- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Herkeste olmuyor demek ki gerçektenBenim bugün 11. Gün olmadı leke ben sadece folic asit ve corasprin kullanıyorum birde fitil
8. günümKacinci gunun peki bugun
Bende sürekli olmadı diye kafaya takmıştım herkesin oldu burda benim niye olmadı diye ama düşük değerle de olsa pozitifi gördüm çok şükürHerkeste olmuyor demek ki gerçekten
Bugun biraz daha geldi kahverengi ama şimdi pembelesti rengi baya açıldı yani artık. Sanırım tutunmadi veya terk ediyor beni ... Diyecek hiçbir şey bulamıyorumKorkmayın. Kan sulandırıcıyı kes demiş ya hemen kes. Kırmızıya dönmez. Kan sulandırıcı çok etkiliyor. Bir de çok ekstrem bir durum olmadıkça kalkma. Kırmızıya dönerse hergun progesterona dönecektir. Ama dinlenmek çok önemli. Geçmiş olsun.
Canim benimde tam 9. Gun oldu doktorum yerlesme kanamasina benziyor hic telas etme dedi coook acik peceteyle bastirdigimda gelen bir lekelenmeydi cok sukur bir daha olmadi suan hersey yolunda takibini yap kirmizi olmadigi surece hic
Rengi açıldı biraz önce pembelesti ve adet ağrısı gibi ağrım var. Sanırım bitti bugün her şeyCanim benimde tam 9. Gun oldu doktorum yerlesme kanamasina benziyor hic telas etme dedi coook acik peceteyle bastirdigimda gelen bir lekelenmeydi cok sukur bir daha olmadi suan hersey yolunda takibini yap kirmizi olmadigi surece hic korkma
Umutsuzluğa kapılma dur bak deneyimli arkadaşlar yazıyor buraya artmadıkça, parlak kırmızı olmadıkça herşey bitti denemez test gününe kadar kendine zehir etme zamanı, uzan dinlen ilçalara devam etRengi açıldı biraz önce pembelesti ve adet ağrısı gibi ağrım var. Sanırım bitti bugün her şey
Size bir şey söyleyim mi :)Rengi açıldı biraz önce pembelesti ve adet ağrısı gibi ağrım var. Sanırım bitti bugün her şey
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahSize bir şey söyleyim mi :)
10. Günümdeyim
Tam 3 gün lekelenmem oldu
Çol fazla adet ağrım oldu halâ oluyor
Kan sulandırıcıyı kestikten 1 gün sonra lekelenmem bitti. Kan pıhtısı gibi pıhtı da gelki açık pembe de geldi
Ve bugün test yaptım
Veeee pozitiffff
Sakın üzülmeyin dua edip yatın dinlenin umudunuzı kaybetmeyinn
Çok teşekkür ederim,amin. Rabbim bu forumdakiler başta olmak üzere, isteyen her birimize sağlıkla evlatlatımızı kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallahi|
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ay ne güzel hepimize umut olur bu, sağlıkla ilerlesin Allah sağlıkla kucağına aldırsınSize bir şey söyleyim mi :)
10. Günümdeyim
Kan sulandırıcıyı kestikten 1 gün sonra lekelenmem bitti. Kan pıhtısı gibi pıhtı da gelki açık pembe de geldi
Ve bugün test yaptım
Veeee pozitiffff
Demeyin böyleBugun biraz daha geldi kahverengi ama şimdi pembelesti rengi baya açıldı yani artık. Sanırım tutunmadi veya terk ediyor beni ... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum
Öyle demeyin. Promester vuruluyorsaniz her gün vurulacaksiniz. O toparlayacak. Dinlenmek çok önemli. Bir çok tüp bebek tedavisi görenin başına geliyorBugun biraz daha geldi kahverengi ama şimdi pembelesti rengi baya açıldı yani artık. Sanırım tutunmadi veya terk ediyor beni ... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum
Teşekkür ederim çok sevindim sizin gerçekten Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın sağlıkla kucağınıza alın inşallahSize bir şey söyleyim mi :)
10. Günümdeyim
Ve bugün test yaptım
Veeee pozitiffff
Salı günüDemeyin böyletest gününüz ne zman
Düşünmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum ama inanın nefesim bile daraldı. Çünkü geçen sene de aynı bu şekilde yaşadım ve negatif oldu. Allah büyüktür ne olur sizlerde dua edinÖyle demeyin. Promester vuruluyorsaniz her gün vurulacaksiniz. O toparlayacak. Dinlenmek çok önemli. Bir çok tüp bebek tedavisi görenin başına geliyorolumlu düşünün.
İçini ferah tutmaya çalış kötü düşününce de bir faydası olmuyor anca kendimizi yıpratıyoruz, Allah yardım ederDüşünmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum ama inanın nefesim bile daraldı. Çünkü geçen sene de aynı bu şekilde yaşadım ve negatif oldu. Allah büyüktür ne olur sizlerde dua edin
Hafif vardı canım normal yani sanki adet olacakmışsın hissi oluyorCanım peki bunlar olurken bel ağrın var mıydı. Benim bel ağrım var ve kasıklarım da böyle dolu dolu gibi baskı ağrıdı ağrıyacak hissi var
Canım benimde dün kanamam oldu öyle azda değil baya bayaa kandıDüşünmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum ama inanın nefesim bile daraldı. Çünkü geçen sene de aynı bu şekilde yaşadım ve negatif oldu. Allah büyüktür ne olur sizlerde dua edin
Benimde adet sancim olmustu 3 gun surmustu o sancim ben de cok korkmustum ama hepsi normalmis kese yi gordum doktorum kanama alani vs her sey duzgun gorunuyor dedi hic korkmayinRengi açıldı biraz önce pembelesti ve adet ağrısı gibi ağrım var. Sanırım bitti bugün her şey
Keseyi bende gördümBenimde adet sancim olmustu 3 gun surmustu o sancim ben de cok korkmustum ama hepsi normalmis kese yi gordum doktorum kanama alani vs her sey duzgun gorunuyor dedi hic korkmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?