- 4 Kasım 2024
- 169
- 121
- 18
- 41
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Saglikla guzel haberler alalim insallahYok hayir henuz daha bebek gelismemis oluyor o haftada ama 6. Hafta itibariyle gelisiyor kalp atisi 7. Haftaya dogru olabiliyor benim doktorum 7. Haftada cagirdi bende bi kac gune gidecegim , insallah guzel
Haberler alalim
İnsallah6+1 de kalp atışı duyulur genelde. Allahım hepimize yaşatsın bu mutlulukları
Saglikla duyun, saglikla da kucaginiza alin insallah. Vajinal yoldan mi bakacaklar acaba? Kesenize de vajinal ultrasonla mi baktilar?Bn de kalp atışı için 6+2de gideceğim perşembe günü Allahım nasip etsin sağlıkla duymayı
Benim doktorun uygulaması bu şekilde evetSaglikla duyun, saglikla da kucaginiza alin insallah. Vajinal yoldan mi bakacaklar acaba? Kesenize de vajinal ultrasonla mi baktilar?
Hayirlisiyla duyunBenim doktorun uygulaması bu şekilde evetvajinal olacak keseme de vajinal baktı evet amin inşallah bekleyişte olan tüm kardeşlerimin Rabbim yüzünü güldürsün
Geçmiş olsun canım evet gerçekten endişe verici bir durum ama gerçekten lekelenmeyen yok nerdeyse ya siz burda yazışırken ben hiç lekelenmedim diyordum içimden bugün bende de olduKızlar bugün yine kanamam oldu geçen sefer ki gibi
Aynı olay
Evdeyim ve yatarak geçiriyorum zamanımın çoğunu
Bugün eşim kahvaltıya gidelim dedi kalktık gittik
Dönüşte lavaboya girdim yine kanama
Geçen seferde aynısı olmuştu daha az panikledim
Sanırım kan akışı ile ilgili
Klimalı ortamdan sıcağa çıkmam
Bilmiyorum neden ama ben evden çıktığımda kanamam oluyor
Bu durum beni çok üzdü
Ben devamlı salonda koltukta yatarak mı geçiricem zamanımı diye
Anlayamıyorum inanın
Dinlendim ve lekelenme kaldı şuan oda bitmek üzere
Ama üzüldüm çok..
Günler nasıl geçecek ben hiç bilemiyorum
Ayy canım gerçekten Allah yardımcımız olsun kız kardeşimin düğünü vardı gittim ve oturdum çok ayaklanmadım ama yine de biraz da olsa hareket etmek bana iyi gelmedi aradan bir gün geçtikten sonra kasık ağrısıyla uyandım damla damla kan geldi çok korkuttu ağrıyla olması bn de oturdum ona ağladım hep yatacak mıyım diye ama Allah’ın izniyle bu süreç de geçecektir sabretmek gerekiyorKızlar bugün yine kanamam oldu geçen sefer ki gibi
Aynı olay
Evdeyim ve yatarak geçiriyorum zamanımın çoğunu
Bugün eşim kahvaltıya gidelim dedi kalktık gittik
Dönüşte lavaboya girdim yine kanama
Geçen seferde aynısı olmuştu daha az panikledim
Sanırım kan akışı ile ilgili
Klimalı ortamdan sıcağa çıkmam
Bilmiyorum neden ama ben evden çıktığımda kanamam oluyor
Bu durum beni çok üzdü
Ben devamlı salonda koltukta yatarak mı geçiricem zamanımı diye
Anlayamıyorum inanın
Dinlendim ve lekelenme kaldı şuan oda bitmek üzere
Ama üzüldüm çok..
Günler nasıl geçecek ben hiç bilemiyorum
Perfect ona üzüldüm zatenAyy canım gerçekten Allah yardımcımız olsun kız kardeşimin düğünü vardı gittim ve oturdum çok ayaklanmadım ama yine de biraz da olsa hareket etmek bana iyi gelmedi aradan bir gün geçtikten sonra kasık ağrısıyla uyandım damla damla kan geldi çok korkuttu ağrıyla olması bn de oturdum ona ağladım hep yatacak mıyım diye ama Allah’ın izniyle bu süreç de geçecektir sabretmek gerekiyor
Kuzum benim lekelenme olmuyo yatmazsam baya kanama oluyoGeçmiş olsun canım evet gerçekten endişe verici bir durum ama gerçekten lekelenmeyen yok nerdeyse ya siz burda yazışırken ben hiç lekelenmedim diyordum içimden bugün bende de olduo yüzden çokta takmamak gerekiyor galiba. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Bana doktorum dedi ki 9. Haftaya kadar vajinal bakıyoruz. Sonra ultrason. Çoğu gebeler korkuyor ama korkacak bir şey değil dedi.Saglikla duyun, saglikla da kucaginiza alin insallah. Vajinal yoldan mi bakacaklar acaba? Kesenize de vajinal ultrasonla mi baktilar?
