- 14 Temmuz 2025
- 114
- 100
- 18
- 34
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Bin kere aminnnnnAllah'ım sevincimizi kursağımızda bırakmasın daim etsin güzel kızlarım... Hakikaten ne zor bu haftalar...
Ben de olmadı şükür be lekelenme ne kanama. tanıdığım tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarım tanıdıklarımda da olmadı. 10/10 herkeste olur demek bilemedim iç rahatlatmak için demiş olabilir.Şimdi gördüm bu msjını. Sakın korkma bol su istirahat. Promester iyi geliyor. Doktor bana çok normal dedi. Hemşiresi de 10 tüp bebek hastasının 10nda da görüyoruz dedi.
E2 ve p4 çok güzel olması gerektiği gibi betanız %58 artmış tam sınırda yani biraz zayıf bir artış gibi duruyor ama diğer değerleriniz umut verici takip etmeye devam edin inşallah bebeginiz sizinle kalırKızlar merhaba bugün benim test günümdü beta 103 çıktı 2 gün önce 65 çıkmıştı artışı düşük mü korkuyorum kimyasala mı dönüyor acaba E2 1778 çıktı p4 60 çıktı
Teşekkür ederim umarım herşey yolundadır benim ilk transferim 4. Gün embriyosuyduE2 ve p4 çok güzel olması gerektiği gibi betanız %58 artmış tam sınırda yani biraz zayıf bir artış gibi duruyor ama diğer değerleriniz umut verici takip etmeye devam edin inşallah bebeginiz sizinle kalırkaçında transfer oldunuz
Kuzumm bugün doktora gittim Allaha şükür herşey yolunda
Bakar mısınız yardımcı olur musunuz bilgisi olan varsaKızlar merhaba bugün benim test günümdü beta 103 çıktı 2 gün önce 65 çıkmıştı artışı düşük mü korkuyorum kimyasala mı dönüyor acaba E2 1778 çıktı p4 60 çıktı
Çok sevindim Rabbim yar ve yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahKuzumm bugün doktora gittim Allaha şükür herşey yolunda
Hala az az lekelenme geliyor
Doktorum vücut regl döngüsünü unutmuyor bazen dedi normal şartlarda regl dönemi içindeyimde şuan
10 gün daha yat yürüyüş yapma garanti olsun dedi
Amiiin kuzuumÇok sevindim Rabbim yar ve yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Son adet tarihinden başlanıp hesaplanıyor galiba öyle yazmıştı arkadaşlar normal gebelik takvimi gibiMerhaba kizlar, pozitif cikinca kac gun/haftalik olmus oluyor acabamesela 5.gun embriyosu= 5 gun + 9 gun transferden teste kadar olan sure = 14 gun = 2 haftalik mi olmus oluyor?
Normal gebelikle hiçbir farkı yok son adet tarihinizi alacaksınız muhtemelen 4 haftalık olur sizin yaklaşıkMerhaba kizlar, pozitif cikinca kac gun/haftalik olmus oluyor acabamesela 5.gun embriyosu= 5 gun + 9 gun transferden teste kadar olan sure = 14 gun = 2 haftalik mi olmus oluyor?
Oyle mi oluyor ama embriyonun da bir gecmisi var :) 5 günlük bir mazisi var sonuctaNormal gebelikle hiçbir farkı yok son adet tarihinizi alacaksınız muhtemelen 4 haftalık olur sizin yaklaşık
Anladim galiba normal adet gununden hesap yapiliyormusSon adet tarihinden başlanıp hesaplanıyor galiba öyle yazmıştı arkadaşlar normal gebelik takvimi gibi
İyi de doğal yolla yapılan bebeklerinde bir 5 günlük emriyo geçmişleri var :)) yani döllendikten sonra 5. Güne kadar onlarda içerde bölünüyor yaOyle mi oluyor ama embriyonun da bir gecmisi var :) 5 günlük bir mazisi var sonuctatamamdir sagolun
Oyle mi oluyor ne biliyim benİyi de doğal yolla yapılan bebeklerinde bir 5 günlük emriyo geçmişleri var :)) yani döllendikten sonra 5. Güne kadar onlarda içerde bölünüyor yaaynı mantık biz bunu dışarda yapıyoruz o yüzden hiçbir farkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?