Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Transferimin 8. Gününden herkese günaydın.
Desteklerinizi bekliyorum :/
Son iki gün batma şeklinde ağrılarım ve kahverengi lekelenmelerim oldu. Bu sabah ilk iş doktoru aramak oldu. Kan sulandırıcı iğneyi ve coraspini bırak dedi.
Promester gün aşırı vuruyordum her gün vur dedi.

Umut var mıdır halâ
Onları kaybediyorum gibi geldi

Hayır ya niye kaybediyorsun umut tabi ki var

Aa ne kaybetmesi
Eğer umutsuz hissedersen mutsuz hissedersen etkilenirler
Lütfen pozitif düşün
Belki de iyice yerleşiyorlar
Umutsuz olma

Sabahın köründe kalkınca akşama kadar çok bunalıyorum evde
Vakit nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Ayyy kendimi yalnız zannediyordum. Bu sefer kocama diyorum çok abartıyorsun. O da hassas bir dönemdeyiz deyip günlük nasihatlerini verip konuyu kapatıyor

Öyle bir şey olmaz inşallah. O her gün vurulacağın promester iğne çok güçlü. O bu durumu toparlayacaktır. Bir de yatmak iyi gelecektir. Yalnız hem kan sulandırıcı hem coraspirin niye vermiş. Normalde ikisinden biri verilmesi gerekiyor. Kan çok sulandigindan kanama başlıyor. Kimi duysam ikisini de kullanıyor ve hep bunu yaşıyor. Doktorum kesinlikle birinden biri dedi. Israrla ikisini verenleri anlamıyorum.
Kan sulandırıcı da kesildi mi Allah'ın izni ile bebeklerin seninle.
Merak ettiğim bir şey var. Promesteri gün aşırı 2 doz mu vuruluyordun tek doz mu? Bir tanesi 50 mg.

Ayyy kendimi yalnız zannediyordum. Bu sefer kocama diyorum çok abartıyorsun. O da hassas bir dönemdeyiz deyip günlük nasihatlerini verip konuyu kapatıyor
Aybalaaa asla yalnız değilsin
Ay Allah askına neler yapıyosunuzz? Erken kalktım yol aldım
Dizi bitti, yemek yaptım bitti, kitap okudum
Başka ne yapıcaz çoook sıkılıyorummm

Aybalaaa asla yalnız değilsin
Ay Allah askına neler yapıyosunuzz? Erken kalktım yol aldım
Dizi bitti, yemek yaptım bitti, kitap okudum
Başka ne yapıcaz çoook sıkılıyorummm
Sabah ilk isim yemek yapmak. Öğlene kadar kahvaltı. Benim tek avantajım eşim oglen eve geliyor. O yüzden sıkılmıyorum. Dizi vs.derken gün bitiyor. Dışarıda ki işler eklenirse çok daha iyi oluyor. Ama dışarı işi olmayınca gerçekten vakit zor geçiyor. Havalar da sıcak. İnsan gezmek istiyor. Bizim bu sene Karadeniz tatil planımız vardı. Hatta Ağustosun ilk haftası çıkacaktık. Ama yattı.

Bizim ne planlarımız vardı
Deniz, havuz herşey yasakk
Dışarı çıkamıyorum ki sıcakta ahhh ahhh

İnşallahh :/ bilmiyorum ki günde 1 coraspin günde 1 de venaperta iğne vermişti.

Promesteri iki günde 1 defa olacak şekilde kullanıyordum, artık hergün 1 olucam inşallah.
Aynı zamanda günde 3 defa 1 er tane progestan fitil kullanıyorum.
Teşekkür ederim umut verdiniz bugün leklenmem yok gibi zaten. Ama ağrı halâ devam. Siz pozitif misiniz :)

Canım ben de ikisini kullanıyorum hatta lekelenmem olduğunda bile kesmedi çünkü estrofem günde 4kez kullanıyorum rahimi kalınlaştırırken pıhtılaşmaya sebep oluyormuş bu sebeple corasprin kullanıyorum genetikte 3değerimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktığı için de günlük yine iğne kullanıyorum

Evet pozitifim :) promesteri ben gün aşırı 2 doz vuruluyorum. Fitili de sabah 2 akşam 2 alıyorum. Bunlar güçlü verilirse çok ekstrem durum olmadıkça kanama durumun olmaz. Demek ki sana az gelmiş. Her gün promester vurulacaksin demiş bak. Kan sulandırıcıyı da böyle abartmanın ne gereği var. Bir tane iğne olsan günde yetiyor zaten. Bazı doktorlar garip. Zaten o iğne varya kanı bariz sulandiriyor. Bir de üstüne coraspirin verirse o rahim ne yapsın. Pıhtılaşma sorunu olmayan hastaya bu çok fazla. Aslında lekelenme yerlesme kanaması olabilir. Kan versen çıkar sonucun. İgneni,fitilini aksatma yoluna girer her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…