Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Saglikla duyun, saglikla da kucaginiza alin insallah. Vajinal yoldan mi bakacaklar acaba? Kesenize de vajinal ultrasonla mi baktilar?
Benim doktorun uygulaması bu şekilde evet vajinal olacak keseme de vajinal baktı evet amin inşallah bekleyişte olan tüm kardeşlerimin Rabbim yüzünü güldürsün

Kızlar bugün yine kanamam oldu geçen sefer ki gibi
Aynı olay
Evdeyim ve yatarak geçiriyorum zamanımın çoğunu
Bugün eşim kahvaltıya gidelim dedi kalktık gittik
Dönüşte lavaboya girdim yine kanama
Geçen seferde aynısı olmuştu daha az panikledim
Sanırım kan akışı ile ilgili
Klimalı ortamdan sıcağa çıkmam
Bilmiyorum neden ama ben evden çıktığımda kanamam oluyor
Bu durum beni çok üzdü
Ben devamlı salonda koltukta yatarak mı geçiricem zamanımı diye
Anlayamıyorum inanın
Dinlendim ve lekelenme kaldı şuan oda bitmek üzere
Ama üzüldüm çok..
Günler nasıl geçecek ben hiç bilemiyorum

Geçmiş olsun canım evet gerçekten endişe verici bir durum ama gerçekten lekelenmeyen yok nerdeyse ya siz burda yazışırken ben hiç lekelenmedim diyordum içimden bugün bende de oldu o yüzden çokta takmamak gerekiyor galiba. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Ayy canım gerçekten Allah yardımcımız olsun kız kardeşimin düğünü vardı gittim ve oturdum çok ayaklanmadım ama yine de biraz da olsa hareket etmek bana iyi gelmedi aradan bir gün geçtikten sonra kasık ağrısıyla uyandım damla damla kan geldi çok korkuttu ağrıyla olması bn de oturdum ona ağladım hep yatacak mıyım diye ama Allah’ın izniyle bu süreç de geçecektir sabretmek gerekiyor

Perfect ona üzüldüm zaten
Sabrediyorum dua ediyorum Allah’ın gücüne gitmesin bizim sürecimiz çok zor
Ama sanırım 12. haftaya kadar yatıcam daha da uzamaz umarım
Yatmakta moralimi bozuyor ve doktorum stres ve moral bozukluğuda etkiler dedi
Valla şaşırdım napıcağımı

Kuzum benim lekelenme olmuyo yatmazsam baya kanama oluyo
Yatınca lekelenmeye dönüyor
Ama o kanama bitiriyo insanı zaten

Saglikla duyun, saglikla da kucaginiza alin insallah. Vajinal yoldan mi bakacaklar acaba? Kesenize de vajinal ultrasonla mi baktilar?
Bana doktorum dedi ki 9. Haftaya kadar vajinal bakıyoruz. Sonra ultrason. Çoğu gebeler korkuyor ama korkacak bir şey değil dedi.

Bana doktorum dedi ki 9. Haftaya kadar vajinal bakıyoruz. Sonra ultrason. Çoğu gebeler korkuyor ama korkacak bir şey değil dedi.
9.haftaya kadar bekleyemem heralde annem de vajinal yaptirma diyor. Of napcami sasirdim. Benim icin cok kiymetli yasim itibariyle de cok zor bu asamaya geldim…

Seni o kadar iyi anlıyorum ki öyle kendimi suçladım o gün bir de tuvaletim geldi sandım kasıkta baskı ağrı olunca öyle kan görünce ağrıyla mahvoldum yatsan da mutlaka kafanı dağıt izle bi şeyler motive et kendini mesela kardeşimin düğününe son dk gittim gelin almaya bile gitmedik korkudan ayakta durmak lazım diye düşün salona gittim bunlara çok ağladım ama eşim dedi ki ne olursa olsun her şey olacağına varıyor elimizden geleni yaptık taktir Allah’ın o yüzden ben de tevekkül ediyorum relax olmaya çalışıyorum inşallah en yakın zamanda her şey yoluna girer Allahım kolaylaştırsın sağlıkla kavuştursun bizleri

Benim eşimde senin eşin gibi söyledi bugün
İyi ki işten çıkmışım diyorum yoksa daha da stres olucaktım
İnşallah yaşamayız bi daha ne diyim

Benim eşimde senin eşin gibi söyledi bugün
İyi ki işten çıkmışım diyorum yoksa daha da stres olucaktım
İnşallah yaşamayız bi daha ne diyim
Evet bnm bir yakınım 9ay yattı inşallah bizimki kolay olur o kadar yatmak zorunda kalmayız Ayy bn de çalışıyorum ve bu süreçte iyiki tatildeyim ve çalışmadım dedim

Kız yaptırmama sebebin ne peki ayy bakılsın nolacak ki ?
Batil inanc gibi bisey
Bir de arkadasimin perinatologu vajinal ultrason ısı yayiyor gibi bir sey demisti arkadasim hamileyken. Oyle hatirliyorum. Ama net de hatirlamiyorum 3-4 yil oldu.. arkadasima da soramiyorum cunku henuz kimseye soylemedim

Kız yaptırmama sebebin ne peki ayy bakılsın nolacak ki ?
Ote yandan doktorlarima da cok guveniyorum. Ona sordum sadece vajinal ultrason yapilmasinin bebegi solak yapabilecegine dair bir calisma var ama herangi bir olumsuz kaydedilen bir sey yok dedi.
Dedigim gibi doktora biraktim aslinda kendimi ama annem de oyle deyince, zaten icimde de bir kusku vardi.. ne bilim boyleyken boyle

9.haftaya kadar bekleyemem heralde annem de vajinal yaptirma diyor. Of napcami sasirdim. Benim icin cok kiymetli yasim itibariyle de cok zor bu asamaya geldim…
Çok iyi anlıyorum da İnan sorun olmuyor. Çok da tedirgin olunacak bir durum değil. Allah korusun kanaman falan olursa o da vajinal bakılıyor. Çünkü başka alternatifi yok. Nasıl anlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…