Tek yumurta ikizi benim de gönlümden geçen hadi inşallahAğzın bal yesin
İnşAllah bende tek yumurta ikizi istiyorum sen peki ?
Saol kuzucumHadi hayırlısı olsun tekrar canım
Benimde şimdi iki tane var biri 5. Gün biri 3.gün bilmiyorum ya donmuş embriyonun tutma olasılığı düşük diye duymuştum ama seninki tutmuş çok şülürEvet canım
Donmus daha yuksek diye biliyorum rahim dinlendigi icinBenimde şimdi iki tane var biri 5. Gün biri 3.gün bilmiyorum ya donmuş embriyonun tutma olasılığı düşük diye duymuştum ama seninki tutmuş çok şülür
Çok şükür canım dondurulmuş embriyo daha iyi diyorlar rahim hazırlanıyor vs taze de iyi donmuş ta kötü olan yok yaniBenimde şimdi iki tane var biri 5. Gün biri 3.gün bilmiyorum ya donmuş embriyonun tutma olasılığı düşük diye duymuştum ama seninki tutmuş çok şülür
İnşallah inşallah rabbim kucağımı boş bırakmasınDonmus daha yuksek diye biliyorum rahim dinlendigi icin
Ayyy inşallah biri 5. Gün biri 3. Gün bakalım hangisini yapıcak inşallah bu sefer tutarÇok şükür canım dondurulmuş embriyo daha iyi diyorlar rahim hazırlanıyor vs taze de iyi donmuş ta kötü olan yok yani
İnşAllah canım ne zamandı senin ?Ayyy inşallah biri 5. Gün biri 3. Gün bakalım hangisini yapıcak inşallah bu sefer tutar
Hayırlı Ramazanlar kuzumKızlar selamlar nasılsınız Hayırlı Ramazanlar herkese
Çok şükür canım bende iyiyim nasil geçiyor günler ne zaman gidiceksin kese görmeyeHayırlı Ramazanlar kuzum
İyiyim sen nasılsın ne yapıyorsun
Aa unuttum demeyi dün doktora gttm kan verdim yine persembe günü çağırdı kese içinÇok şükür canım bende iyiyim nasil geçiyor günler ne zaman gidiceksin kese görmeye
Hadi hayırlısı inşallah canımAa unuttum demeyi dün doktora gttm kan verdim yine persembe günü çağırdı kese için
Hayırlı RamazanlarKizlar hayirli ramazanlardelidunya kuzum sen idrar testini kaçıncı gün yapmıştın?
Yarın 6. Günüm canimHayırlı Ramazanlar
Canım 7. Gün yaptım ilk idrar testinisenn kaçıncı günün ?
Yapmayı düşünüyor musunYarın 6. Günüm canim
Önümüzdeki ay tekrar yapıcamİnşAllah canım ne zamandı senin ?
Gittinmi canım gördünmü bebişiYapmayı düşünüyor musun
Ben yarın kese için gideceğim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?