- 14 Temmuz 2025
- 106
- 98
- 13
- 34
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Çokkk teşekkür ederimmmmÇok güzel bir değer çok sevindimTebrik ediyorum canım
Tek embriyo transferi oldum benİki tane mi transfer edilmişti acaba? Hakikaten değer çok güzel, maşallah
YaaaaaKIZLAARR
Bugün test günümdü benim
Ve olduu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın
AmiiinnnYaaaaaTebrik ederim Sağlıkla ilerlesin Allah sağlıkla kucağına aldırsın Amin, darısı başıma
Amin aminAmiiinnn
Darısı başınıza, darısı isteyen herkesin başına
Ne yaptın canım kan sonucun çıktı mı? Hayırlı olsunBnm lekelenmem gelince doktorum o gün yaptırmamı istemişti erken yaptırdım 8.gün pozitif çıktı bugün ikinci kere kana bakıldı inşallah bnm de sağlıkla Yükselmiştir
Ay siz bana yazmamışsınızNe yaptın canım kan sonucun çıktı mı? Hayırlı olsunidrar testi yapmış mıydın sen hiç
Daha şimdi çıktı canım 259 10.gün 8.gün 81di çok şükürNe yaptın canım kan sonucun çıktı mı? Hayırlı olsunidrar testi yapmış mıydın sen hiç
Hayırlı olsun canım 12. Gün verecek misin tekrar. Çift embriyomuyduDaha şimdi çıktı canım 259 10.gün 8.gün 81di çok şükürdarısı sizlere inşallah 6.gün yaptım 7.gün yapmıştım idrar canım dayanamayanlardanım ben de silik de olsa belli belirsiz çıkmıştı
Ayyyy çok sevindim canım benimAy siz bana yazmamışsınız
Ayyyyy maşallah çok güzel ilerlemişDaha şimdi çıktı canım 259 10.gün 8.gün 81di çok şükürdarısı sizlere inşallah 6.gün yaptım 7.gün yapmıştım idrar canım dayanamayanlardanım ben de silik de olsa belli belirsiz çıkmıştı
Çok mutlu oldum inşallah bende pozitifi görürümKIZLAARR
Bugün test günümdü benim
Ve olduu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın
Ah inşallahhh size dua edeceğimÇok mutlu oldum inşallah bende pozitifi görürüm
Tek embriyoydu canım doktorum daha yazmadı bilmiyorum ki ver derse veririm normalde 12.gündü test günüm ama leke beni korkuttu 8.gün test yap dedi doktorum sonra 10.gün de yap dedi öyle oldu bakalım Allah razı olsun Allah sizlere de nasip etsinHayırlı olsun canım 12. Gün verecek misin tekrar. Çift embriyomuydu
Çok teşekkürler bn de çok sevindim vallahi Allah sizlere de yaşatsınAyyyyy maşallah çok güzel ilerlemiş4. Gün embriyosu benim de bugün 8. Gün negatif çıktı bakalım 10. Gün direk kan vereceğim heralde
Miniğin yerleştiğine dair annesine mesajı olmuş oTek embriyoydu canım doktorum daha yazmadı bilmiyorum ki ver derse veririm normalde 12.gündü test günüm ama leke beni korkuttu 8.gün test yap dedi doktorum sonra 10.gün de yap dedi öyle oldu bakalım Allah razı olsun Allah sizlere de nasip etsin
Ayy gerçekten öyle olduMiniğin yerleştiğine dair annesine mesajı olmuş o
Siz misiniz bu :)) tebrik ederim. Deger cok guzel. Sağlıcakla ilerlesin12. gün 929 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?