- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Sen isteee kuzuum hemen ağlarımAğla bacım, Türkiyenin her yerinde bacılarım var de bir de buna ağla
Yok kuzum bende hiçKızlar ben bugün 5+2 deyim ve inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum sizde de başladı mı ne durumdasınız?
Ben de senin gibi çok iştahlıydım ama bugün sabah inanılmaz bir mide bulantısıyla geçtiYok kuzum bende hiç
Hatta biraz olsa da yemesem mi
5+3’ten sesleniyorum. Hala belirtisiz devam ediyorum
Amin canım hayırlı olsun transferin inşallah. Ertesi gün olan kanamadan korkma tahriş olmuştur bir yerin onun kanıdır oHerkese merhabapzt transfer oldum sali gunu wc de hafif pembe leke vardi tek sefer baska da bir belirtim yok
Insallah herkesin gonlune gore olur evlatlarimiza kavusuruzcok emek var Allah yardimcimiz olsun
Cok tesekkur ederimAmin canım hayırlı olsun transferin inşallah. Ertesi gün olan kanamadan korkma tahriş olmuştur bir yerin onun kanıdır o
2 gündür bende de aşırı mide bulantısı başladı , kahvaltıyı zor yapıyorumBen de senin gibi çok iştahlıydım ama bugün sabah inanılmaz bir mide bulantısıyla geçti
Ne istediğine dikkat eeeet mide bulantısı daha kötü aman diyimYok kuzum bende hiç
Hatta biraz olsa da yemesem mi
5+3’ten sesleniyorum. Hala belirtisiz devam ediyorum
Kız sen beni öldürdün çok yaşa emiAğla bacım, Türkiyenin her yerinde bacılarım var de bir de buna ağla
Ben de 5+2 bende yok iştah artışı var ancak tatlı isteğiKızlar ben bugün 5+2 deyim ve inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum sizde de başladı mı ne durumdasınız?
YaaaaaBu arada bugün minnakımı gördüm kızlar kese görmeye gittim bebişim de içindeydi kalbini haftaya dinleriz dedi doktorum
Teşekkürler canımYaaaaaAy maşallah Darısı başıma ben de çok merak ediyorum hala test yapasım bile geliyor Benim daha kese için randevum yok
Ay kurban olurum darısı başıma ben de birazdan gideceğim bana dua eder misin?Bu arada bugün minnakımı gördüm kızlar kese görmeye gittim bebişim de içindeydi kalbini haftaya dinleriz dedi doktorum
Yaa der mi gerçekten ay hadi aminTeşekkürler canımsana da haftaya gel der maşallah değerlerin çok güzel haftaya bugün filan gidersin hep bir heyecan valla
MaşallahBu arada bugün minnakımı gördüm kızlar kese görmeye gittim bebişim de içindeydi kalbini haftaya dinleriz dedi doktorum
Ayy etmez olur muyum güzel haberlerinle gel inşallahAy kurban olurum darısı başıma ben de birazdan gideceğim bana dua eder misin?
Der canım merak etmeYaa der mi gerçekten ay hadi amin
Kızz bende . Yemek yeme isteğim azaldi. Tatlı meyveler yiyorum.Kız aynı ben ikide bir olup olmadık ağlıyorum8e kadar uyuyordum bugün yine 7buçuk gibi kalktım yemek de eskisine göre bi tatlıya düştüm diyebilirim çikolatalı şeyler normalde hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?