Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

Allah razi olsun canim bir belirtim yoktu aslinda standart bel ağrısı kasik ağrısı tek farkli belirti 3 gündür acayip sirt agrim vardi birde hafifhafif gogus uclarim acimaya baslamisti
Ayy ben de cok heyecanlandim belirtin var miydi cnm tekrar tebriklerrrrr darisi bizeee

Aynı yaştayız bu arada benim ilk olacak tedavi ilk deneme bugün başladık insallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız umarım Nelere dikkat ettin acaba bana biraz bilgi verirsen çok mutlu olurum
Valla dogru soylemek gerekirse bu tedavimde kendimi hic kasmadim canim tedaviye ilk basladigim andan itibaren stres yapmadim doktoruma güvendim, o ne derse onu yaptim transfer sonrasida transferden 20 dk sonra kalkip tuvalete gittim giyindim ve hastaneden çıktım, ondan sonraki gunlerde yatmadim evin icinde hafif islerimi yaptim, yemegimi yaptım sadece ev süpür sil isi yapmadim birde ilaçlarımı saati saatine kullandim hic geciktirmedim ve bol bol su ictim Rabbime sığındım dua ettim, birde EL MÜHYİ (C.C) esmaül hüsnayı cok okudum hayat veren demek anlamı fırsat buldukça EL MÜHYİ(c.c) okudum.

Hayirli olsun canim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin tolga beyin esinde ilk tedavimde kucagma aldim bebisimi bende

İnsallah bende okuyayım çok güzel oldu bu bilgiler çok teşekkür ederim hersey gönlünce güzel olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…