• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer hazırlığı

Baya bi çok ilacınız varmış. Bende muayene oldum 9.3 rahim duvarı kalınlığı kan sonuçlarımı bekliyorum ona göre belli olacak bakalım transfer günü
Transferden önceki kontrolde benim de aynı böyleydi transfere kadar daha da kalınlaşıyor 2 mm falan

Transferde baktılar. Benim ilaçlı hazırlıktı sizin doğal mıydı farklı kanlara bakıyorlar sanırım

İlaçlıymış sizin de 🌸 transferden 1 gün önce progesteron baktılar.
Ondan önce de e2 progesteron baktılar her kontrolde

İlaçlıymış sizin de 🌸 transferden 1 gün önce progesteron baktılar.
Ondan önce de e2 progesteron baktılar her kontrolde
Evet ilaçlı. Bugün bakıldı benim hepsine doktorum normal dedi. Bi daha çağırmadı kontrole haftaya çarşamba transfer olacak. Progesteron ve prolutex iğne başladı ekstra olarak bakalım inşallah güzel olur her şey 🙏🏼

Evet ilaçlı. Bugün bakıldı benim hepsine doktorum normal dedi. Bi daha çağırmadı kontrole haftaya çarşamba transfer olacak. Progesteron ve prolutex iğne başladı ekstra olarak bakalım inşallah güzel olur her şey 🙏🏼
Hayırlı olsun inşallah 🙏 progesteron başlamadan önce kanda progesteron bakıldı mı

Teşekkür ederim benim de 13. Gün kontrolümde belli oldu transfer günü 🥰
Bende şişlide devam ediyorum aklıma takıldı iptal edilen transferimde progesteron başlamadan önce değerime bakılmadı sizde bakılmadı mı

Bende şişlide devam ediyorum aklıma takıldı iptal edilen transferimde progesteron başlamadan önce değerime bakılmadı sizde bakılmadı mı
Evet evet bakıldı transfer anında da doktor tekrar teyit etti sonucumu

Bende geldimm🥰27 Kasım'da transferim. Dün kesinleşti, 9.92 rahim kalınlığı vardı. Adetin 14.gunuydu dün. Estrofem, progestan fitil, deltacortil, corasprin, progesteron iğne, folidoce, tetradox kullanıyorum. Deltacortil bağışıklık için tetradox da antibiyotik, bu ikisini 5 gün kullanacakmisim sadece önlem amaçlı. Gelsin kurabiyelerimiz🥰🥰

Evet evet bakıldı transfer anında da doktor tekrar teyit etti sonucumu
Benim niye bakılmadı acaba iptal olan ilaçlı transferde geçen ay tsh yüzünden iptal oldu ama hiç mi değerime bakılmadan progesteron başlatıldı

Benim niye bakılmadı acaba iptal olan ilaçlı transferde geçen ay tsh yüzünden iptal oldu ama hiç mi değerime bakılmadan progesteron başlatıldı
Ben mesajı yanlış okumuşum. Progesterona transferden 2saat önce bakıldı. Daha öncesinde hiç bakilmadi

Bende geldimm🥰27 Kasım'da transferim. Dün kesinleşti, 9.92 rahim kalınlığı vardı. Adetin 14.gunuydu dün. Estrofem, progestan fitil, deltacortil, corasprin, progesteron iğne, folidoce, tetradox kullanıyorum. Deltacortil bağışıklık için tetradox da antibiyotik, bu ikisini 5 gün kullanacakmisim sadece önlem amaçlı. Gelsin kurabiyelerimiz🥰🥰
Hayırlı olsunnn ❤️

Ben mesajı yanlış okumuşum. Progesterona transferden 2saat önce bakıldı. Daha öncesinde hiç bakilmadi
Genelde 1.5 altı olması isteniyor dediler de bana da bakılmamıştı onu merak ettim o zaman öyle oluyor teşekkür ederim 🫠 güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle ❤️

Genelde 1.5 altı olması isteniyor dediler de bana da bakılmamıştı onu merak ettim o zaman öyle oluyor teşekkür ederim 🫠 güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle ❤️
Çok teşekkür ederim kusura bakmayın lütfen ilk mesajı yanlış okudum yanlış anlaşıldım. Rabbim doğru zamanda transfer olmayı nasip etsin size de inşallah

Back
X