her doktorun yöntemi farklı canım ben hiç kan sulandırıcı iğne kullanmamıştım hep coraspin kullandım bu doktorum iğne önerdi coraspin kullanmamı istemedi
Anladım kuzum olsn benm iğne de hap da var amaann bu yolda hersey mübah bebeklerimiz tutunsn daamin canım inşAllah coraspin diğer tedavilerimde kullanmıştım ama bu tedavimi farklı bir doktorda görüyorum, bu seferki doktorum asla coraspin kullanmıyorsun dedi :)
tabiki mutlaka yazıcam buraya canım ama kan sulandırıcı iğne morluk yapıyor beni göbeğimde sende de yapıyormu?Anladım kuzum olsn benm iğne de hap da var amaann bu yolda hersey mübah bebeklerimiz tutunsn da
Salı günü haber edersn topiğe bakalım ne diyecekler
Hadi hayırlısı bakalim az kaldiHayır canım salı günü kontrolüm var o zaman belli olur büyük ihtimalle
Aksam 8de canım randevumMerhaba canım naptın doktor da
aynen kuzum bayram bize çifte bayram olur bu sene inşAllahHadi hayırlısı bakalim az kaldi
Aksam 8de canım randevum
Yapıyor canım morluk ben koldan vuruyordum vurduktan sonra hemen buz koyuyodum cok yakıyor maleseftabiki mutlaka yazıcam buraya canım ama kan sulandırıcı iğne morluk yapıyor beni göbeğimde sende de yapıyormu?
Ayy inşallah rabbim dularimizi kabul etsinaynen kuzum bayram bize çifte bayram olur bu sene inşAllah
amin canım :)Ayy inşallah rabbim dularimizi kabul etsin
evet en zorlandığım iğne oldu kendi kendime yaptığım iğneler arasında doktorum göbekten yap dedi göbekten yapıyorum bendeYapıyor canım morluk ben koldan vuruyordum vurduktan sonra hemen buz koyuyodum cok yakıyor malesef
Vurduktan sonra buz koy sende belki iyi gelir sanadaevet en zorlandığım iğne oldu kendi kendime yaptığım iğneler arasında doktorum göbekten yap dedi göbekten yapıyorum bende
tamam canım çok saol denicemVurduktan sonra buz koy sende belki iyi gelir sanada
Cnam kalçamdan vurulduğum iğne çok can acıtıyor o morarck gibi 2 günde bir vurulcm onu yarın var mesela göbekteki enox da akşam fark ettm bende diyorum ben yoktu burda bu ne meğer içi mor koyu rengi ne değişik yatabiki mutlaka yazıcam buraya canım ama kan sulandırıcı iğne morluk yapıyor beni göbeğimde sende de yapıyormu?
Hadi akşam mıHadi hayırlısı bakalim az kaldi
Aksam 8de canım randevum
Evet az kaldi bakalim inşallah güzel haberler alırımHadi akşam mıaz kaldı
İnşAllah canım günde kaç tane estrofem kullanıyosun senEvet az kaldi bakalim inşallah güzel haberler alırım
Geçen ay rahim kalınlığını yeterli bulamadi iptal oldu inşallah bu sefer sorunsuz ilerler
6 tane canim sabah 2 öğlen 2 aksam 2İnşAllah canım günde kaç tane estrofem kullanıyosun sen
Naptn canım ?6 tane canim sabah 2 öğlen 2 aksam 2
Salı günü tekrar kontrol sanirim salı son kontrol olucak inşallahNaptn canım ?
Ne dedi doktorunSalı günü tekrar kontrol sanirim salı son kontrol olucak inşallah
kalınlaşma yavaş gidiyor dedi ilac dozunu yükseltti salı tekrar bakalim dedi o kadarNe dedi doktorun
Hayrlısı olsn canm üzülme sakın salı günü güzel olcak hersey tamm mıkalınlaşma yavaş gidiyor dedi ilac dozunu yükseltti salı tekrar bakalim dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?