- 16 Ekim 2024
- 1.475
- 1.020
- 48
- 35
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Bol su iç ve dinlen doktoruna mutlaka söyle progesteron iğneni artırır muhtemelenKizlar benim akıntımda çok çok az bi kahverengilik gördüm akıntıyla karışık 9. Günde normal değil gibi bu belimde inanılmaz ağrıyor
Bu arada idrarda negatif olup kanda pozitif olanda çok gördüm, o yüzden lütfen iyi morallerle kan günümüzü bekleyelim
Bneim 6 gün olmuştu kahverengi leke bugün 9. Gün bugünde oldu evet normal değil gibiKizlar benim akıntımda çok çok az bi kahverengilik gördüm akıntıyla karışık 9. Günde normal değil gibi bu belimde inanılmaz ağrıyor
Merhabalar transferiniz nasıldı Cem Çelikteydiniz sanırım Pzt günü rabbim izin verirse bende transfere gideceğim hem çok kaygılıyım hem heyecanlı garip duygular içindeyimGüzel kadınlar
İyi ki varsınız
Yine geldi çok az. Doktorla görüştüm şimdi kırmızı ve pembe olmadığı surece endişelenme dedi kan sulandırıcıyı artık kullanma dedi. Çok korkuyorum gerçekten ağlamamak için zor duruyorumBol su iç ve dinlen doktoruna mutlaka söyle progesteron iğneni artırır muhtemelen
Bnm pıhtılaşma sorunum var bana bıraktırmadı öyle olunca ama korkma canım bnmki akıntının içinde ince ince kandı böyle bi lekeydi bn de korkudan ağladım fakat o gün promester vurdurdum kesti iki gün hafif bi kahvesi geldi şimdi o da kesildi merak etme ama dinlen bol bol ayaklarını uzat ve bol su içYine geldi çok az. Doktorla görüştüm şimdi kırmızı ve pembe olmadığı surece endişelenme dedi kan sulandırıcıyı artık kullanma dedi. Çok korkuyorum gerçekten ağlamamak için zor duruyorum
Dikkat ediyorum ya çok teşekkür ederimBnm pıhtılaşma sorunum var bana bıraktırmadı öyle olunca ama korkma canım bnmki akıntının içinde ince ince kandı böyle bi lekeydi bn de korkudan ağladım fakat o gün promester vurdurdum kesti iki gün hafif bi kahvesi geldi şimdi o da kesildi merak etme ama dinlen bol bol ayaklarını uzat ve bol su iç
Bana da umut oldunuz benimde 6. Gün testte tek çizgiTransfer günününüz birinci gün sayılmaz 19 unda olduysanız 5. Gün. Ben ilk transferimde 6. Gün yaptım idrar testi negatif çıktı hatta sigara yaktım. Sonra burda bir sürü idrar da negatif olup kanda pozitifi görenleri okudum. İlaçları bırakmadım kanda pozitifi gördüm. İnsallah bebeginiz sizinledir sağlıkla gebeliğinizde ilerler.
Canım peki bunlar olurken bel ağrın var mıydı. Benim bel ağrım var ve kasıklarım da böyle dolu dolu gibi baskı ağrıdı ağrıyacak hissi varBnm pıhtılaşma sorunum var bana bıraktırmadı öyle olunca ama korkma canım bnmki akıntının içinde ince ince kandı böyle bi lekeydi bn de korkudan ağladım fakat o gün promester vurdurdum kesti iki gün hafif bi kahvesi geldi şimdi o da kesildi merak etme ama dinlen bol bol ayaklarını uzat ve bol su iç
Ben memnun kaldım kuzum Cem Hoca’danMerhabalar transferiniz nasıldı Cem Çelikteydiniz sanırım Pzt günü rabbim izin verirse bende transfere gideceğim hem çok kaygılıyım hem heyecanlı garip duygular içindeyimdaha önce başka hastanede 1 negatif denemem olmuştu Brüksel’de sil baştan başladık eşimin spermlerini taşıdık vs uzun uğraşlar ve emekler sonucunda nihayet bugüne geldik
Ben de burada yapıp pozitif olanları görünce ben de gaza gelmiştim büyük hayal kırıklığıydı ama çok büyük ders oldu şimdi pozitifim test yapıp duruyorum kendimi tatmin ediyorumBana da umut oldunuz benimde 6. Gün testte tek çizginormalde çalışan biriyim haftasonu olduğu için sürekli buralardayım 6. Gün yapip çıkanlar görünce bi imrenmiştim ama tabi ki hakkımızda hayırlısı
Merhaba evet alt karın ağrısı oluyor. Regl olcağınız anlamına gelmiyor. Bebek tutunurkende bu ağrılar olabiliyorKizlar yarin kan testi yaptircam, regl agrisi gibi bir agrim var. Sizlerde olmus muydu18inde transfer oldum
.(normalde yarin adetin 24.gunu adet gunu yani(((
Korkmayın. Kan sulandırıcıyı kes demiş ya hemen kes. Kırmızıya dönmez. Kan sulandırıcı çok etkiliyor. Bir de çok ekstrem bir durum olmadıkça kalkma. Kırmızıya dönerse hergun progesterona dönecektir. Ama dinlenmek çok önemli. Geçmiş olsun.Yine geldi çok az. Doktorla görüştüm şimdi kırmızı ve pembe olmadığı surece endişelenme dedi kan sulandırıcıyı artık kullanma dedi. Çok korkuyorum gerçekten ağlamamak için zor duruyorum
Canim benimde tam 9. Gun oldu doktorum yerlesme kanamasina benziyor hic telas etme dedi coook acik peceteyle bastirdigimda gelen bir lekelenmeydi cok sukur bir daha olmadi suan hersey yolunda takibini yap kirmizi olmadigi surece hic korkmaKizlar benim akıntımda çok çok az bi kahverengilik gördüm akıntıyla karışık 9. Günde normal değil gibi bu belimde inanılmaz ağrıyor
Coook sevindim cok net gordum benAyy buraya da atayım sabahın 5 buçuğunda test yaptım benİnşallah doğrudur Allah büyük
YaaaCoook sevindim cok net gordum benBen de 6. Gun silikle ogrenmistim seninki gayet nettt
Kacinci gunun peki bugunYaaaBen bu sabah da yaptım predictor silik çıkıyor ikinci çizgi artık salı kan testine kadar yapmam insanın canı sıkılıyor
Benim bugün 11. Gün olmadı leke ben sadece folic asit ve corasprin kullanıyorum birde fitilHerkesin bir lekelenme hafif kanama durumu oldu galiba 8. - 9. günlerde şu ana kadar herkes yazdı sanki? Ya kan sulandırıcıdan mı acaba herkesin ortak özelliği bu gibi
Amin Allah razı olsunBen memnun kaldım kuzum Cem Hoca’dan
İnşallah sende memnun kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?