- Konu Sahibi 35smyrna35
-
benim ilk kez bu çatlatma iğnesi daha önce letu kullandım ama iğneyi bulamayınca tedavi iptal olmuştu bu ay tekrar letu ile büyütüp ovitrelle iğne yaptım bugün 8. gün akşam kan versem çıkar mı acaba yaBenim daha önce 2 tane çatlatma iğnem var ilk klomen sonra femera letu kullandım bende de pcos var bende ilaçsız adet oluyorım ama gebelij hiç oluşmadı bende
Biz burdayız canım güzel haberlerini bekliyoruzVeririm kuzum zaten derdimi paylaşacak başka kimsem yok ki
Bilmiyorum ki erken gebelik testi yapsam önce evde benim daha önce çatlatma iğnesinde 10. Gün veya 12 gün de testte hafif silk çıkmıştı ama kanda çıkmadı negatifti çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyormuş galibabenim ilk kez bu çatlatma iğnesi daha önce letu kullandım ama iğneyi bulamayınca tedavi iptal olmuştu bu ay tekrar letu ile büyütüp ovitrelle iğne yaptım bugün 8. gün akşam kan versem çıkar mı acaba ya
Teşekkür ederim kuzum inşallah pazartesi daha güzel sonuçlarla gelirim elim karnımdan gitmiyo yeminle bu duygu başka bişeymiş hem korku hem sevinci bir arada yaşıyorum biraz düşündüm mü bide diyorum çok heveslenme Hasibe dur diye bi hatırlatıyorum kendimeBiz burdayız canım güzel haberlerini bekliyoruzyalnız değilsin
Ayy valla inşallah da seninle bebeğin Allah hem senin hem hepimizin yüzünü güldürsünTeşekkür ederim kuzum inşallah pazartesi daha güzel sonuçlarla gelirim elim karnımdan gitmiyo yeminle bu duygu başka bişeymiş hem korku hem sevinci bir arada yaşıyorum biraz düşündüm mü bide diyorum çok heveslenme Hasibe dur diye bi hatırlatıyorum kendime
Amin bekliyor olacağımTeşekkür ederim kuzum inşallah pazartesi daha güzel sonuçlarla gelirim elim karnımdan gitmiyo yeminle bu duygu başka bişeymiş hem korku hem sevinci bir arada yaşıyorum biraz düşündüm mü bide diyorum çok heveslenme Hasibe dur diye bi hatırlatıyorum kendime
Amin inşallahAyy valla inşallah da seninle bebeğin Allah hem senin hem hepimizin yüzünü güldürsün
Evet öyle gerçekten bide benim bu ilk bebeğim ve değer de düşük olunca gerçekten insan napacağını bilmiyormuşAmin bekliyor olacağımAynı inanki hep bi ümitle korku arasında gidip geliyoruz
Erken yapmışsınız testi keşke gününü bekleseymişsiniz :)Evet öyle gerçekten bide benim bu ilk bebeğim ve değer de düşük olunca gerçekten insan napacağını bilmiyormuş
Rabbim size de güzel haberler nasip etsinErken yapmışsınız testi keşke gününü bekleseymişsiniz :)
Benim de 8. Günüm. Pazartesi kan testi vericez. moralinizi yüksek tutun.Ya Musavvir çekin. Bakın zaten belli bi değer görmüşsünüz çok güzel bişey bu, illa ki artacaktır. Belki geç yerleşmiştir. Bence bi sıkıntı yok
Yukselirrr hic uzulme ben de 6. Gunumde silikle ogrendim 8. Gun 44 cikti sonra katlanarak artti cook sukurEvet kan da çıktı 37 sonuç baya düşük 8. Güne göre umarım ilerler sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası
Umarım öyledir 2 güne bir kan ver dedi bi cumartesi vercem acil de birde pazartesi zaten normal test günüm inşallah sizde hayırlı sonuçlar alırsınızErken yapmışsınız testi keşke gününü bekleseymişsiniz :)
Benim de 8. Günüm. Pazartesi kan testi vericez. moralinizi yüksek tutun.Ya Musavvir çekin. Bakın zaten belli bi değer görmüşsünüz çok güzel bişey bu, illa ki artacaktır. Belki geç yerleşmiştir. Bence bi sıkıntı yok
İnşallah gerçekten inanmak istiyorumYukselirrr hic uzulme ben de 6. Gunumde silikle ogrendim 8. Gun 44 cikti sonra katlanarak artti cook sukur
Canım iki gün sonra verip tekrar bakarsın herkesin betası aynı olmuyor şimdiden umutsuzluğuma kapılma lütfenEvet öyle gerçekten bide benim bu ilk bebeğim ve değer de düşük olunca gerçekten insan napacağını bilmiyormuş
İnşallahCanım iki gün sonra verip tekrar bakarsın herkesin betası aynı olmuyor şimdiden umutsuzluğuma kapılma lütfen
Bekliyorum öylecee bugün hiç belirtim yokKızlaaar neler yapıyorsunuzz️
Herşey yolunda mı
Hep bir bekleyişteyiz canım Cuma’ya randevu aldımKızlaaar neler yapıyorsunuzz️
Herşey yolunda mı
Belirti aramayın canım burdan bir arkadaş 17haftalık hamile şuan baştan beri hiçbir belirtisi olmadıBekliyorum öylecee bugün hiç belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?