Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Sürekli olmayan ve arada gelip geçen bu tür regl ağrısı gibi kasık ağrıları çok normal. Ben 6. haftayı doldurmak üzereyim halen oluyor ve muhtemelen zaman zaman olabilir. Başka şeylerle devam etmediği sürece sakin kalmak lazım

Bu kadar yoğun değil ama bende de mide hassasiyeti başladı bazı şeylerden soğudum örneğin yumurta ki çok severim. Sizin tam kaçıncı hafta ben 5+ 1 deyim

Evet bende de oluyor aslında o bizim kırktığımız kısa süreli ağrı ve kramplar güzel bir şey çünkü rahmin genişlediğini görteriyor.

Bu kadar yoğun değil ama bende de mide hassasiyeti başladı bazı şeylerden soğudum örneğin yumurta ki çok severim. Sizin tam kaçıncı hafta ben 5+ 1 deyim
Benim bugün 5+5'ti. 6'yı dolduruyorum aslında. Bu aralar biraz daha artabilir bulantılar dedi doktorum. Tuzlu ayran, kraker şimdilik önerdi. İlerleyen haftalarda belki güvenilir olan bir ilaç önerilir. Şu an idare edeceğiz. Sağlıklı olsunlar da hepsine razıyım, razıyız biliyorum

Kızlar, bu hormonlar sanki güneşle aynı sistemde çalışıyor çok sıcak çok

Normal demek ki Ben bugün yoruldum çabuk geçti gün anlamadım bişey de hissetmiyorum valla hafif kasık ağrısı yokluyor arada ayakta durdum diye herhalde
Perşembe günü gittiğimde baktı rahimde kanama alanı filan yok leke normal olur dedi Ayakta çok durma canım hemen bel kasık ağrıyor

Ayaklarımın altı göğüslerim ve genel olarak vücudum çok sıcak onun dışında kasık ağrısı arada geliyor bel ağrım çok ayakta durunca. Her şey stabil yanii

Öyle ya da böyle alışacağız hamişliğe kızlar. şükür diyelim, aman.

mrb bana ozelden yazarmisiniz bn yazamadim size

Yukselirrr hic uzulme ben de 6. Gunumde silikle ogrendim 8. Gun 44 cikti sonra katlanarak artti cook sukur
Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagınızada almayı nasip etsin 6. Günde kaset testle mi öğrendiniz erken gebelik testiyle mi ? Bende bugün 6. Gündeyim kaset test yaptım ama negatif bir tık modum düştü ama kendi kendime teselli vermeye çalışıyorum çok erken diye

Kızlar transfer sonrası 5.gündeyim
İlk iki gün bişeyim yoktu ikinci gün iki kez sağ tarafıma keskin bir ağrı geldi gitti anlık ama
Dünden beri de belim ağrıyor ara ara regli gibi kasık ağrım oluyor ama kısa süre sonra geçiyor birde bugün bacaklarımın hali yok evde işte yapmıyorum ama yorgun gibiyim böyle şeyler yaşayanlar oldu mu

Perşembe günü gittiğimde baktı rahimde kanama alanı filan yok leke normal olur dedi Ayakta çok durma canım hemen bel kasık ağrıyor
Perfect ağlıcam artık lekelenmelerden ya
Doktorum daha 2 gün önce baktı pedi dolduracak kanama olmadığı sürece biz bu kanamaları normal kabul ediyorum
E tabi ona normal
Bana asla değiiil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…