla da o yüzden hiiç kafana takma 🥰

kızlar bu grup 18-25 kasım transfer grubu olsun.

benim de 20 kasım ilaçlı hazırlandım. bugün iğneye başladım. dün kalınlık 8,2-5 gibi ölçüldü biraz az gelmişti ama sizler de öyle gibisiniz?
kesinlikle çok bilmek de çok zararlı hormonlar falan kafaya takılıyo.
inşallah bebeklerimize kavuşalım su gibi aksın :dua:

kızlar bu grup 18-25 kasım transfer grubu olsun.

benim de 20 kasım ilaçlı hazırlandım. bugün iğneye başladım. dün kalınlık 8,2-5 gibi ölçüldü biraz az gelmişti ama sizler de öyle gibisiniz?
kesinlikle çok bilmek de çok zararlı hormonlar falan kafaya takılıyo.
inşallah bebeklerimize kavuşalım su gibi aksın :dua:
Amiiin insallahhh. Benim de muhtemelen 20 sinde olur diye tahmin ediyorum. Aşırı heyecanlıyımmm😀😀😀

Kalınlık bence gayet iyi sizin de. Normal olmasa doktor mutlaka söylerdi. Bunları düşünüp boş yere stres yapmayalım. Her şey olacağına varir 🌸❤️

Back
X