- 16 Ekim 2024
- 1.430
- 1.001
- 48
- 35
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Aslında doğrusu bu süreçte eğlenceli şeyler izlemek de ters olan bnmkiAyy onu da izleyemedim cok guzelmisss ama gerilim degil de eglenceli seyler izlemek istiyorumm . Prens izledim cok eglenceliydi, son bolum kaldi onun da. Simdi sex and the city yeni bolumler var onu mu izlesem diyorum bakalim
Kuzuu yarım saat yatman gereekBenim de öyle ama sürekli de yatamıyorum işte
Elbette, etmem mi? Dileyen herkese hep duam...Bende asla yapmadım 12 günden önce idrar - kan testi doktorum sakın yapma dedi
İnşallah yarın güzel sonuçlarla dönerim evime
Artık Hamilesin bana dua eder misin
Sizin de gönlünüzce olsun inşallahHayırlı olsun sağlıklıca devam etsin inşallahbnm lekelenmem gelince 8.günde dün bakılsın dedi bnm doktor 81çıktı yarın bir daha baktrcm
Ne güzel bir haber inşallah sağlıkla yaparsınız doğumunuzu Rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin inşallah sağlıklı evlatlarCanım kızlar, Hanımlarburaya bugün sonucumu yazacağıma söz vermiştim 35smyrna35 hatırlar Şükür ki ilk beta değerim 553 geldi, bakalım inşallah güzelce artar. Dileyen, dua eden, umut eden herkes için en güzeli en hayırlısı nasip olsun, ben hep böyle dua ettim gönlümüzce olması dileğiyle
Demek ki sırrı test yapmamak ve pozitif olmaktaKIZLAARR
Bugün test günümdü benim
Ve olduu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın
Eveeet kesinlikleeDemek ki sırrı test yapmamak ve pozitif olmaktahayırlı olsun çok sevindim. Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKIZLAARR
Bugün test günümdü benim
Ve olduu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın
AmiiinnHayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bnm lekelenmem gelince doktorum o gün yaptırmamı istemişti erken yaptırdım 8.gün pozitif çıktı bugün ikinci kere kana bakıldı inşallah bnm de sağlıkla YükselmiştirAmiiinn
İsteyeb herkese Rabbim nasip etsin
8.gün 81çıktı ❤Sizin kaç çıktı beta banada 2 gün sonra baktır dediler
Senin kaçıncı günün kaç çıktıİnşallahh yükselsin inşallahh
Çok güzel maşallah sağlıklıca devam etsin12. gün 929 çıktı
Sizinde böyle gelecek 8. gün 81 bence yükselecek değer artarak görün bakınÇok güzel maşallah sağlıklıca devam etsin
İnşallah sağ olunSizinde böyle gelecek 8. gün 81 bence yükselecek değer artarak görün bakın
Çok güzel bir değer çok sevindim12. gün 929 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?