Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

her doktorun yöntemi farklı canım ben hiç kan sulandırıcı iğne kullanmamıştım hep coraspin kullandım bu doktorum iğne önerdi coraspin kullanmamı istemedi
amin canım inşAllah coraspin diğer tedavilerimde kullanmıştım ama bu tedavimi farklı bir doktorda görüyorum, bu seferki doktorum asla coraspin kullanmıyorsun dedi :)
Anladım kuzum olsn benm iğne de hap da var amaann bu yolda hersey mübah bebeklerimiz tutunsn da
Salı günü haber edersn topiğe bakalım ne diyecekler

Anladım kuzum olsn benm iğne de hap da var amaann bu yolda hersey mübah bebeklerimiz tutunsn da
Salı günü haber edersn topiğe bakalım ne diyecekler
tabiki mutlaka yazıcam buraya canım ama kan sulandırıcı iğne morluk yapıyor beni göbeğimde sende de yapıyormu?

Yapıyor canım morluk ben koldan vuruyordum vurduktan sonra hemen buz koyuyodum cok yakıyor malesef
evet en zorlandığım iğne oldu kendi kendime yaptığım iğneler arasında doktorum göbekten yap dedi göbekten yapıyorum bende

tabiki mutlaka yazıcam buraya canım ama kan sulandırıcı iğne morluk yapıyor beni göbeğimde sende de yapıyormu?
Cnam kalçamdan vurulduğum iğne çok can acıtıyor o morarck gibi 2 günde bir vurulcm onu yarın var mesela göbekteki enox da akşam fark ettm bende diyorum ben yoktu burda bu ne meğer içi mor koyu rengi ne değişik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…