Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Promestere gün aşırı iki kere nasıl dayanıyorsun ayy

Promestere gün aşırı iki kere nasıl dayanıyorsun ayy
Bunun için eğitim araştırmanın hususi aciline gidiyorum. Sırf kalça ağrısı yaşamamak için. Profesyonel vuruyorlar. Sağlık ocağında vuruldum yengeç gibiydim. 3 gün ağrıdan yatamiyorum. Güçlü iğne. Her gittiğim de her vuran hemşire yoğun yağlı bir iğne o yüzden yavaş enjekte ediyorum diyorlar. Ezberledim bir de 2 doz mu diye teyit ediyorlar mutlaka. Reçeteyi gösterince ikna oluyorlar

Ayy bn de acildekileri tanıyorum artık dün beta için gittiğimde acilden iğnemi vurdurayım dedim baktım gençten hiç görmediğim bi kız bnm iğnem var ama zor ve yağlı bir iğne başka vuracak kimse var mı dedim baktım daha önce bu iğneyi bana vuran erkeği gördüm bn yaparım dedi zaten ona yaptırdım valla dediğin gibi hiç acıtmadı geçen gün bilmediğim birine vurdurdum yine genç bi kızdı acemi olduğu her Halinden belliydi kan revan içinde kaldım 3gün süren ağrısı morluğu da cabası bir daha böyle yapcm gözüm tutmadı mı ona başkası yapsın diycm

Maalesef toy olanlar var. Ama onlar seçiliyor zaten. Şükür ki öyle biri hiç vurmadı. O kadar iğne vuruldum sıfır ağrı. Vurdukları bölge ve vuruş şekli önemli. Çünkü dikkat ediyorum hepsi aynı bölgeden vuruyor. Yavaş vuruyor.

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar güzel ^^ çok sevindim
Çok sağol, pazartesi test günüm. Öncesinde yapma diyor doktor kesin bi şekilde aslında çift embriyo. Bana da eğer varsa kesin belli olur gibi geliyo. Eşimi ikna edebilirsem yarın gider baktırırız.

Benimde pazartesi test günüm ama artık meraktan çatlıycağım aşamaya geldim, yarın gidip kan vercem sanırım ne olursa olsun amann

Evet bundan sonra gittiğimde hemen gözüm tecrübelileri arıycak kesinlikle katılıyorum bundan sonra öyle o gün üçlü bi takım giymiştim baktım her yer kan öyle giymesem düşünemiyorum

Evet bundan sonra gittiğimde hemen gözüm tecrübelileri arıycak kesinlikle katılıyorum bundan sonra öyle o gün üçlü bi takım giymiştim baktım her yer kan öyle giymesem düşünemiyorum
Ben de gün aşırı promester vurunuyorum ama bana hiç etki etmiyor sizleri duyunca şaşırıyorum, vuranlar da hep yağlı canın yanabilir diyor ama şükür daha hiç yakmadı. Aksine göbekten vurduğum kan sulandırıcı yaktı, morartı

Kızlar 21 inde transfer oldum bugun ovitrelle vuracagim benim gibi transfer sonrası ovitrelle vurulan oldu mu aranızda

Tecrübeliler vurunca ağrısı yok canım hatta yaptı mi yapmadı mi anlamıyorsun bile anlattığım bilmeyen birine denk geldim geçen gittiğimde bnm hatam tabi başka biri vursun demedim her halinden acemi olduğu anlaşılıyordu o şekilde oldu

Evet gazla yapsak tek çizgidi görsek modumuz düşecek en iyisi direk kanla yüzleşmek mi ya da kan vereceğin günün sabahı idrarla yüzleşmek mi amannn her iki ucuda b*klu değnek
Ayy bilmiyorum aşırı kararsızım eve almadım test alsam kesin yapardım şimdiye kadar

İnsallah ya kendime ederken hepimiz için dua ediyorum gerçekten bizi bizden başkası anlayamaz hepimiz buraya gelip sevinçli heyecanımızı paylaşalım
Aynen canım aynen ay gözlerim doldu Yemin ederim sabah ilk aklıma gelen buraya girip hemen paylaşmak oldu heyecanlandım inşallah doğrudur dedim, her mutlu anı yaşayana kalbim kanatlanıyor, her tek çizgi görüp kalbi kırılana içim acıyor. Zor çünkü gerçekten de bizi biz anlarız Allah gönlümüze göre versin dilerim kolaylıkla güzellikle en iyisi olsun

Amin amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…