- 6 Aralık 2017
- 6.429
- 6.561
- 198
Tabiki vericem kuzum insAllah guzel haber vermek nasip olurHaber verirsin yapınca kuzumİnşAllah tutunma belirtisidir
İnşAllah canım benimTabiki vericem kuzum insAllah guzel haber vermek nasip olur
İnşAllah canım benm
Canm korkmakta haklısın bi kaç gün daha bekle istersen
Ayy ben de cok heyecanlandimEki Görüntüle 2827954 kuzun bir bak ne olur ay kalbim duracak bugün 8. Gun şimdi yaptim testi
Ayy ben de cok heyecanlandimbelirtin var miydi cnm tekrar tebriklerrrrr darisi bizeee
Hayırlı olsun canımmmmEki Görüntüle 2827954 kuzun bir bak ne olur ay kalbim duracak bugün 8. Gun şimdi yaptim testi
Hayırlı olsun canımmmmhangi hastanede oldunuz tedavi acaba
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSaol canım tolga ecemiş te oldum tedavi kendi klinigi var ankarada
26 yasindayim çift embriyo pazartesi kan vericem insAllahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKan tahlili yaptırdın mı acaba birde tek embriyo transferi mi birde yasınız nedir acaba
İnşallah ikiz bebişlerin olur belkiiii26 yasindayim çift embriyo pazartesi kan vericem insAllah
Hayırlısi olsun canim 1 taneyede raziyiz 3. Denemem di buİnşallah ikiz bebişlerin olur belkiiiikaçıncı tedaviniz sizin acaba
Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla gelsinHayırlısi olsun canim 1 taneyede raziyiz 3. Denemem di bu
Amin Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip olsunAllah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla gelsin
Aynı yaştayız bu arada benim ilk olacak tedavi ilk deneme bugün başladık insallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız umarım26 yasindayim çift embriyo pazartesi kan vericem insAllah
Valla dogru soylemek gerekirse bu tedavimde kendimi hic kasmadim canim tedaviye ilk basladigim andan itibaren stres yapmadim doktoruma güvendim, o ne derse onu yaptim transfer sonrasida transferden 20 dk sonra kalkip tuvalete gittim giyindim ve hastaneden çıktım, ondan sonraki gunlerde yatmadim evin icinde hafif islerimi yaptim, yemegimi yaptım sadece ev süpür sil isi yapmadim birde ilaçlarımı saati saatine kullandim hic geciktirmedim ve bol bol su ictim Rabbime sığındım dua ettim, birde EL MÜHYİ (C.C) esmaül hüsnayı cok okudum hayat veren demek anlamı fırsat buldukça EL MÜHYİ(c.c) okudum.Aynı yaştayız bu arada benim ilk olacak tedavi ilk deneme bugün başladık insallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız umarımNelere dikkat ettin acaba bana biraz bilgi verirsen çok mutlu olurum
Hayirli olsun canim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin tolga beyin esinde ilk tedavimde kucagma aldim bebisimi bendeValla dogru soylemek gerekirse bu tedavimde kendimi hic kasmadim canim tedaviye ilk basladigim andan itibaren stres yapmadim doktoruma güvendim, o ne derse onu yaptim transfer sonrasida transferden 20 dk sonra kalkip tuvalete gittim giyindim ve hastaneden çıktım, ondan sonraki gunlerde yatmadim evin icinde hafif islerimi yaptim, yemegimi yaptım sadece ev süpür sil isi yapmadim birde ilaçlarımı saati saatine kullandim hic geciktirmedim ve bol bol su ictim Rabbime sığındım dua ettim, birde EL MÜHYİ (C.C) esmaül hüsnayı cok okudum hayat veren demek anlamı fırsat buldukça EL MÜHYİ(c.c) okudum.
Allah razi olsun canım insAllah kanda da görürüm pozitifi sende saglikla büyüt bebisini insAllahHayirli olsun canim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin tolga beyin esinde ilk tedavimde kucagma aldim bebisimi bende
Insallah gorursun canim cok net cikmisAllah razi olsun canım insAllah kanda da görürüm pozitifi sende saglikla büyüt bebisini insAllah
Evet korkarak yaptim ciksada cok silik cikar belli olmaz diyordum ama ilk dakikada kop koyu çıktıInsallah gorursun canim cok net cikmis❤
İnsallah bende okuyayım çok güzel oldu bu bilgiler çok teşekkür ederimValla dogru soylemek gerekirse bu tedavimde kendimi hic kasmadim canim tedaviye ilk basladigim andan itibaren stres yapmadim doktoruma güvendim, o ne derse onu yaptim transfer sonrasida transferden 20 dk sonra kalkip tuvalete gittim giyindim ve hastaneden çıktım, ondan sonraki gunlerde yatmadim evin icinde hafif islerimi yaptim, yemegimi yaptım sadece ev süpür sil isi yapmadim birde ilaçlarımı saati saatine kullandim hic geciktirmedim ve bol bol su ictim Rabbime sığındım dua ettim, birde EL MÜHYİ (C.C) esmaül hüsnayı cok okudum hayat veren demek anlamı fırsat buldukça EL MÜHYİ(c.c) okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?