Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

:)) Canım seni de yormak istemiyorum ama vitamin olarak ne vermişti acaba prowoman, omepaq10 gibi mi?

Ay çok sağolasın şimdiden kusuruma bakma çok soru sordum canım
Yok canım est ne çok sorusu sor tabi
Genotropin kullndm hormon iğnesi
Aşılama olmustum ondan öncesi onda da 1 aylık haftada 1 tane serum yemiştim yumurtalklrma ilaç vermişti doktorum canım.
Toplam 5 yumurta oldu bende 3’ü boş 2’si donduruldu onlarda transfer edildi canım hatta ben 2 kere opu oldum önden 2 yumurta geliyordu arkdakler öyle büyük değildi önce onları aldı sonra diğerlerini

Çok sağol canım ne güzel maşallah çok sevindim atlattın sen darısı bizlere hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah

İnşAllah kuzum benim
Sen hangi aşamadasın?
Canım ben amh düşüklüğünü yeni öğrendim sayılır 3 hafta oldu şimdi tüp bebek için ilk görüşmeyi yaptık. Eşim de test verecek bakalım bugün inşallah hayırlısıyla güzel çıkar sonuçlar. Haftaya da doktora ilk muayenemi olacağım nasıl ilerleyecek süreç diye, daha çok yolun başındayız yani kuzum :)) İnşallah bizler ve isteyen herkes için nasip olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Haberdar et buraya da merak ederim İnşAllah hayırlısı ile sürecin çok güzel geçer zor meşakkatli sabr gerekli unutma

Haberdar et buraya da merak ederim İnşAllah hayırlısı ile sürecin çok güzel geçer zor meşakkatli sabr gerekli unutma
Tamamdır canım inşallah haberleşiriz dediğin gibi :)) evet bolca sabır ve dua en önemlisi bu süreçte çok sağolasın gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…