Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Şimdi gördüm bu msjını. Sakın korkma bol su istirahat. Promester iyi geliyor. Doktor bana çok normal dedi. Hemşiresi de 10 tüp bebek hastasının 10nda da görüyoruz dedi.
Ben de olmadı şükür be lekelenme ne kanama. tanıdığım tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarım tanıdıklarımda da olmadı. 10/10 herkeste olur demek bilemedim iç rahatlatmak için demiş olabilir.

Kızlar merhaba bugün benim test günümdü beta 103 çıktı 2 gün önce 65 çıkmıştı artışı düşük mü korkuyorum kimyasala mı dönüyor acaba E2 1778 çıktı p4 60 çıktı

Kızlar merhaba bugün benim test günümdü beta 103 çıktı 2 gün önce 65 çıkmıştı artışı düşük mü korkuyorum kimyasala mı dönüyor acaba E2 1778 çıktı p4 60 çıktı
E2 ve p4 çok güzel olması gerektiği gibi betanız %58 artmış tam sınırda yani biraz zayıf bir artış gibi duruyor ama diğer değerleriniz umut verici takip etmeye devam edin inşallah bebeginiz sizinle kalır kaçında transfer oldunuz

Teşekkür ederim umarım herşey yolundadır benim ilk transferim 4. Gün embriyosuydu

Çok sevindim Rabbim yar ve yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Merhaba kizlar, pozitif cikinca kac gun/haftalik olmus oluyor acaba mesela 5.gun embriyosu= 5 gun + 9 gun transferden teste kadar olan sure = 14 gun = 2 haftalik mi olmus oluyor?

Oyle mi oluyor ama embriyonun da bir gecmisi var :) 5 günlük bir mazisi var sonucta tamamdir sagolun
İyi de doğal yolla yapılan bebeklerinde bir 5 günlük emriyo geçmişleri var :)) yani döllendikten sonra 5. Güne kadar onlarda içerde bölünüyor ya aynı mantık biz bunu dışarda yapıyoruz o yüzden hiçbir farkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…