- 8 Temmuz 2025
- 163
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Merhaba gebeymissiniz hayırlı olsun göğüs hassasiyeti yok demişsiniz ne zaman başladı acabaTekrar merhaba kızlar. Bugün transfer sonrası 9. günümdü. Kasık ağrısı veya göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. Kabızlık var, progesteron ilacı nedeniyle. Bir de her gün aynı şiddette olmamakla birlikte bel ve sırt ağrım oluyor. Normalde de ben regl öncesi filan göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Sürekli düşünüyorum ve yoruldum, beklemek gerçekten zor. Tek embriyom vardı eğer olmazsa sürece tekrar başlamak psikolojik olarak sanırım biraz yıpratacak beni... Pazartesi test günüm ama ne yalan söyleyeyim kan vermek şu an beni korkutuyor. Evde hiç test yapmadım üzülmemek için özellikle. Herkes nasıl bu kadar belirti yaşayabiliyor anlamıyorum vallahi. İşte öyle biraz içimi dökmek istedim sizlere. Her dileyen için dua ediyorum...
Kızlar merhaba bugün tam 1 hafta oldu transfer olalı ama bugün uyandığımdan beri adet olacakmışım gibi bir sızı var aynı adette ki belirtim kasıklarım sızlıyor korkuyorum
Kızlar merhaba bugün tam 1 hafta oldu transfer olalı ama bugün uyandığımdan beri adet olacakmışım gibi bir sızı var aynı adette ki belirtim kasıklarım sızlıyor korkuyorum
Regl belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benzer korkmayın. İnsalalh hayırlı güzel sonuçlar alırsınız Rabbim sevindirsinGünaydın bugün bende öyle hissediyorum reglim ilk günü gibi bir baş ağrım var, sağ üst bacak ağrım var benim her reglimde olur, çok hafif regl ağrısı gibi kasık ağrım var zaten benim hafif olur. Yani normalde olsa bugün yarın regl olcam derim
Günaydın bugün bende öyle hissediyorum reglim ilk günü gibi bir baş ağrım var, sağ üst bacak ağrım var benim her reglimde olur, çok hafif regl ağrısı gibi kasık ağrım var zaten benim hafif olur. Yani normalde olsa bugün yarın regl olcam derim
Günaydın bugün bende öyle hissediyorum reglim ilk günü gibi bir baş ağrım var, sağ üst bacak ağrım var benim her reglimde olur, çok hafif regl ağrısı gibi kasık ağrım var zaten benim hafif olur. Yani normalde olsa bugün yarın regl olcam derim
Bende öyle takvime göre 9 gün var adetime hep benim 10 gün önceden göğüs şişliği işte kasık ağrısı sızı gibi belirtilerim olur bende ordan bilirim yine aynı belirtğker olunca ister istemez tedirgin oldum zaten içimde de hiç ümit yok açıkçası tuttuguna dairGünaydın bugün bende öyle hissediyorum reglim ilk günü gibi bir baş ağrım var, sağ üst bacak ağrım var benim her reglimde olur, çok hafif regl ağrısı gibi kasık ağrım var zaten benim hafif olur. Yani normalde olsa bugün yarın regl olcam derim
test günün ne zaman kuzumBende öyle takvime göre 9 gün var adetime hep benim 10 gün önceden göğüs şişliği işte kasık ağrısı sızı gibi belirtilerim olur bende ordan bilirim yine aynı belirtğker olunca ister istemez tedirgin oldum zaten içimde de hiç ümit yok açıkçası tuttuguna dair
28 Temmuztest günün ne zaman kuzum
Aynı gün benimde inşallah güzel haberlerle geliriz buraya28 Temmuz
Sizin pozitifti dimi sizde 6-7. Gün böyle regl ağrısı gibi olmuşmuydu hatırlıyor musunuzHadi 28 temmuzda buraya güzel haberlerinizi yazmanızı bekliyorum inşallaaaah
Ben sonucuna bakmaya geldim başlığa ,aklımdaydın canımÇıktı balım çıktı
Ben 12. günüme kadar bekledim keza doktoruma da söz vermiştim
Bugün doktoruma kan verdim ve sonucumu ondan duydum
Sizde yapmayın evde test bana sorarsanız
Doktorum bana şunu söyledi hep yanlış sonuçlarla doğru sonucun kaderini değiştirme
Bende sabırla günümü bekledim
Ahh etmem miBen sonucuna bakmaya geldim başlığa ,aklımdaydın canımçok sevindim hayırlı olsun ,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Burda diğer arkadaşları da okudum maşallah çoğu tutmuş, uğurlu bir konu açmışsın Bana da dua et olur mu ,bu sefer olsun artik inşallah
Evet Allah’a şükür pozitifSizin pozitifti dimi sizde 6-7. Gün böyle regl ağrısı gibi olmuşmuydu hatırlıyor musunuz
İnşallah sizin bi belirtiniz var mıAynı gün benimde inşallah güzel haberlerle geliriz buraya
İnşallah canım dua etHadi 28 temmuzda buraya güzel haberlerinizi yazmanızı bekliyorum inşallaaaah
Hafif bi regl olcam hissi çok hafif bi kasık ağrısı ve üst bacağım ağrıyor genelde regl habercisidir bu ağrı benim.. inşallah tutunma belirtileridir bakalımİnşallah sizin bi belirtiniz var mı
Olsunn bi pozitif olalımda dünyaları yemeğe hazırım benEvet Allah’a şükür pozitif
Ben 10. Günden sonra hafif hafif vurmaya başlamıştı ama regl sancısıda çekmem ben normalde
Sırt ve bel hafif hafif ağrıyordu
Ya ben en belirgin işaretim iştah açıklığımdı kızlarhala da öyle yakında top gibi yuvarlanıcam
Dur dur öyle deme inan buda zorOlsunn bi pozitif olalımda dünyaları yemeğe hazırım ben
Benim de öyle işte bugün kasıklarım da ince bi sızı oluşunca korktum açıkçasıHafif bi regl olcam hissi çok hafif bi kasık ağrısı ve üst bacağım ağrıyor genelde regl habercisidir bu ağrı benim.. inşallah tutunma belirtileridir bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?