• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer igne

glbhr18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
67
25
3
33
Merhaba değerli anne adayları 6 Ekim'de dün transfer oldum bugün ikinci günüm yatıyorum haliyle sizden fikir almak istiyorum prolutex iğne vuruyorum göbekten bende sizler gibi şuan yaptigim iğneden çok kanamam oldu göbekten ve şişti içinizde bu durumu yaşayan varmı artık vurcak yer kalmadı gobegimde çok yoruldum her ignede ağlıyorum çok kanadi şimdide baya şişti sizlerin basina böyle bişey geldiyse yardımcı olurmusunuz

Merhaba pozitifi görün sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸 prolutex i kullanırken ben de ilk zamanlar zorlandım. Yanma ağrı çok fazlaydı göbeğimde morarmalar oldu şişlik de öyle ama zamanla geçiyor. Göbeğimi baş ve işaret parmağımla kıstırıp öyle vurdum. İlacı enjekte ettikten sonra göbeğimi bıraktım ve iğneyi öyle çıkardım. Bu şekilde yapınca zamanla ağrı ve kanama kalmadı.

Merhaba pozitifi görün sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸 prolutex i kullanırken ben de ilk zamanlar zorlandım. Yanma ağrı çok fazlaydı göbeğimde morarmalar oldu şişlik de öyle ama zamanla geçiyor. Göbeğimi baş ve işaret parmağımla kıstırıp öyle vurdum. İlacı enjekte ettikten sonra göbeğimi bıraktım ve iğneyi öyle çıkardım. Bu şekilde yapınca zamanla ağrı ve kanama kalmadı

Sizde pozitif görün insalalh 🤲🤲 ne yapsam olmuyor vurcak yer kalmadı otururken bile ağrıyor transfer olunca korktum bişey oldumu diye şimdi nereye vurcam diye kara kara düşünüyorum Rabbim bu yoldakilerin yardimcisi olsun kucagimizi boş bırakmasın🤲

Sizde pozitif görün insalalh 🤲🤲 ne yapsam olmuyor vurcak yer kalmadı otururken bile ağrıyor transfer olunca korktum bişey oldumu diye şimdi nereye vurcam diye kara kara düşünüyorum Rabbim bu yoldakilerin yardimcisi olsun kucagimizi boş bırakmasın🤲
Teşekkür ederim 😍😍inşallah merak etmeyin zamanla daha kolay olacak. Siz doğru bölgeye ilacı enjekte edebiliyorsanız sıkıntı olmaz. Bazı kişilerin progesterona alerjisi bile olabiliyor. Bu tip etkilerin normal olduğunu düşünüyorum. 💕💕

Merhaba değerli anne adayları 6 Ekim'de dün transfer oldum bugün ikinci günüm yatıyorum haliyle sizden fikir almak istiyorum prolutex iğne vuruyorum göbekten bende sizler gibi şuan yaptigim iğneden çok kanamam oldu göbekten ve şişti içinizde bu durumu yaşayan varmı artık vurcak yer kalmadı gobegimde çok yoruldum her ignede ağlıyorum çok kanadi şimdide baya şişti sizlerin basina böyle bişey geldiyse yardımcı olurmusunuz
Malesef öğle 12 cı haftaya kadar vurduk sen hayla başındadın canım , ınshAllah hamıle kal daha vurcan ((

Teşekkür ederim 😍😍inşallah merak etmeyin zamanla daha kolay olacak. Siz doğru bölgeye ilacı enjekte edebiliyorsanız sıkıntı olmaz. Bazı kişilerin progesterona alerjisi bile olabiliyor. Bu tip etkilerin normal olduğunu düşünüyorum. 💕💕
İnanılmaz şişiyor ve morariyor göbekte hiç yağ yok tutamıyorum bile vurmak için vurdugum yerlerde kas katı kesildi artık Rabbim yardım etsin hepimize kucagimizi boş bırakmasın🤲

İlk günler daha acili oluyor. 4 5 gun sonra ilk zamanlar gibi ağrı ve yanma yapmıyor. Vücut alışıyor sanırım. İgneyi batırırken iki parmaginiz arasına kıstırın ama enjekte ederken serbest bırakın tuttugunuz eti. Böyle morarma olmuyor en azından. Enjeksiyon yapılan bölgede az yag varsa daha acili oluyor malesef.ama dedigim gibi birkaç gün geçtikten sonra igne sonrası yanma şişlik ve ağrı çok daha az olacaktır.

İlk günler daha acili oluyor. 4 5 gun sonra ilk zamanlar gibi ağrı ve yanma yapmıyor. Vücut alışıyor sanırım. İgneyi batırırken iki parmaginiz arasına kıstırın ama enjekte ederken serbest bırakın tuttugunuz eti. Böyle morarma olmuyor en azından. Enjeksiyon yapılan bölgede az yag varsa daha acili oluyor malesef.ama dedigim gibi birkaç gün geçtikten sonra igne sonrası yanma şişlik ve ağrı çok daha az olacaktır.
Uzun süredir vuruyorum ama hiç alisilacak gibi değil Allah'ım hepimize kolaylik versin🤲

Back
X