Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Bugun biraz daha geldi kahverengi ama şimdi pembelesti rengi baya açıldı yani artık. Sanırım tutunmadi veya terk ediyor beni ... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum

Canim benimde tam 9. Gun oldu doktorum yerlesme kanamasina benziyor hic telas etme dedi coook acik peceteyle bastirdigimda gelen bir lekelenmeydi cok sukur bir daha olmadi suan hersey yolunda takibini yap kirmizi olmadigi surece hic

Canim benimde tam 9. Gun oldu doktorum yerlesme kanamasina benziyor hic telas etme dedi coook acik peceteyle bastirdigimda gelen bir lekelenmeydi cok sukur bir daha olmadi suan hersey yolunda takibini yap kirmizi olmadigi surece hic korkma
Rengi açıldı biraz önce pembelesti ve adet ağrısı gibi ağrım var. Sanırım bitti bugün her şey

Rengi açıldı biraz önce pembelesti ve adet ağrısı gibi ağrım var. Sanırım bitti bugün her şey
Umutsuzluğa kapılma dur bak deneyimli arkadaşlar yazıyor buraya artmadıkça, parlak kırmızı olmadıkça herşey bitti denemez test gününe kadar kendine zehir etme zamanı, uzan dinlen ilçalara devam et

Size bir şey söyleyim mi :)
10. Günümdeyim
Tam 3 gün lekelenmem oldu
Çol fazla adet ağrım oldu halâ oluyor
Kan sulandırıcıyı kestikten 1 gün sonra lekelenmem bitti. Kan pıhtısı gibi pıhtı da gelki açık pembe de geldi
Ve bugün test yaptım
Veeee pozitiffff
Sakın üzülmeyin dua edip yatın dinlenin umudunuzı kaybetmeyinn

i|
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ay ne güzel hepimize umut olur bu, sağlıkla ilerlesin Allah sağlıkla kucağına aldırsın

Bugun biraz daha geldi kahverengi ama şimdi pembelesti rengi baya açıldı yani artık. Sanırım tutunmadi veya terk ediyor beni ... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum
Öyle demeyin. Promester vuruluyorsaniz her gün vurulacaksiniz. O toparlayacak. Dinlenmek çok önemli. Bir çok tüp bebek tedavisi görenin başına geliyor olumlu düşünün.

Teşekkür ederim çok sevindim sizin gerçekten Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Öyle demeyin. Promester vuruluyorsaniz her gün vurulacaksiniz. O toparlayacak. Dinlenmek çok önemli. Bir çok tüp bebek tedavisi görenin başına geliyor olumlu düşünün.
Düşünmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum ama inanın nefesim bile daraldı. Çünkü geçen sene de aynı bu şekilde yaşadım ve negatif oldu. Allah büyüktür ne olur sizlerde dua edin

Düşünmeye çalışıyorum sürekli dua ediyorum ama inanın nefesim bile daraldı. Çünkü geçen sene de aynı bu şekilde yaşadım ve negatif oldu. Allah büyüktür ne olur sizlerde dua edin
İçini ferah tutmaya çalış kötü düşününce de bir faydası olmuyor anca kendimizi yıpratıyoruz, Allah yardım eder

Canım benimde dün kanamam oldu öyle azda değil baya bayaa kandı
Ağlamaktan helak oldum
Doktora gittim
Kalçadan promester yapıldı serum verdi
Dinlen pazartesi gel dedi
Dün gece ped koydum geliyor mu iyice anlayım diye sabah kalktığımda yine vardı
Bugün 2 kere fitil yaptım parmağıma bile gelmedi sanırım bitti
Ama yumurtalıklarımda hala regl ağrısı var
Rabbim ikimizede acısın
inşallah kötü şeyler yaşatmasın

Benimde adet sancim olmustu 3 gun surmustu o sancim ben de cok korkmustum ama hepsi normalmis kese yi gordum doktorum kanama alani vs her sey duzgun gorunuyor dedi hic korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…