Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Teşekkür ederim canım benim ama Rabbim en doğrusunu bilir bence negatif hani 10-20 çıksa bile razıydım
üzülmeyin hiç olanda hayır vardır. bende tüp bebek annesiyim ikinci çocuğum. bugün tüp bebekle alakalı saçma sapan birinin yazdığı bir kitaptan alıntı okudum canım aşırı sıkıldı. içime bir kurt düştü ve içim içimi yedi bütün gün moral bozukluğundan. hiç canını sıkma belki böylesi daha hayırlıdır bende çok üzülüp ağlamıştım ilk transferde ama belki de öyle olması daha iyiydi hakkımda bilmiyoruz ki

canım kadınlar
Çok erken yaptınız
Belki pozitife döner
Testinizi tekrarlayın yani P perfectbaby açıklamada yapmış
Ben bu yüzden 22 sinden önce yapmıcam ne idrar ne de kan
Sizde tekrarlayın
Umarım pozitif güzel haberler olur

Nerede okudunuz acaba merak ettim. Kesit varsa paylasabilir misiniz özelden.

Sen dur:))) erken yapmayın hanımlar. Ne kadar geç yaparsanız o kadar beta değerinizin olması gerektiği değeri de görmüş olursunuz. Yani kafanızda kıyaslama yapabilirsiniz.

Ama erken günler test yapıp ya da kan verip strese girmeyin. Kanda da sürekli yükselecek mi stresine girmeye gerek yok. Her şey zamanında güzel. Sabır en güzel meyveyi verir. Her şey de bir hayr vardır. Olanda bir olmayan da bin hayr arayın.
Bu da kamu spotu olsun

Valla duruyorum
22 sini beklemedeyim

Sağlık ocağı 8. Gün sonucu az önce çıktı 1.9 9. Gün özel hastane 1.2 çıktı .bugün 10. Günüm pozitif ihtimali yok gibi. Normalde cuma 12. Gün test günümdü ben yarın gidicem sanırım.

Canın sağolsun canım bugun benimde 8.gunum 5.gun dondrurulmus embriyo transferimin pozitife dair bende bir sey uok kalmadi dun ku 7.gun testim negatif cikmisti. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Nerede okudunuz acaba merak ettim. Kesit varsa paylasabilir misiniz özelden.
aidin salih diye biri ya bir yerde gördüm ismini googleden arattım tüp bebek diye saçma sapa yazdıkları çıktı karşıma şok oldum vallahi canımı çok sıktı bir daha bakmam malesef. eşimde kızdı bana böyle şeylere inanma diye

Anladim canim

Canın sağolsun canım bugun benimde 8.gunum 5.gun dondrurulmus embriyo transferimin pozitife dair bende bir sey uok kalmadi dun ku 7.gun testim negatif cikmisti. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Hayırlısı böyleymiş canım. İşte ben eşimi çok zor ikna etmiştim. O pek hoşlanmıyor böyle seylerden. Muhtemelen 2. 3. Denemeye uğraşmaz. Çünkü 10 yıllık evliyim hiç niye çocuğumuz olmuyor gidip baktiralim demedi.

Hakkimizda hayirlisi olsun oda onun tercihi ama sana da saygi duymali

Canım…
Hakkında hayırlısı
2. Denemede tecrübeli olacaksın.
1.de yapmaman gerekenleri biliyorsun artık
Ara vermek kendine biraz zaman vermek çok iyi bir karar olmuş
Üzülme lütfen

Canım…
Hakkında hayırlısı
2. Denemede tecrübeli olacaksın.
1.de yapmaman gerekenleri biliyorsun artık
Ara vermek kendine biraz zaman vermek çok iyi bir karar olmuş
Üzülme lütfen
Hayırlısı böyleymiş evet. Biraz iğne yerlerim morardı. Onlar geçsin tazelensin hem. Hem bı stresimiz geçsin. Hemde havalar biraz serinlesin sıcakta yatilmıyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…