Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Arkadaşlar merhaba, bugün transferimin 7. Günü kahverengi lekelenmem oldu 2 kere yerleşme olabilir mi? Yoksa başka bi şey mi var

Kızlar özelde bi kadın doğumcuya o ilaçları raporlu yazdırın. Raporlu ilacı sgk karşılıyor. Bana da bi arkadaşım söylemişti

Herkesin bir lekelenme hafif kanama durumu oldu galiba 8. - 9. günlerde şu ana kadar herkes yazdı sanki? Ya kan sulandırıcıdan mı acaba herkesin ortak özelliği bu gibi

Merhaba güzel anneler tek embriyo 9. Günüm dayanamayıp test yaptım 6. Gün kahverengi lekelenmem oldu ilk günlerde göğüs hassasiyeti oldu ara ara kasılmalar oluyor adet sancısı gibi 30 unda kan günüm ne diyorsınuz umarım sonradan pozitif olabilir

Kalcadan olanı kullan. Promester. Çok etkili. Bir dozu 50 mg.

Bugün negatif gördün sanırım dimi. İnşallah pozitiftir canım benim

Bu arada idrarda negatif olup kanda pozitif olanda çok gördüm, o yüzden lütfen iyi morallerle kan günümüzü bekleyelim

Canım bana promester verdi kalçadan vurulan lekelenmem olduğunda iki gün üst üste vurundum sonra yine eski düzene geçti iki günde bir şimdi devlet karşılıyor bunu onu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…