Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Bnm lekelenmem gelince doktorum o gün yaptırmamı istemişti erken yaptırdım 8.gün pozitif çıktı bugün ikinci kere kana bakıldı inşallah bnm de sağlıkla Yükselmiştir
Ne yaptın canım kan sonucun çıktı mı? Hayırlı olsun idrar testi yapmış mıydın sen hiç

Çıktı balım çıktı
Ben 12. günüme kadar bekledim keza doktoruma da söz vermiştim
Bugün doktoruma kan verdim ve sonucumu ondan duydum
Sizde yapmayın evde test bana sorarsanız
Doktorum bana şunu söyledi hep yanlış sonuçlarla doğru sonucun kaderini değiştirme
Bende sabırla günümü bekledim

Ne yaptın canım kan sonucun çıktı mı? Hayırlı olsun idrar testi yapmış mıydın sen hiç
Daha şimdi çıktı canım 259 10.gün 8.gün 81di çok şükür darısı sizlere inşallah 6.gün yaptım 7.gün yapmıştım idrar canım dayanamayanlardanım ben de silik de olsa belli belirsiz çıkmıştı

Hayırlı olsun canım 12. Gün verecek misin tekrar. Çift embriyomuydu

Ayyyyy maşallah çok güzel ilerlemiş 4. Gün embriyosu benim de bugün 8. Gün negatif çıktı bakalım 10. Gün direk kan vereceğim heralde

Hayırlı olsun canım 12. Gün verecek misin tekrar. Çift embriyomuydu
Tek embriyoydu canım doktorum daha yazmadı bilmiyorum ki ver derse veririm normalde 12.gündü test günüm ama leke beni korkuttu 8.gün test yap dedi doktorum sonra 10.gün de yap dedi öyle oldu bakalım Allah razı olsun Allah sizlere de nasip etsin

Ayyyyy maşallah çok güzel ilerlemiş 4. Gün embriyosu benim de bugün 8. Gün negatif çıktı bakalım 10. Gün direk kan vereceğim heralde
Çok teşekkürler bn de çok sevindim vallahi Allah sizlere de yaşatsın Belli olur 10.gün bence de verebilirsin canım idrara bakma sen

Miniğin yerleştiğine dair annesine mesajı olmuş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…