- 16 Ekim 2024
- 1.452
- 1.010
- 48
- 35
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Promestere gün aşırı iki kere nasıl dayanıyorsun ayyEvet pozitifim :) promesteri ben gün aşırı 2 doz vuruluyorum. Fitili de sabah 2 akşam 2 alıyorum. Bunlar güçlü verilirse çok ekstrem durum olmadıkça kanama durumun olmaz. Demek ki sana az gelmiş. Her gün promester vurulacaksin demiş bak. Kan sulandırıcıyı da böyle abartmanın ne gereği var. Bir tane iğne olsan günde yetiyor zaten. Bazı doktorlar garip. Zaten o iğne varya kanı bariz sulandiriyor. Bir de üstüne coraspirin verirse o rahim ne yapsın. Pıhtılaşma sorunu olmayan hastaya bu çok fazla. Aslında lekelenme yerlesme kanaması olabilir. Kan versen çıkar sonucun. İgneni,fitilini aksatma yoluna girer her şey.
Promestere gün aşırı iki kere nasıl dayanıyorsun ayy
Ayy bn de acildekileri tanıyorum artık dün beta için gittiğimde acilden iğnemi vurdurayım dedim baktım gençten hiç görmediğim bi kız bnm iğnem var ama zor ve yağlı bir iğne başka vuracak kimse var mı dedim baktım daha önce bu iğneyi bana vuran erkeği gördüm bn yaparım dedi zaten ona yaptırdım valla dediğin gibi hiç acıtmadı geçen gün bilmediğim birine vurdurdum yine genç bi kızdı acemi olduğu her Halinden belliydi kan revan içinde kaldım 3gün süren ağrısı morluğu da cabası bir daha böyle yapcm gözüm tutmadı mı ona başkası yapsın diycmBunun için eğitim araştırmanın hususi aciline gidiyorum. Sırf kalça ağrısı yaşamamak için. Profesyonel vuruyorlar. Sağlık ocağında vuruldum yengeç gibiydim. 3 gün ağrıdan yatamiyorum. Güçlü iğne. Her gittiğim de her vuran hemşire yoğun yağlı bir iğne o yüzden yavaş enjekte ediyorum diyorlar. Ezberledim bir de 2 doz mu diye teyit ediyorlar mutlaka. Reçeteyi gösterince ikna oluyorlar
Maalesef toy olanlar var. Ama onlar seçiliyor zaten. Şükür ki öyle biri hiç vurmadı. O kadar iğne vuruldum sıfır ağrı. Vurdukları bölge ve vuruş şekli önemli. Çünkü dikkat ediyorum hepsi aynı bölgeden vuruyor. Yavaş vuruyor.Ayy bn de acildekileri tanıyorum artık dün beta için gittiğimde acilden iğnemi vurdurayım dedim baktım gençten hiç görmediğim bi kız bnm iğnem var ama zor ve yağlı bir iğne başka vuracak kimse var mı dedim baktım daha önce bu iğneyi bana vuran erkeği gördüm bn yaparım dedi zaten ona yaptırdım valla dediğin gibi hiç acıtmadı geçen gün bilmediğim birine vurdurdum yine genç bi kızdı acemi olduğu her Halinden belliydi kan revan içinde kaldım 3gün süren ağrısı morluğu da cabası bir daha böyle yapcm gözüm tutmadı mı ona başkası yapsın diycm
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar güzel ^^ çok sevindimEvet pozitifim :) promesteri ben gün aşırı 2 doz vuruluyorum. Fitili de sabah 2 akşam 2 alıyorum. Bunlar güçlü verilirse çok ekstrem durum olmadıkça kanama durumun olmaz. Demek ki sana az gelmiş. Her gün promester vurulacaksin demiş bak. Kan sulandırıcıyı da böyle abartmanın ne gereği var. Bir tane iğne olsan günde yetiyor zaten. Bazı doktorlar garip. Zaten o iğne varya kanı bariz sulandiriyor. Bir de üstüne coraspirin verirse o rahim ne yapsın. Pıhtılaşma sorunu olmayan hastaya bu çok fazla. Aslında lekelenme yerlesme kanaması olabilir. Kan versen çıkar sonucun. İgneni,fitilini aksatma yoluna girer her şey.
