- 12 Ocak 2021
- 449
- 174
- 53
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
İnşaAllah bugün biraz modum düşük çünkü.
Haydi inşallah olumlu sonuçlarınızı burada paylaşırsınız
Haber bekliyorum sizdeen
Ama 12 gün bekle muhakkak demişti bana daha sizinde 5 gününüz varBenimki de negatif cikti kizlar 7.gun bugun kan vermistim.heralde pozitife donmez
Hastane referans degeri 2,5 onunda alti cikmis ama kac oldugu yazmiyorAma 12 gün bekle muhakkak demişti bana daha sizinde 5 gününüz var
Çok mu düşük çıktı beta değeriniz kaç?
Doktoruna gönderebiliyorsan gönder canım bir yorumlasınHastane referans degeri 2,5 onunda alti cikmis ama kac oldugu yazmiyor
İnsallah canim sagolDoktoruna gönderebiliyorsan gönder canım bir yorumlasın
Hakkında en hayırlı neyse o olsun inşallah
Özelden kan verdik 1.20 geldi
Haydi inşallah olumlu sonuçlarınızı burada paylaşırsınız
Haber bekliyorum sizdeen
Yukarda okudum da canım 3.gün embriyosu için 8.gün çok erken bnmki 5.gün embriyosu onda bile doktorum transfer günü dahil 13.gün istedi kanı 10.gün yaptırayım diyorum ama daha erkenini ben bile yaptırmam boş yere üzüp de kendini stres olmaÖzelden kan verdik 1.20 geldi
Benim de malesef oyle skmayin caniniziÖzelden kan verdik 1.20 geldi
Çok modum düştü.Yukarda okudum da canım 3.gün embriyosu için 8.gün çok erken bnmki 5.gün embriyosu onda bile doktorum transfer günü dahil 13.gün istedi kanı 10.gün yaptırayım diyorum ama daha erkenini ben bile yaptırmam boş yere üzüp de kendini stres olma
Çok umutluydumm. Bütün umudum kırıldıBenim de malesef oyle skmayin caninizi
3.günü ve tek embriyo bunu unutmayın lütfen umarım mutlu sağlıklı haberleri bize de verirsinÇok modum düştü.
Senin kaçıncı gün embriyosuydu test günün ne zamandıBenim de malesef oyle skmayin caninizi
Tranferin kacinci gununde verdiniz benim bugun 7.gunu sabah verdim negatif cikti 2.5 altindaÇok umutluydumm. Bütün umudum kırıldı
5.gun embriyosu 7.gun bugun sabah kan vermistim. Test gunume 22 si yazmislar ama bilmiyorumSenin kaçıncı gün embriyosuydu test günün ne zamandı
Canım bak 3.4.gün tutunma oluyor o yüzden 22si demişler 10.gün elle tutulur değer çıkmazsa yapacak bi şey yok derim ama şimdi sana da erken haklısın gerçekten bnm de ikinci transfer seni çok iyi anlıyorum hemen öğrenelim istiyoruz ama beklemekte fayda var5.gun embriyosu 7.gun bugun sabah kan vermistim. Test gunume 22 si yazmislar ama bilmiyorum
Transfer günü dahil mi 7 .gün5.gun embriyosu 7.gun bugun sabah kan vermistim. Test gunume 22 si yazmislar ama bilmiyorum
Dogru diyorsun canım ama herhes 6-7. Gunlerde kaset testte hile ogrenince benimde kanda bile cikmadi acayip zor. İnsallah emek veren herkesinsi pozitif olur saglikli olur tabi de cok emek verdik hepimiz.Canım bak 3.4.gün tutunma oluyor o yüzden 22si demişler 10.gün elle tutulur değer çıkmazsa yapacak bi şey yok derim ama şimdi sana da erken haklısın gerçekten bnm de ikinci transfer seni çok iyi anlıyorum hemen öğrenelim istiyoruz ama beklemekte fayda var
Evet sen bakma herkes bir değil birçoğu da çift embriyo erken çıkanlar Allah emeklerimizin karşılığını hayırla sonuçlandırsın sağlıklıca kucaklarımızı doldursun inşallahDogru diyorsun canım ama herhes 6-7. Gunlerde kaset testte hile ogrenince benimde kanda bile cikmadi acayip zor. İnsallah emek veren herkesinsi pozitif olur saglikli olur tabi de cok emek verdik hepimiz.
Amin canım Allah razi olsun her sey gönlünce olsun insallahhEvet sen bakma herkes bir değil birçoğu da çift embriyo erken çıkanlar Allah emeklerimizin karşılığını hayırla sonuçlandırsın sağlıklıca kucaklarımızı doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?