Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

benim ilk kez bu çatlatma iğnesi daha önce letu kullandım ama iğneyi bulamayınca tedavi iptal olmuştu bu ay tekrar letu ile büyütüp ovitrelle iğne yaptım bugün 8. gün akşam kan versem çıkar mı acaba ya

Benim daha önce 2 tane çatlatma iğnem var ilk klomen sonra femera letu kullandım bende de pcos var bende ilaçsız adet oluyorım ama gebelij hiç oluşmadı bende
benim ilk kez bu çatlatma iğnesi daha önce letu kullandım ama iğneyi bulamayınca tedavi iptal olmuştu bu ay tekrar letu ile büyütüp ovitrelle iğne yaptım bugün 8. gün akşam kan versem çıkar mı acaba ya

Bilmiyorum ki erken gebelik testi yapsam önce evde benim daha önce çatlatma iğnesinde 10. Gün veya 12 gün de testte hafif silk çıkmıştı ama kanda çıkmadı negatifti çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyormuş galiba

Biz burdayız canım güzel haberlerini bekliyoruz yalnız değilsin
Teşekkür ederim kuzum inşallah pazartesi daha güzel sonuçlarla gelirim elim karnımdan gitmiyo yeminle bu duygu başka bişeymiş hem korku hem sevinci bir arada yaşıyorum biraz düşündüm mü bide diyorum çok heveslenme Hasibe dur diye bi hatırlatıyorum kendime

Ayy valla inşallah da seninle bebeğin Allah hem senin hem hepimizin yüzünü güldürsün

Amin bekliyor olacağım Aynı inanki hep bi ümitle korku arasında gidip geliyoruz

Evet öyle gerçekten bide benim bu ilk bebeğim ve değer de düşük olunca gerçekten insan napacağını bilmiyormuş
Erken yapmışsınız testi keşke gününü bekleseymişsiniz :)
Benim de 8. Günüm. Pazartesi kan testi vericez. moralinizi yüksek tutun.Ya Musavvir çekin. Bakın zaten belli bi değer görmüşsünüz çok güzel bişey bu, illa ki artacaktır. Belki geç yerleşmiştir. Bence bi sıkıntı yok

Rabbim size de güzel haberler nasip etsin
Doktordan duymak benim için daha kıymetli oldu
Ne güzel sizde gününüzü bekliyorsunuz

Umarım öyledir 2 güne bir kan ver dedi bi cumartesi vercem acil de birde pazartesi zaten normal test günüm inşallah sizde hayırlı sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…