- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Hahah harbi mi, sürekli sorgulardım acaba bebek orda mı diyeBelirti aramayın canım burdan bir arkadaş 17haftalık hamile şuan baştan beri hiçbir belirtisi olmadı
Valla ne yapalım canım ben habere yiyorum hayatımın bu kadar doymadığım başka bir dönemi var mı bilmiyorum. Allahtan hiç paketli gıda ve tatlı yemiyorum. Bir de ben çok çok uyuşugum acaba hamilelikten mi yoksa oturmaktan mı tembelleştim bilmiyorum sizde dr böyle mi.Kızlaaar neler yapıyorsunuzz️
Herşey yolunda mı
Belirti aramayın canım burdan bir arkadaş 17haftalık hamile şuan baştan beri hiçbir belirtisi olmadı
ÖzgeeValla ne yapalım canım ben habere yiyorum hayatımın bu kadar doymadığım başka bir dönemi var mı bilmiyorum. Allahtan hiç paketli gıda ve tatlı yemiyorum. Bir de ben çok çok uyuşugum acaba hamilelikten mi yoksa oturmaktan mı tembelleştim bilmiyorum sizde dr böyle mi.
Ay bilmiyorum bebeğim. Benim durumum vahim normalde öğünde yemem gereken bir shake var.( avakado muz süt hacı hurması badem ceviz bal)Özgee
Ne olacak bu yemelerimiz
Ben de bekliyorum öyle bişi yok denebilir ama inşallah işler içerde yolundadırKızlaaar neler yapıyorsunuzz️
Herşey yolunda mı
O kadar doğru ki... Her aşama yeni bir sınav, yeni bir bekleyiş. Sabır en zor iş ama bize düşen de bir tek bu. Allah'ım kolaylaştırsın, zorlaştırmasın, hep yanımızda olsun.Çocuğu kucağına alana kadar çocuk anne adayının değildir. Bir doktor bana böyle demişti. O kadar doğru ki... Tüp Bebek süreci çok zor süreç. Kimisinin yolu gerçekten çok zor oluyor. Defalarca negatif görmek psikolojik olarak ne kadar zor.. Defalarca iğne yemek,ilaç kullanmak. İlk denemede pozitif olsa bile iğne ve ilaç kullanımı devamı bile insanın sinirini bozuyor. Çünkü vücut ödem topluyor. Kilo aynı ama vücut şişiyor. Bu bile yeterli bence. Bazı insanlar ulaştıkları şeylere hemen varınca ben oldum zannediyor. Süreci küçümsüyor. Bu da insanoğlunun nasıl bir varlık olduğunu gösteriyor. Şurada onlarca kadın çırpınıyor. Neden ? Aman benim de evladım olsun diye. Keyiften mi hayır. Çünkü dünya nimetleri içinde en güzel nimetlerden birine kavuşmak istiyor. Hamile kalmakla da bitmiyor. Kontrolden kontrole yürekleri oynuyor. Çünkü tüm kontrol Allah'ın elinde.O, nasıl şekillendirecekse öyle ilerliyor. Tamamen kapalı bir kutu. Oda içinde oda.. Şunu düşünmek bile insana yeter. Böyle havadan konuşan,ben yaptım oldu diyenler cehalet abidesi. Bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun. Dua ediyorum. İnşaallah emeklerini en kısa zamanda alırlar.
Ahahaha doğurana kadar rahat yokHahah harbi mi, sürekli sorgulardım acaba bebek orda mı diye
Benim hala yok
Sadece yemek yiyorum çok açgözlülüğüm mü belirtimi bilmiyorum
Ya bide ben çok erken kalkmaya başladımdikkat et bol su iç biraz azaltıyor o yeme isteğini
Aynı ben bak 7den beri ayaktayımYa bide ben çok erken kalkmaya başladım
Zınk diye gözüm açılıyo
İşten çıkmışım en rahat olmam dönemde gözüm açılıyo
Offf offf
Ben de heyecandan geri uyuyamadımAynı ben bak 7den beri ayaktayım
Cidden miiiAynı ben bak 7den beri ayaktayım
Kuzummm ben görüyorum çizgiyi burdaaaAyy buraya da atayım sabahın 5 buçuğunda test yaptım benİnşallah doğrudur Allah büyük
AhahahBen de heyecandan geri uyuyamadım
Evet ben de güvenmiyorum ama moral de verdi daha 6. Günüm birkaç gün daha bekleyip öyle vericem kan, arada predictor yaparım cumartesi pazarKuzummm ben görüyorum çizgiyi burdaaa
Ama ben bu testlere asla güvenmiyorumm
Kan veeer
Valla bn de ne zamandır böyleyim bir de yok ilaçtı filan devamlı aklımız ilaçlarda içimizde de hep bir kıpırtı ona bağlıyorumCidden miii
Bi bende oluyor sandım
Gebelikten demi
Biliyordum bi anormallik olduğunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?