İnşaAllah İnşaAllah rabbim kucağımızı boş bırakmasın.Amin inşallahbelirti olursa yazarsınız buraya hoşçakalın şimdiden Allah sabır versin
CAnim ben halada sanki altima kacirmis casina akintim oluyo beyaz saydam sekkindee kizum isallah olumludurBenım de altum ıslanıyor çok ınce jel sandim sonra burayı okuyunca akıntı olduğunu anladım sevindim ama inşallah olumludr
ben hamile olarak yasadim 9 gun yaptirdimm kalp atisini duyana kadar oldum oldum dirildim acaba katlancakmi deger artcakmo diee akinti sebebi bebek tabiki saydam su gibiiAkıntının sebebi cidden bebekmıs. 11. Gün kan vermiş 73 cıktı. Erken baktırmamak lazımmış, bu herkese örnek olsun, benim gibi başları yanmasın
Belirti işareti var mı hiçİnşaAllah İnşaAllah rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Kasıgım iğneden dolayı ağırıdır başka bir belirti yokBelirti işareti var mı hiç
Yaptır zatenDayanamadım işte yaptırdım ama doktorum ısrarla 11. Gün birdaha yaptır diyo
Çok şükür öyleymişBen
ben hamile olarak yasadim 9 gun yaptirdimm kalp atisini duyana kadar oldum oldum dirildim acaba katlancakmi deger artcakmo diee akinti sebebi bebek tabiki saydam su gibii
Bende 8. Gun yaptrdm negatifti doktor cok dusuk bi ihtimal ama blki yukselir gununde yap dedi yaptirdim yine negatifti malesef. Doktorun yanina gttigimde yukselmicegini biliyodm ama boyle bir iki hastamla karsilastim şans dedi.Dayanamadım işte yaptırdım ama doktorum ısrarla 11. Gün birdaha yaptır diyo
Burda birisi 8. Gün yaptırmıştı olumsuzdu sonra hamile cıktıBende 8. Gun yaptrdm negatifti doktor cok dusuk bi ihtimal ama blki yukselir gununde yap dedi yaptirdim yine negatifti malesef. Doktorun yanina gttigimde yukselmicegini biliyodm ama boyle bir iki hastamla karsilastim şans dedi.
Belki sizinde yukselir umutsuz olma.
Binde bir oluyor işte doktorumda oyle dediBurda birisi 8. Gün yaptırmıştı olumsuzdu sonra hamile cıktı
İnşallah bende 11. Gün güzel sonuç alırımBurda birisi 8. Gün yaptırmıştı olumsuzdu sonra hamile cıktı
Salı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirimTransfer sonrasi belirtileriniz varmi kizlar çok korkuyom bugun 7 günüm dua edin nolur ?
Salı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirimTransfer sonrasi belirtileriniz varmi kizlar çok korkuyom bugun 7 günüm dua edin nolur ?
Amin inşallah. Sen transfer günü sayılmıyormuş. Ben onu da sayıp 7. Gün diye hesapladım öyle kan verdim. Çıkmayınca dr me söyledim. O da dedi ki 'hcg zaten 8. Günden itibaren salgılanır' öyle diyince rahatladım tabii. Ama sayfana bakmıştım 6.gün bile verip çıkanlar vardı. Ona güvenmiştim. Herkesın aynı değilmiş dwnek kı. Artık sabırla 12. Günü bekle. Bakalım Mevlam neylerİnşallah bende 11. Gün güzel sonuç alırım
Kuru kandır o. Sonuçta transfer günü de kurcalandı orası, yarın da devam ederse görünürsün dr ye. Bence kötü bir şey değildir içini serin tut.Salı günü akşam transferim oldu crinone jel kullanıyorum transfer olmadan önce bembeyaz gelen tortu bugün transfer sonrasında siyah bir tortu şeklinde geldi böyle bu renkte gelen varmı acaba kahverengi değil siyah ama benimki. Bir korku aldı içimi acaba tutamadımı diye bu tarz bişey yaşayanlar cevap verirse çok sevinirim
Sende benim gibi boş yere acele edip kendini üzmüşsün. Sonrasına günler hiç geçmedi hep depresyon sıkıntı. O kadar pişman oldum ki yaptırdığıma. Bunlar da sınav işteOzmn benim yarın salgılanabilir biraz olsun umut var içimde ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?