Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Çok modum düştü.

5.gun embriyosu 7.gun bugun sabah kan vermistim. Test gunume 22 si yazmislar ama bilmiyorum
Canım bak 3.4.gün tutunma oluyor o yüzden 22si demişler 10.gün elle tutulur değer çıkmazsa yapacak bi şey yok derim ama şimdi sana da erken haklısın gerçekten bnm de ikinci transfer seni çok iyi anlıyorum hemen öğrenelim istiyoruz ama beklemekte fayda var

Dogru diyorsun canım ama herhes 6-7. Gunlerde kaset testte hile ogrenince benimde kanda bile cikmadi acayip zor. İnsallah emek veren herkesinsi pozitif olur saglikli olur tabi de cok emek verdik hepimiz.

Dogru diyorsun canım ama herhes 6-7. Gunlerde kaset testte hile ogrenince benimde kanda bile cikmadi acayip zor. İnsallah emek veren herkesinsi pozitif olur saglikli olur tabi de cok emek verdik hepimiz.
Evet sen bakma herkes bir değil birçoğu da çift embriyo erken çıkanlar Allah emeklerimizin karşılığını hayırla sonuçlandırsın sağlıklıca kucaklarımızı doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…