- 14 Ağustos 2024
- 3.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.160
- 78
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Herkes de olacak diye bir şey yok. Ama sen de olması normal. Peşinden koku hassasiyetin ve kusmalar gelirse şaşırma. Kimisinin ilk zamanlar bu şekilde olur.Kızlar ben bugün 5+2 deyim ve inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum sizde de başladı mı ne durumdasınız?
Hadi bakalım perfect kız mı gelecek boy miBu arada bugün minnakımı gördüm kızlar kese görmeye gittim bebişim de içindeydi kalbini haftaya dinleriz dedi doktorum
Vala gel demezse istersen ben seni çağırayım kese görmeyeYaa der mi gerçekten ay hadi amin
AhahahHadi bakalım perfect kız mı gelecek boy micome on Baby
Tamam hemen sipariş ediyorum perfectAhahahOğlum var kuzum kızım olsun bir de inşallah tabi her şeyin hayırlısı öncelikle sağlıklı olsun da
Perfect sen cuma gitmeyecek mıydın keseye niye bugün gittin hee çabuk açıklama yapAhahahOğlum var kuzum kızım olsun bir de inşallah tabi her şeyin hayırlısı öncelikle sağlıklı olsun da
Normalde sebzecilik bir canım spagetti istedi bugün domatesli bir iştahla yedimKızz bende . Yemek yeme isteğim azaldi. Tatlı meyveler yiyorum.
AhahahTamam hemen sipariş ediyorum perfect
Ayy sorma lekeyi biliyorsun dün de geldiPerfect sen cuma gitmeyecek mıydın keseye niye bugün gittin hee çabuk açıklama yap
Ahhh şu lekeler. Anaaam kesilmede kesilmiyorAyy sorma lekeyi biliyorsun dün de geldidoktora yazdım cuma gelecektim ama yarın gelsem bi baksanız dedim tamam randevuya gerek yok gel bakalım ultrason dedi öylece gittim
Evet yaa bugün de kahverengi geldi biraz doktor korkma sorun yok diyor da işte hep tetikteyizAhhh şu lekeler. Anaaam kesilmede kesilmiyortek faydası öğrenmek istediğin şeyi erken öğreniyorsun
Sorma ne olacak ne olacak diye geçiyor günler...Bebişler sağlıklı olsunlar da bu günler de geçerEvet yaa bugün de kahverengi geldi biraz doktor korkma sorun yok diyor da işte hep tetikteyiz
Amin canım sağlıkla gelsinler inşallah bn oğlanda da kalp atışına kadar yaşamıştım yine de işte tedirgin oluyorumSorma ne olacak ne olacak diye geçiyor günler...Bebişler sağlıklı olsunlar da bu günler de geçer
Şimdi yazdı güzel dedi çarşambaya çağırdı bakalım bir dediVala gel demezse istersen ben seni çağırayım kese görmeyeherhalde gel der bu değere yok yavrum çocuğun cinsiyetini bekle sen
Hayırlı olsun transfer günü sıfır sayılıyorHanimlar transfer ilk sayiliyor mu aksam 4 gibi gerceklesti benim
Ozaman bugun 4.gunHayırlı olsun transfer günü sıfır sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?