Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kızlar ben bugün 5+2 deyim ve inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum sizde de başladı mı ne durumdasınız?
Herkes de olacak diye bir şey yok. Ama sen de olması normal. Peşinden koku hassasiyetin ve kusmalar gelirse şaşırma. Kimisinin ilk zamanlar bu şekilde olur.

Ayy sorma lekeyi biliyorsun dün de geldi doktora yazdım cuma gelecektim ama yarın gelsem bi baksanız dedim tamam randevuya gerek yok gel bakalım ultrason dedi öylece gittim
Ahhh şu lekeler. Anaaam kesilmede kesilmiyor tek faydası öğrenmek istediğin şeyi erken öğreniyorsun

Hanimlar transfer ilk gun sayiliyor mu aksam 4 gibi gerceklesti benim
Bygun cuma pazartesi transfer oldu cok sukur. Yani 5.gundeyim degl mi

Kızlar, mide bulantısı artık benim ata sporum oldu. Kraker taşıyorum hep çantamda ama o da sanki biraz yetersiz kalmaya başladı Sıcakta hiç çekilmiyor. Bugün kese randevum var. Korkma, her şey çok güzel olacak dileklerinizi aldım kabul ettim kokulara hassasiyet başladı biraz. Mesela baharatların olduğu yerden alacağımı uzaktan alıp yaklaşmıyorum hiç bi tuhaf geliyor üst üste kokular ay bi de arada vuran bağ ağrısı yok mu... Allahım hayırlısıyla ilk trimesterı olaysız geçirelim

Merhaba kizlar, pozitifi gorenler icin bir sorum olacak. Oncelikle insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim 18inde transferim olmustu benim. Pozitifi gordum cok sukur Hala regl agrisi gibi agri giriyor arada bir. 5 dakika suruyor geciyor mesela.. korkutuyor beni bu durum biraz. Size de oluyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…