9.haftaya kadar bekleyemem heraldeBana doktorum dedi ki 9. Haftaya kadar vajinal bakıyoruz. Sonra ultrason. Çoğu gebeler korkuyor ama korkacak bir şey değil dedi.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki öyle kendimi suçladım o gün bir de tuvaletim geldi sandım kasıkta baskı ağrı olunca öyle kan görünce ağrıyla mahvoldum yatsan da mutlaka kafanı dağıt izle bi şeyler motive et kendini mesela kardeşimin düğününe son dk gittim gelin almaya bile gitmedik korkudan ayakta durmak lazım diye düşün salona gittim bunlara çok ağladım ama eşim dedi ki ne olursa olsun her şey olacağına varıyor elimizden geleni yaptık taktir Allah’ın o yüzden ben de tevekkül ediyorum relax olmaya çalışıyorum inşallah en yakın zamanda her şey yoluna girer Allahım kolaylaştırsın sağlıkla kavuştursun bizleriPerfect ona üzüldüm zaten
Sabrediyorum dua ediyorum Allah’ın gücüne gitmesin bizim sürecimiz çok zor
Ama sanırım 12. haftaya kadar yatıcam daha da uzamaz umarım
Yatmakta moralimi bozuyor ve doktorum stres ve moral bozukluğuda etkiler dedi
Valla şaşırdım napıcağımı
Benim eşimde senin eşin gibi söyledi bugünSeni o kadar iyi anlıyorum ki öyle kendimi suçladım o gün bir de tuvaletim geldi sandım kasıkta baskı ağrı olunca öyle kan görünce ağrıyla mahvoldum yatsan da mutlaka kafanı dağıt izle bi şeyler motive et kendini mesela kardeşimin düğününe son dk gittim gelin almaya bile gitmedik korkudan ayakta durmak lazım diye düşün salona gittim bunlara çok ağladım ama eşim dedi ki ne olursa olsun her şey olacağına varıyor elimizden geleni yaptık taktir Allah’ın o yüzden ben de tevekkül ediyorum relax olmaya çalışıyorum inşallah en yakın zamanda her şey yoluna girer Allahım kolaylaştırsın sağlıkla kavuştursun bizleri
Kız yaptırmama sebebin ne peki9.haftaya kadar bekleyemem heraldeannem de vajinal yaptirma diyor. Of napcami sasirdim. Benim icin cok kiymetli yasim itibariyle de cok zor bu asamaya geldim…
Evet bnm bir yakınım 9ay yattı inşallah bizimki kolay olur o kadar yatmak zorunda kalmayızBenim eşimde senin eşin gibi söyledi bugün
İyi ki işten çıkmışım diyorum yoksa daha da stres olucaktım
İnşallah yaşamayız bi daha ne diyim
Batil inanc gibi biseyKız yaptırmama sebebin ne pekiayy bakılsın nolacak ki ?
Ote yandan doktorlarima da cok guveniyorum. Ona sordum sadece vajinal ultrason yapilmasinin bebegi solak yapabilecegine dair bir calisma var ama herangi bir olumsuz kaydedilen bir sey yok dedi.Kız yaptırmama sebebin ne pekiayy bakılsın nolacak ki ?
Çok iyi anlıyorum da İnan sorun olmuyor. Çok da tedirgin olunacak bir durum değil. Allah korusun kanaman falan olursa o da vajinal bakılıyor. Çünkü başka alternatifi yok. Nasıl anlayacak9.haftaya kadar bekleyemem heraldeannem de vajinal yaptirma diyor. Of napcami sasirdim. Benim icin cok kiymetli yasim itibariyle de cok zor bu asamaya geldim…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?