- Konu Sahibi 35smyrna35
-
İnşallah tutunuyolardır bebişlerimizBenim de öyle işte bugün kasıklarım da ince bi sızı oluşunca korktum açıkçası
Umarım benim pek bi ümidim yok açıkçası ama ne bileyim Allah büyüktür ben bu tüp bebek sürecinde mucizeyi de yaşadığım için ne ümitsizde olabiliyorumİnşallah tutunuyolardır bebişlerimiz
Ay benimde ağzım durmuyor çok şükür benim gibi birileri varmış insan bir şeyden tiksinir yemez filan. Ben gerçekten 2 kişilik yiyorum suan napıcazzDur dur öyle deme inan buda zor
Ben bu kiloları nasıl vericem acaba
Gerçekten napıcazAy benimde ağzım durmuyor çok şükür benim gibi birileri varmış insan bir şeyden tiksinir yemez filan. Ben gerçekten 2 kişilik yiyorum suan napıcazz
Nasıl bi mucizeUmarım benim pek bi ümidim yok açıkçası ama ne bileyim Allah büyüktür ben bu tüp bebek sürecinde mucizeyi de yaşadığım için ne ümitsizde olabiliyorum
Hayır yahu niye saçma olsunNergissya çok saçma gelecek belki ama benim neden midem bulanmıyo diye üzülüyorum
Neden tiksinmiyorum diye
Ayy hangi programı kullanıyorsunuz yada indirdiniz mi??Hayır yahu niye saçma olsunaksine benimki biraz erken başladı bence çubuk kraker ye dediler, beta HCG yükseldikçe oluyormuş bu. Yoksa henüz bir susam tanesi kadar yavrimu
Eksik kalmadım ve evet hemen indirdimAyy hangi programı kullanıyorsunuz yada indirdiniz mi??
Gebelik takibi için
Ben de mide bulantısı diyemem de bir şeyler yedikten sonra böyle saçma hafif bir bulantı oluyor hani tiksinmeli değilde garip bir hassasiyet oluryor.Kızlar, mide bulantısı başlayan oldu mu aranızda yahu?Vallahi ne olduruyor ne öldürüyor öyle bir şey özellikle bir şeyler yedikten sonra niyeyse ortaya çıkmaya başladı. Şükür tabii bunlara hep
Benim normalde de çok fazla göğüs hassasiyetim olmazdı regl dönemlerinden önce o yüzden herhalde benim halen çok belirgin bir hassasiyetim yok. Hafif oldu yaniBir de kızlar bir şey soracağım benim göğüslerim normal büyümüyor şimdiden 2 buçuk katı kocaman oldu ve agrıyorda. Sizde de oluyor mu
Evet işte bazen belirgin oluyor bazen daha hafif oluyor benim midem de zaten hassastırBen de mide bulantısı diyemem de bir şeyler yedikten sonra böyle saçma hafif bir bulantı oluyor hani tiksinmeli değilde garip bir hassasiyet oluryor.
Benim 4 tane yumurtam vardı 2 tanesi olgundu işlem yapıldı ama ilk gün döllenme olmadı maalesef yarına kadar beklicez yarın da olmazsa mecbur tedaviye tekrar başlıcanız dedi embriyolog ben bütün ümidimi kesmiştim artık sürekli sayfalara yazıyorum veya tüp bebek yaptıranlara soruyordum 24 saatte olmayan olmaz diyordu herkes ama 2. Gün benim 1 tanesi gelişti ve 4. Güne kadar gitti çok şükür böyle olunca bi diyorum kendi kendime bu benim nasibim belki de 1 tanesi olucak çünkü ben hep 2 tane transfer ettirmek istemiştimNasıl bi mucize
Evet olursa gerçekten savaşçı bi mucize bebek olacak, inşallahta olacakBenim 4 tane yumurtam vardı 2 tanesi olgundu işlem yapıldı ama ilk gün döllenme olmadı maalesef yarına kadar beklicez yarın da olmazsa mecbur tedaviye tekrar başlıcanız dedi embriyolog ben bütün ümidimi kesmiştim artık sürekli sayfalara yazıyorum veya tüp bebek yaptıranlara soruyordum 24 saatte olmayan olmaz diyordu herkes ama 2. Gün benim 1 tanesi gelişti ve 4. Güne kadar gitti çok şükür böyle olunca bi diyorum kendi kendime bu benim nasibim belki de 1 tanesi olucak çünkü ben hep 2 tane transfer ettirmek istemiştim
Gerçektenn R rebulaa nın dediği gibi minik savaşçın geliyorBenim 4 tane yumurtam vardı 2 tanesi olgundu işlem yapıldı ama ilk gün döllenme olmadı maalesef yarına kadar beklicez yarın da olmazsa mecbur tedaviye tekrar başlıcanız dedi embriyolog ben bütün ümidimi kesmiştim artık sürekli sayfalara yazıyorum veya tüp bebek yaptıranlara soruyordum 24 saatte olmayan olmaz diyordu herkes ama 2. Gün benim 1 tanesi gelişti ve 4. Güne kadar gitti çok şükür böyle olunca bi diyorum kendi kendime bu benim nasibim belki de 1 tanesi olucak çünkü ben hep 2 tane transfer ettirmek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?