Benimde pazartesi test günüm ama artık meraktan çatlıycağım aşamaya geldim, yarın gidip kan vercem sanırım ne olursa olsun amannAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar güzel ^^ çok sevindim
Çok sağol, pazartesi test günüm. Öncesinde yapma diyor doktor kesin bi şekildeaslında çift embriyo. Bana da eğer varsa kesin belli olur gibi geliyo. Eşimi ikna edebilirsem yarın gider baktırırız.
Evet bundan sonra gittiğimde hemen gözüm tecrübelileri arıycak kesinlikle katılıyorum bundan sonra öyle o gün üçlü bi takım giymiştim baktım her yer kan öyle giymesem düşünemiyorumMaalesef toy olanlar var. Ama onlar seçiliyor zaten. Şükür ki öyle biri hiç vurmadı. O kadar iğne vuruldum sıfır ağrı. Vurdukları bölge ve vuruş şekli önemli. Çünkü dikkat ediyorum hepsi aynı bölgeden vuruyor. Yavaş vuruyor.
Bİrlikte kan verelim benceBenimde pazartesi test günüm ama artık meraktan çatlıycağım aşamaya geldim, yarın gidip kan vercem sanırım ne olursa olsun amann
Ben de gün aşırı promester vurunuyorum ama bana hiç etki etmiyor sizleri duyunca şaşırıyorum, vuranlar da hep yağlı canın yanabilir diyor ama şükür daha hiç yakmadı. Aksine göbekten vurduğum kan sulandırıcı yaktı, morartıEvet bundan sonra gittiğimde hemen gözüm tecrübelileri arıycak kesinlikle katılıyorum bundan sonra öyle o gün üçlü bi takım giymiştim baktım her yer kan öyle giymesem düşünemiyorum
Evet sürekli aklım orda, tuttumu tutmadımı, kendime ve burda sabırla bekleyen arkadaşlarıma gülşen ya tutarsa şarkısını armağan ediyorum hdhdhhsBİrlikte kan verelim benceo kadar aşamadan geçtik şu 10 günlük bekleyiş kadar yormadı hiçbiri :)
Tecrübeliler vurunca ağrısı yok canım hatta yaptı mi yapmadı mi anlamıyorsun bile anlattığım bilmeyen birine denk geldim geçen gittiğimde bnm hatam tabi başka biri vursun demedim her halinden acemi olduğu anlaşılıyordu o şekilde olduBen de gün aşırı promester vurunuyorum ama bana hiç etki etmiyor sizleri duyunca şaşırıyorum, vuranlar da hep yağlı canın yanabilir diyor ama şükür daha hiç yakmadı. Aksine göbekten vurduğum kan sulandırıcı yaktı, morartı
Ya benimde salı günü çok zor duruyorum gaza gelmek istemiyorumBenimde pazartesi test günüm ama artık meraktan çatlıycağım aşamaya geldim, yarın gidip kan vercem sanırım ne olursa olsun amann
Evet gazla yapsak tek çizgidi görsek modumuz düşecek en iyisi direk kanla yüzleşmek mi ya da kan vereceğin günün sabahı idrarla yüzleşmek miYa benimde salı günü çok zor duruyorum gaza gelmek istemiyorum
Benim de salıYa benimde salı günü çok zor duruyorum gaza gelmek istemiyorum
Ayy bilmiyorum aşırı kararsızım eve almadım test alsam kesin yapardım şimdiye kadarEvet gazla yapsak tek çizgidi görsek modumuz düşecek en iyisi direk kanla yüzleşmek mi ya da kan vereceğin günün sabahı idrarla yüzleşmek miamannn her iki ucuda b*klu değnek
İnsallah ya kendime ederken hepimiz için dua ediyorum gerçekten bizi bizden başkası anlayamazBenim de salıKanda pozitif görelim Allah büyük
Aynen canım aynen ay gözlerim dolduİnsallah ya kendime ederken hepimiz için dua ediyorum gerçekten bizi bizden başkası anlayamazhepimiz buraya gelip sevinçli heyecanımızı paylaşalım
Amin amin inşallahAynen canım aynen ay gözlerim dolduYemin ederim sabah ilk aklıma gelen buraya girip hemen paylaşmak oldu heyecanlandım inşallah doğrudur dedim, her mutlu anı yaşayana kalbim kanatlanıyor, her tek çizgi görüp kalbi kırılana içim acıyor. Zor çünkü gerçekten de bizi biz anlarız Allah gönlümüze göre versin dilerim kolaylıkla güzellikle en iyisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?