- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
- 103
Benım de altum ıslanıyor çok ınce jel sandim sonra burayı okuyunca akıntı olduğunu anladım sevindim ama inşallah olumludrSen olumlu dusun beyazdan saydams dinusur oo benim su gibi oluyodu bian altima kacirdim saniyodum yaa o dere bazen kanamam mi oldu die tedirgin oluyodum buarada ben 9 gun test yaptim aslinde kan versen belli olur biliomusunn
Isallah canim 6 gun cok Erken tabikii canimmBenım de altum ıslanıyor çok ınce jel sandim sonra burayı okuyunca akıntı olduğunu anladım sevindim ama inşallah olumludr
Evt aşırı gaz olmuştu bide sonra geçti hamileyim şuanBende ishal oldum geçti mi sizin. Bir dr bebek oldu mu
Hayırlı olsun ne mutlu bir haber. Arısı bizlere olsun. Yalnız kafama bir şey takılıyor. Acaba akıntı değil de jel mi batırıyor üç çamaşırı mi? Gerçi 8. Güne kadar hiç akmıyordu sanki artık kendini dışarıya bırakıyor gibiEvt aşırı gaz olmuştu bide sonra geçti hamileyim şuan
Ama okuyorum buraları 6. Dünden sonuç alan da var bende ona guvendım ama keske yapmasaydım cok moralık bozuldj ınancım gittiIsallah canim 6 gun cok Erken tabikii canimm
Amin inşallah pozitif sonuçlar alırsınız hepinizHayırlı olsun ne mutlu bir haber. Arısı bizlere olsun. Yalnız kafama bir şey takılıyor. Acaba akıntı değil de jel mi batırıyor üç çamaşırı mi? Gerçi 8. Güne kadar hiç akmıyordu sanki artık kendini dışarıya bırakıyor gibi
Akıntının sebebi cidden bebekmıs. 11. Gün kan vermiş 73 cıktı. Erken baktırmamak lazımmış, bu herkese örnek olsun, benim gibi başları yanmasınIsallah canim 6 gun cok Erken tabikii canimm
8. Gün daha erken amaBugun 8. Günüm kandada negatif çıktı
Bende bu sefer hiç belirti yoktu. Sadece 4. Gün bel ağrısı yaşadım bir daha olmadi. 8 güden anda da çok yoğun akıntı başladı Hala da devam ediyor. 14. Gündeyım bu aradaBenim de 2.günüm sadece karnında olduğum prolutex iğnenin acısı var Başkada bir belirti yok birde ben iğnleri gün aşırı oluyorum
Hadi darısı bana İnşaAllahBende bu sefer hiç belirti yoktu. Sadece 4. Gün bel ağrısı yaşadım bir daha olmadi. 8 güden anda da çok yoğun akıntı başladı Hala da devam ediyor. 14. Gündeyım bu arada
Merhaba bu akıntı su gibi bi akıntı mı? Bir de crinone jel kullanıyorsanız bu sizde de kahverengi olarak geri geliyor mu?Bende bu sefer hiç belirti yoktu. Sadece 4. Gün bel ağrısı yaşadım bir daha olmadi. 8 güden anda da çok yoğun akıntı başladı Hala da devam ediyor. 14. Gündeyım bu arada
Su gibi evet. Ama 8. Günden sonra başladı ve kuloduma batırıyordu. Yok kahverengi hiç gelmedi bende ama ben akıntıdan anladım aslında tuttuğunu. Çünkü geçen sene hiç akıntı olmadı. Ceınıne jelden olsaydı en baştan olurdu 8 günden itibaren neden oldu.Merhaba bu akıntı su gibi bi akıntı mı? Bir de crinone jel kullanıyorsanız bu sizde de kahverengi olarak geri geliyor mu?
İnsallahhhhhHadi darısı bana İnşaAllah ☺İlk gün atlattığım yoğun stress ve ani fren anını saymazsak
Amin inşallahTamm inşaAllah ayın 31.de baktıracağım rabbim sabır ve güzel evlatlar nasip etsin
Test gümüm 31’i benim de canımTamm inşaAllah ayın 31.de baktıracağım rabbim sabır ve güzel evlatlar nasip etsin
Dayanamadım işte yaptırdım ama doktorum ısrarla 11. Gün birdaha yaptır diyo8. Gün daha erken ama
Ay bende bende dakika bir buraya giriyorum ,düşünmeyeceğim diyorum bir dakika bile çıkmıyorTest gümüm 31’i benim de canım
Çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?