Sağol canımCanım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim gelişmeleresana bişey danışacaktım benim de amh düşük yumurta toplama öncesi doktorun ilaç vitamin vs vermiş miydi kaliteyi arttırmak için acaba :)
Ediyorum hayırlı zamanda hayırlısı ile olsun İnşAllah kuzumÇok teşekkür ederim kuzum bugün benimde trasnferim var dua et ne olur, banada nasip olsun pozitif haberi vermek
:)) Canım seni de yormak istemiyorum ama vitamin olarak ne vermişti acaba prowoman, omepaq10 gibi mi?Sağol canım
Evet canım verdi 1ay öncesi
Yok canım est ne çok sorusu sor tabi:)) Canım seni de yormak istemiyorum ama vitamin olarak ne vermişti acaba prowoman, omepaq10 gibi mi?
Ay çok sağolasın şimdiden kusuruma bakma çok soru sordum canım
Çok sağol canım ne güzel maşallah çok sevindim atlattın sen darısı bizlereYok canım est ne çok sorusu sor tabi
Genotropin kullndm hormon iğnesi
Aşılama olmustum ondan öncesi onda da 1 aylık haftada 1 tane serum yemiştim yumurtalklrma ilaç vermişti doktorum canım.
Toplam 5 yumurta oldu bende 3’ü boş 2’si donduruldu onlarda transfer edildi canımhatta ben 2 kere opu oldum önden 2 yumurta geliyordu arkdakler öyle büyük değildi önce onları aldı sonra diğerlerini
İnşAllah kuzum benimÇok sağol canım ne güzel maşallah çok sevindim atlattın sen darısı bizlerehayırlısıyla tez zamanda sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah
Canım ben amh düşüklüğünü yeni öğrendim sayılır 3 hafta oldu şimdi tüp bebek için ilk görüşmeyi yaptık. Eşim de test verecek bakalım bugün inşallah hayırlısıyla güzel çıkar sonuçlar. Haftaya da doktora ilk muayenemi olacağım nasıl ilerleyecek süreç diye, daha çok yolun başındayız yani kuzum :)) İnşallah bizler ve isteyen herkes için nasip olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşAllah kuzum benim
Sen hangi aşamadasın?
Haberdar et buraya da merak ederimCanım ben amh düşüklüğünü yeni öğrendim sayılır 3 hafta oldu şimdi tüp bebek için ilk görüşmeyi yaptık. Eşim de test verecek bakalım bugün inşallah hayırlısıyla güzel çıkar sonuçlar. Haftaya da doktora ilk muayenemi olacağım nasıl ilerleyecek süreç diye, daha çok yolun başındayız yani kuzum :)) İnşallah bizler ve isteyen herkes için nasip olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tamamdır canım inşallah haberleşiriz dediğin gibi :)) evet bolca sabır ve dua en önemlisi bu süreçte çok sağolasın gerçektenHaberdar et buraya da merak ederimİnşAllah hayırlısı ile sürecin çok güzel geçer zor meşakkatli sabr gerekli unutma
Çokça DuaTamamdır canım inşallah haberleşiriz dediğin gibi :)) evet bolca sabır ve dua en önemlisi bu süreçte çok sağolasın gerçekten
Naptın kuzum ?Çok teşekkür ederim kuzum bugün benimde trasnferim var dua et ne olur, banada nasip olsun pozitif haberi vermek
Canim bebeklerimi aldim geldim dinleniyorum evdeNaptın kuzum ?
Canım hayırlı olsun. Kese ne zaman inşallah?
Kuzum teşekkür ederim ben daha yolun basindayim bugün transfer oldumCanım hayırlı olsun. Kese ne zaman inşallah?
Seni alınrılamadım ki canım.Kuzum teşekkür ederim ben daha yolun basindayim bugün transfer oldum
Ay yanlış anladim pardonSeni alınrılamadım ki canım.sana da hayırlı olsun inşallah.
Oh çok şükür kuzum benmde 2. Kan değerim 238 çıktıCanim bebeklerimi aldim geldim dinleniyorum evde
Sağol canım bilmem ki ne zaman Pazartesi doktor günüm bakalım ben önce yaptım testleriCanım hayırlı olsun. Kese ne zaman inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?