- 22 Ağustos 2019
- 141
- 81
- 13
- 45
Jelin tortusu bu renkte olabilirmi ama hiç kan kahverengi lekelenme olmadı benimde ayın 29 da testim olucak bu koyu renkte olan embriyomu acaba diye korktum.Kuru kandır o. Sonuçta transfer günü de kurcalandı orası, yarın da devam ederse görünürsün dr ye. Bence kötü bir şey değildir içini serin tut.
Evet resmen kendi kendimi üzdüm ve şuan dakikalr bile geçmiyorSende benim gibi boş yere acele edip kendini üzmüşsün. Sonrasına günler hiç geçmedi hep depresyon sıkıntı. O kadar pişman oldum ki yaptırdığıma. Bunlar da sınav işte
Benim yumurta toplanınca iki gün öyle kuru kan gelmişti. Sonra geçti. bence embriyoyla hiç alakası yokturJelin tortusu bu renkte olabilirmi ama hiç kan kahverengi lekelenme olmadı benimde ayın 29 da testim olucak bu koyu renkte olan embriyomu acaba diye korktum.
Ama benim ki yumurta toplama değil ki transfer sonrasında oldu salı günü oldum transferi 2 gün sonra geldi kahverengi kan renginde değil. Siyah bir tortu jelin tortusu diyorlar banaBenim yumurta toplanınca iki gün öyle kuru kan gelmişti. Sonra geçti. bence embriyoyla hiç alakası yoktur
Tatlim mrb msn okudum yazmak istedim bebeklee ole hemen kan geldi yada koyu geldi die endise stres direk bebege gecior gecen bir vidyoda doktor anlatiyordu kese okadar guclu bir sekilde korunuyormuskii yani bole ufak tefek şeyler le kendini strese sokma canim ben 10 haftamdayim benimde korkularim elbetdeki okuyo ama stres yapmaJelin tortusu bu renkte olabilirmi ama hiç kan kahverengi lekelenme olmadı benimde ayın 29 da testim olucak bu koyu renkte olan embriyomu acaba diye korktum.
Valla yalan olmasın benden hiç gelmedi öyle siyah tortu. Ama emınım kötü bir şey yokturAma benim ki yumurta toplama değil ki transfer sonrasında oldu salı günü oldum transferi 2 gün sonra geldi kahverengi kan renginde değil. Siyah bir tortu jelin tortusu diyorlar bana
Benden de şimdi geldi jelın beyz topagının içinde koyu-kahverengi pıhtı. Prospektüsüne baktım jelın, çok birikmesinden zamanla bu rengi alıyormuş. Sıkıntı yokmuş yaniAma benim ki yumurta toplama değil ki transfer sonrasında oldu salı günü oldum transferi 2 gün sonra geldi kahverengi kan renginde değil. Siyah bir tortu jelin tortusu diyorlar bana
Merhaba. Ben Kaan hocayla tedavi sürecime başladım. Bu yıl Nisan ayından itibaren düzenli olarak kontrollere gittim. İlk gördüğümde Kaan hoca ‘önce sebebi bulacağız sebep bulamazsak çare olucaz’ demişti. Bana çok güven verdi konuşmalarıyla. İlk olarak aşılama yaptık. Maalesef olumsuzdu sonuç. Takibi hiç bırakmadan devam ettik. Bu arada çevremizden Kaan hoca çok sert çok soğuk diye yorumlar da alıyorduk bazen. Ama ben ve eşim doğru hekimde olduğumuzu düşündük hep. Saatlerce konuşup gönlümüzü kazanacak hekimlerdense yöntemleriyle ve sözleriyle güvenimizi kazanan Hekimi tercih ettik. İyi ki de Kaan hocaya raslamış ve devam etmişiz. Aşılamadan sonra tüp bebek yapmalıyız diye düşünmeye başlamıştık ki hocamızda aynı fikirdeydi. Böylelikle tüp bebek sürecine girdik. Yumurta topladık. Embriyolarımız oluştu. Transferimizi yaptık ve geriye beklemek kaldı. Çok şükür minik embriyomuz tutunduMerhabalar. Kaan Bozkurtta tedaviye başlayanlar var mı? Varsa nasıl gidiyor durumlar nedir?
Merhaba benim de dondurulmuş 2 tane 3.gun 6 hucreli embriyom var acaba siz hamile kaldiniz miMerhaba kızlar yarın transferi var 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Bugün 2. Gün ve embriyolar şu şekildeymiş,
3 tane 6 hücreli
1 tane 5 hücreli
3 tane 4 hücreli
3 tane 3 hücreli varmış
2 tane transfer edilecek diğerleri 5. Güne giderse eğer dondurulacak. Bu 3. Denemem 1 negatifim 1de 7 haftalık kürtajım var. Hiç dondurulmuş kalmıyor acaba burda kalacak mi çok endişeliyim
Merhaba benim de dondurulmuş 2 tane 3.gun 6 hucreli embriyom var acaba siz hamile kaldiniz mi
Benim de yarin transferim var grade 2 dedi biri de grade 2-3 arasi cozunurken bozulma ihtimalleri var miBu 10 embriyodan sadece 3 tane kaldılar. 2 tanesi transfer edildi tutmadı iyi kaliteliydi halbuki. 1 taneside donduruldu. Transfer olucam oda orta kalite 5. Gün embriyosu
Benim de yarin transferim var grade 2 dedi biri de grade 2-3 arasi cozunurken bozulma ihtimalleri var mi
Ins bilmiyorum ki bir de bir gun öncesinden mi cozduruyorlar beni bugun aradilar yarin 2 de transferiniz diyebenim kurumum çözülürlken %95 başarı oranı veriyor, sanırım kurumun başarısı ve labaratuar ortamına göre değişir
Ins bilmiyorum ki bir de bir gun öncesinden mi cozduruyorlar beni bugun aradilar yarin 2 de transferiniz diye
O zaman bugun cozdurmuslerdir degil.mi bende transferden hemen once cozduruyorlar sandimevet önceden çözdürüp takip ediyorlar transfere kadar
Aynn iyi yapmissiin arkadasim ama tuttumu cok merak ettim5yıldır aşama aşama her noktasına kadar araştırdım öğrendim canım. 12. güne kadar negatif alıp son gün pozitif alanları bile okudum canım burda. Unutma rahime tutunma olmadan hcg değerin cıkmaz ama embrıyon belki de içerde hala sağlıklıdır. Belki son iki günde yerleşmeye başlamış bile olabiliyormuş. Moral bozmak yok. Kendi kendimize de ilaç bırakmak yok. Benim de 2 tane 3. gün embriyomun bugun 7. günü. İğne yerilerim ağrıyor morarıyor başka sıkıntım yok şükür. Çok rahatım. Çünkü benim bu transferimi Allah a birakarak yaptırdık biz. Bu embriyolarımın aynı serideki 5 tanesine genetik tarama yapıldı ileri derecede bozulma çıktığından doktorlar bu embriyolarında bozuk olma ihtimalinin cok yüksek olduğunu söylemişlerdi. Bizde Allah kerim deneyip görelim dedik. negatif sonuca hazırlıklı olun dediler. Poziitif olursa ben şaşıracağım aslında. Ama elimden geleni de yapmadım demicem.
Maalesef tutmadı canım. yeni bir tedavi dönemine girdik. yine genetik tarama yapılacak. tutturana kadar artık.Aynn iyi yapmissiin arkadasim ama tuttumu cok merak ettim
Hayirlisi olsun canim hakkimizdaMaalesef tutmadı canım. yeni bir tedavi dönemine girdik. yine genetik tarama yapılacak. tutturana kadar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?