İnşallah canım Allahım kımsenın kucağını boş bırakmasın şu mübarek ayda dualarımızı kabul etsinBeta hcg önce kana sonra idrara geçiyor canım o zamanlarda belli olsaydı doktor demezdi 10. Gün filan yapın zaten bizde o hataya düşüp erken yapacaz tutamıyorum kendimizi ama inşallah bu mübarek ay hatrına hepimiz için güzel olur
Yok yapmadım.sen de mi transfer oldun.İdrar testi yaptın mı
Evet aynı benim de clexane yok. Coraspin içiyorum bir deEstrofem kullanıyorum günde dört crione jel progestan iğne ve clexane progestan eşim yapıyor eli hafif şişlik oluyor ilk iki gün oturmadım ama bu 11. Düzeldi artık clexane çok yakıyor sadece canım aynen sonuç güzel olsun da
Evet 20sınde kan testi vercemYok yapmadım.sen de mi transfer oldun.
Az kalmış seninde.18 i benim test günüm. Onu bekliyim istiyorum. Sen yapıcakmısın idrar testi. Kaçıncı gün embriyosuydu senin.Evet 20sınde kan testi vercem
5. Gün embriyosu ve ben kendimi tutamadım 7. Gün de test yaptım negatif cıktıAz kalmış seninde.18 i benim test günüm. Onu bekliyim istiyorum. Sen yapıcakmısın idrar testi. Kaçıncı gün embriyosuydu senin.
Senin ki kacıncı gun sende de mi hıc belirti yok canımAz kalmış seninde.18 i benim test günüm. Onu bekliyim istiyorum. Sen yapıcakmısın idrar testi. Kaçıncı gün embriyosuydu senin.
9.gunde kanda belli olur seninki idrara gecmemistir 7.gun acele etmissim canim5. Gün embriyosu ve ben kendimi tutamadım 7. Gün de test yaptım negatif cıktı
Ben de hic belirti yok canim ya.3.gun embriyosu benim.idrar testi yapmaya korkuyorum o yuzdenSenin ki kacıncı gun sende de mi hıc belirti yok canım
Aynen canım hayırlısı kan tahlilinı beklıyorum bakalım9.gunde kanda belli olur seninki idrara gecmemistir 7.gun acele etmissim canim
Yapma bence ya kan testini bekle canoBen de hic belirti yok canim ya.3.gun embriyosu benim.idrar testi yapmaya korkuyorum o yuzden
Valla yapmamak için zor tutuyorum sağlık ocağında çalışıyorum normalde kaç gündür kan vermemek için zor duruyorum
Oyle yspicam cnmYapma bence ya kan testini bekle cano
Her sağlık ocağı gebelik testi yapar ama kan sonuçları maalesef bir gün sonra çıkıyor canım sonuçlar da güvenilirSaglil ocaklari ayni gun veriyormu sonucu? Guvenilirli ? Her saglik ocagi genelik testi yapar mi ?
Tamam tesekkurler bende saglik ocaginda yaptirayim bareHer sağlık ocağı gebelik testi yapar ama kan sonuçları maalesef bir gün sonra çıkıyor canım sonuçlar da güvenilir
Hayirlisi olsun cnm benim sonuc negatif cikti tutmadiBende 3 tane 5. Gun embriyo transferi oldum 7. Gun idrar testi yaptım cok moralım bozuldu bende de hıc bır belirti yok
Kan testimı yaptırdın sen canım ne zaöan yaptırdın senı anlıyorum ama yapacak bişi yokk inşallah bir gun bızde tum cocuk isteyenler kucağımız dolacak inşallahHayirlisi olsun cnm benim sonuc negatif cikti tutmadi
Benım test tarihımde 20 si bende bişi hissetmiyorum sadece kasıklarım agrıyoKızlar benın 8.günün bugün ama hiç bişi hissetmiyorum. Test tarihin 21 mayıs
Benim de test tarihim yarin ama ben de hicbirsey hissetmedim hissetmiyorum da hala.kasik agrisi bile yok.endiseliyim cok.hakkimizda hayirlisi artikKızlar benın 8.günün bugün ama hiç bişi hissetmiyorum. Test tarihin 21 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?