Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Bu arada idrarda negatif olup kanda pozitif olanda çok gördüm, o yüzden lütfen iyi morallerle kan günümüzü bekleyelim

Kizlar benim akıntımda çok çok az bi kahverengilik gördüm akıntıyla karışık 9. Günde normal değil gibi bu belimde inanılmaz ağrıyor
Bneim 6 gün olmuştu kahverengi leke bugün 9. Gün bugünde oldu evet normal değil gibi

Kizlar yarin kan testi yaptircam, regl agrisi gibi bir agrim var. Sizlerde olmus muydu 18inde transfer oldum
.(normalde yarin adetin 24.gunu adet gunu yani(((

Güzel kadınlar
İyi ki varsınız
Merhabalar transferiniz nasıldı Cem Çelikteydiniz sanırım Pzt günü rabbim izin verirse bende transfere gideceğim hem çok kaygılıyım hem heyecanlı garip duygular içindeyim daha önce başka hastanede 1 negatif denemem olmuştu Brüksel’de sil baştan başladık eşimin spermlerini taşıdık vs uzun uğraşlar ve emekler sonucunda nihayet bugüne geldik

Bol su iç ve dinlen doktoruna mutlaka söyle progesteron iğneni artırır muhtemelen
Yine geldi çok az. Doktorla görüştüm şimdi kırmızı ve pembe olmadığı surece endişelenme dedi kan sulandırıcıyı artık kullanma dedi. Çok korkuyorum gerçekten ağlamamak için zor duruyorum

Bnm pıhtılaşma sorunum var bana bıraktırmadı öyle olunca ama korkma canım bnmki akıntının içinde ince ince kandı böyle bi lekeydi bn de korkudan ağladım fakat o gün promester vurdurdum kesti iki gün hafif bi kahvesi geldi şimdi o da kesildi merak etme ama dinlen bol bol ayaklarını uzat ve bol su iç

Dikkat ediyorum ya çok teşekkür ederim

Bana da umut oldunuz benimde 6. Gün testte tek çizgi normalde çalışan biriyim haftasonu olduğu için sürekli buralardayım 6. Gün yapip çıkanlar görünce bi imrenmiştim ama tabi ki hakkımızda hayırlısı

Canım peki bunlar olurken bel ağrın var mıydı. Benim bel ağrım var ve kasıklarım da böyle dolu dolu gibi baskı ağrıdı ağrıyacak hissi var

Ben memnun kaldım kuzum Cem Hoca’dan
İnşallah sende memnun kalırsın

Ben de burada yapıp pozitif olanları görünce ben de gaza gelmiştim büyük hayal kırıklığıydı ama çok büyük ders oldu şimdi pozitifim test yapıp duruyorum kendimi tatmin ediyorum hatta pozitifi aldıktan sonra iyi bir markadan test yaptım zar zor hayalet çizgi çıktı ben bu idrar testlerine güvenmiyorum. İnsalalh sizde pozitif sonuç alırsınız kan tahlilinizde Rabbim sevindirsin bizleri

Korkmayın. Kan sulandırıcıyı kes demiş ya hemen kes. Kırmızıya dönmez. Kan sulandırıcı çok etkiliyor. Bir de çok ekstrem bir durum olmadıkça kalkma. Kırmızıya dönerse hergun progesterona dönecektir. Ama dinlenmek çok önemli. Geçmiş olsun.

Kızlarım ben yakında WC de yaşayacağım sanırım sizde de böyle mi? Bir de sabah çişim yoktu ama var gibiydi şuanda 3 dakikada bir WC deyim evet çok su içiyorum ama bu sadece su olamaz

Kizlar benim akıntımda çok çok az bi kahverengilik gördüm akıntıyla karışık 9. Günde normal değil gibi bu belimde inanılmaz ağrıyor
Canim benimde tam 9. Gun oldu doktorum yerlesme kanamasina benziyor hic telas etme dedi coook acik peceteyle bastirdigimda gelen bir lekelenmeydi cok sukur bir daha olmadi suan hersey yolunda takibini yap kirmizi olmadigi surece hic korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…