Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Herkese merhabapzt transfer oldum sali gunu wc de hafif pembe leke vardi tek sefer baska da bir belirtim yok
Insallah herkesin gonlune gore olur evlatlarimiza kavusuruz cok emek var Allah yardimcimiz olsun

Herkese merhabapzt transfer oldum sali gunu wc de hafif pembe leke vardi tek sefer baska da bir belirtim yok
Insallah herkesin gonlune gore olur evlatlarimiza kavusuruz cok emek var Allah yardimcimiz olsun
Amin canım hayırlı olsun transferin inşallah. Ertesi gün olan kanamadan korkma tahriş olmuştur bir yerin onun kanıdır o

Yaaaaa Ay maşallah Darısı başıma ben de çok merak ediyorum hala test yapasım bile geliyor Benim daha kese için randevum yok
Teşekkürler canım sana da haftaya gel der maşallah değerlerin çok güzel haftaya bugün filan gidersin hep bir heyecan valla

Kız aynı ben ikide bir olup olmadık ağlıyorum 8e kadar uyuyordum bugün yine 7buçuk gibi kalktım yemek de eskisine göre bi tatlıya düştüm diyebilirim çikolatalı şeyler normalde hiç sevmem
Kızz bende . Yemek yeme isteğim azaldi. Tatlı meyveler yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…