Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Ay benimde ağzım durmuyor çok şükür benim gibi birileri varmış insan bir şeyden tiksinir yemez filan. Ben gerçekten 2 kişilik yiyorum suan napıcazz
Gerçekten napıcaz
Ben doktoruma diyetisyene gideyim dedim. 3 ay hormon tedavisine devam ediceksin ödem tutmaya devam edecek vücudun dedi
Hayır yediklerimiz bebeğe gitmiyo kendimizi kandırmayalım M Miniksercemmm

Kızlar, mide bulantısı başlayan oldu mu aranızda yahu? Vallahi ne olduruyor ne öldürüyor öyle bir şey özellikle bir şeyler yedikten sonra niyeyse ortaya çıkmaya başladı. Şükür tabii bunlara hep

Kızlar, mide bulantısı başlayan oldu mu aranızda yahu? Vallahi ne olduruyor ne öldürüyor öyle bir şey özellikle bir şeyler yedikten sonra niyeyse ortaya çıkmaya başladı. Şükür tabii bunlara hep
Ben de mide bulantısı diyemem de bir şeyler yedikten sonra böyle saçma hafif bir bulantı oluyor hani tiksinmeli değilde garip bir hassasiyet oluryor.

Bir de kızlar bir şey soracağım benim göğüslerim normal büyümüyor şimdiden 2 buçuk katı kocaman oldu ve agrıyorda. Sizde de oluyor mu

Bir de kızlar bir şey soracağım benim göğüslerim normal büyümüyor şimdiden 2 buçuk katı kocaman oldu ve agrıyorda. Sizde de oluyor mu
Benim normalde de çok fazla göğüs hassasiyetim olmazdı regl dönemlerinden önce o yüzden herhalde benim halen çok belirgin bir hassasiyetim yok. Hafif oldu yani

Nasıl bi mucize
Benim 4 tane yumurtam vardı 2 tanesi olgundu işlem yapıldı ama ilk gün döllenme olmadı maalesef yarına kadar beklicez yarın da olmazsa mecbur tedaviye tekrar başlıcanız dedi embriyolog ben bütün ümidimi kesmiştim artık sürekli sayfalara yazıyorum veya tüp bebek yaptıranlara soruyordum 24 saatte olmayan olmaz diyordu herkes ama 2. Gün benim 1 tanesi gelişti ve 4. Güne kadar gitti çok şükür böyle olunca bi diyorum kendi kendime bu benim nasibim belki de 1 tanesi olucak çünkü ben hep 2 tane transfer ettirmek istemiştim

Evet olursa gerçekten savaşçı bi mucize bebek olacak, inşallahta olacak

Gerçektenn R rebulaa nın dediği gibi minik savaşçın geliyor

Biliyorum, biliyoruz; çok zor sabretmek, beklemek, umut etmek, güçlü kalmak, hayal kırıklıklarını toparlamak ve yine yeniden yola devam etmek... Ama belli mi olur yahu, tünelin sonunda ya ışık varsa? Hayat bu, gayret etmeye, pes etmemeye devam edeceğiz. Herkesin gönlünce olsun.

Kızlar az önce hafif sütlü kahve renginde gibi bi lekelenmem oldu peçeteye geldi. Sabah zaten regl olcam hissi vardı. Devam etmez dimi. Endişelendim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…