Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Merhaba gebeymissiniz hayırlı olsun göğüs hassasiyeti yok demişsiniz ne zaman başladı acaba

Kızlar merhaba bugün tam 1 hafta oldu transfer olalı ama bugün uyandığımdan beri adet olacakmışım gibi bir sızı var aynı adette ki belirtim kasıklarım sızlıyor korkuyorum

Kızlar merhaba bugün tam 1 hafta oldu transfer olalı ama bugün uyandığımdan beri adet olacakmışım gibi bir sızı var aynı adette ki belirtim kasıklarım sızlıyor korkuyorum

Günaydın bugün bende öyle hissediyorum reglim ilk günü gibi bir baş ağrım var, sağ üst bacak ağrım var benim her reglimde olur, çok hafif regl ağrısı gibi kasık ağrım var zaten benim hafif olur. Yani normalde olsa bugün yarın regl olcam derim

Regl belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benzer korkmayın. İnsalalh hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Rabbim sevindirsin

Öncelikle sakin olun ve asla stres yapmayın
Belkide yerleşmeye çalışıyo çalışırkende biraz gürültü yapıyo
Lütfen olumlu, pozitif düşünün

Bende öyle takvime göre 9 gün var adetime hep benim 10 gün önceden göğüs şişliği işte kasık ağrısı sızı gibi belirtilerim olur bende ordan bilirim yine aynı belirtğker olunca ister istemez tedirgin oldum zaten içimde de hiç ümit yok açıkçası tuttuguna dair

test günün ne zaman kuzum

Ben sonucuna bakmaya geldim başlığa ,aklımdaydın canım çok sevindim hayırlı olsun ,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Burda diğer arkadaşları da okudum maşallah çoğu tutmuş, uğurlu bir konu açmışsın Bana da dua et olur mu ,bu sefer olsun artik inşallah

Ahh etmem mi
Hadi sende pozitif sonucunu yazmaya gel buraya inşallaaah

Sizin pozitifti dimi sizde 6-7. Gün böyle regl ağrısı gibi olmuşmuydu hatırlıyor musunuz
Evet Allah’a şükür pozitif
Ben 10. Günden sonra hafif hafif vurmaya başlamıştı ama regl sancısıda çekmem ben normalde
Sırt ve bel hafif hafif ağrıyordu
Ya ben en belirgin işaretim iştah açıklığımdı kızlar hala da öyle yakında top gibi yuvarlanıcam

Son düzenleme:
Olsunn bi pozitif olalımda dünyaları yemeğe hazırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…