- 14 Ağustos 2024
- 3.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.160
- 78
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Kalıntı kanı aynen. Benden löp diye düştü. Enteresan bir döngü. Ağrın yoksa dert etme. Ama böyle durumlarda beklememeni tavsiye ederim. Git. Kendi tüp bebek doktoruna kontrole gittiğini anlatmana gerek yok. Kanaman oldugunu anlat sadece.Evet siyah kalıntı kanı gibiydi seninkide siyaha yakınmıydı yine. Kontrolüm çarşamba (tüp bebek doktoruma) yarın kendi jinekologuma gitsem mi sence yoksa beklesem mi?
Kaçıncı haftandasın? Kanaması lekennesi olmayan kalmadıAnnelerim baksanıza. Bugün siyaha yakın bir yekelenmem oldu içinde mercimek kadar siyah bir pıhtıda vardı çok korktum doktora söyledim progestanı kalçadan 2 ye çıkardı sabah akşam şeklinde. Vallahi yüregim ağzıma geliyor bir ağrım filan yok öyle ama korkuyorum
5+3 canım yazdım sanmışım. Ben zaten günde bir progestan vuruluyordum şimdi 2 ye çıkardımKaçıncı haftandasın? Kanaması lekennesi olmayan kalmadıendişelenme iğneler iyi geliyor . Benim bir kere oldu kırmızı su gibiydi bir daha olmadı ama halen canım sıkılıyor aklıma geldikçe. Kanama geçiyor psikolojisi kalıyor
Çok haklısın hiçbir şey olmasa kafam rahat eder yarın sabah gidem ben en iyisi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Saklasın esirgesin miniklerimiziKalıntı kanı aynen. Benden löp diye düştü. Enteresan bir döngü. Ağrın yoksa dert etme. Ama böyle durumlarda beklememeni tavsiye ederim. Git. Kendi tüp bebek doktoruna kontrole gittiğini anlatmana gerek yok. Kanaman oldugunu anlat sadece.
Kesinlikle ben 4 yıldır tüp bebekle uğraşan biri olarak gebeliği hala benim benimseyemedimKızlar
Pozitif olanlar bi bakar mısınız
Sizde acaba devamlı ağlıyor, bunalıyor ve gelecekle ilgli endişe duyuyor musunuz?
Sabah 6-7 de hala kalkmaya devam ediyor
Ve
Devamlı yemek yiyor musunuz?
Merak ettim bende mi bi terslik var acaba
Ben göbekten iki progestan dex 3 de progestan fitil kullanırken kanama yaşadım. Kalçadan promester verdi şükür bir daha olmadı. İlk haftalarda çok sık oluyor canım keşke olmasa ama endişelenme. Bir de kırmızı kanı daha ciddiye alıyor doktorlar. Senin korkulacak bir durumun yok bana kalırsa. Yine de randevu aldın mı? Kanama alanı var mı yok mu bir bakılsın5+3 canım yazdım sanmışım. Ben zaten günde bir progestan vuruluyordum şimdi 2 ye çıkardım
Randevum çarşamba tüp bebek doktorumla ama ben yarın sabahtan kendi jinekologuma gideceğim dediğiniz gibi için rahat eder. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin alana kadar bize rahat nefes yok belli ki olsun napalım canları sağ olsunBen göbekten iki progestan dex 3 de progestan fitil kullanırken kanama yaşadım. Kalçadan promester verdi şükür bir daha olmadı. İlk haftalarda çok sık oluyor canım keşke olmasa ama endişelenme. Bir de kırmızı kanı daha ciddiye alıyor doktorlar. Senin korkulacak bir durumun yok bana kalırsa. Yine de randevu aldın mı? Kanama alanı var mı yok mu bir bakılsın
Canım kalçadan hemen keser merak etme öyle oluyor gerçektenAnnelerim baksanıza. Bugün siyaha yakın bir yekelenmem oldu içinde mercimek kadar siyah bir pıhtıda vardı çok korktum doktora söyledim progestanı kalçadan 2 ye çıkardı sabah akşam şeklinde. Vallahi yüregim ağzıma geliyor bir ağrım filan yok öyle ama korkuyorum
Hiç korkma derim. Zaten şu an minicik olduğu için hiçbir sakıncası yok. Benim doktorum bana söyledi ki söylemese de ben kendisine çok güvendiğim için açıkçası niye demezdim. Ama tabii şüpheli bir şey hissedersin, konforsuzsundur aklına üşüşür endişeler anlarım. Tıbbi olarak bu ilk haftalarda vajinal ultrason görüntüleme olarak daha doğru sonuç veriyor ve tehlikeli görülmüyor.Merhabalar kizlarhepmizin saglikla kucaginiza aldigimiz bir surec olur umarim 18inde 5.gun embriyo transferi oldum. 16 agustosta vajinal ultrason kese ve kalp atisi icin cagirdilar. Ama ben vajinal ultrasondan korkuyorum yaptirmak da istemiyorum. Siz ne yaptiniz? Karindan ultrasondan bakmasi icin ne kadar sure gecmesi lazim ??
Selamm ben 5+0 de karindan ultrason ile muayene olmustum canim kese yolk falan cok net gorundu her sey ama doktorum aletten alete farkli oldugunu vajinale gerek olmadiginin kendi aletinin ileri teknoloji oldugunu soylemisti oyuzden bende vajinal beklerken karinla gorunce sasirmistimMerhabalar kizlarhepmizin saglikla kucaginiza aldigimiz bir surec olur umarim 18inde 5.gun embriyo transferi oldum. 16 agustosta vajinal ultrason kese ve kalp atisi icin cagirdilar. Ama ben vajinal ultrasondan korkuyorum yaptirmak da istemiyorum. Siz ne yaptiniz? Karindan ultrasondan bakmasi icin ne kadar sure gecmesi lazim ??
Sağ ol canım benim teşekkür ederim.Canım kalçadan hemen keser merak etme öyle oluyor gerçektençok korkutuyor Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz dinlen ve bol su iç
Promster iğneyi ne zaman bıraktırıyor doktor? 2 günde bir hastaneye gitmekten gına geldi bu sıcaktaUygulamalar doktordan doktora değişiyor heralde canım bilmiyorum ki bizde 12.haftaya kadar devam eden duphaston oluyor bir de fitil
Bence şükretmelisin ben nerdeyse günlük yaptırıyorum Promesteri lekelenmeler yüzündenPromster iğneyi ne zaman bıraktırıyor doktor? 2 günde bir hastaneye gitmekten gına geldi bu sıcakta
Rica ederim canım çok geçmiş olsunSağ ol canım benim teşekkür ederim.
Evet evet biliyorum zararsiz diyorlar, ben de sordum doktora ama iste.. korkuyorum. Arkadasimin perinatologu da vajinal ultrason ısı veriyor gibi bir sey demisti.. ama kalp atisini duyana kadar kimseye bisiy demedigim icin arkadasima da soramiyorumHiç korkma derim. Zaten şu an minicik olduğu için hiçbir sakıncası yok. Benim doktorum bana söyledi ki söylemese de ben kendisine çok güvendiğim için açıkçası niye demezdim. Ama tabii şüpheli bir şey hissedersin, konforsuzsundur aklına üşüşür endişeler anlarım. Tıbbi olarak bu ilk haftalarda vajinal ultrason görüntüleme olarak daha doğru sonuç veriyor ve tehlikeli görülmüyor.
Oyle mi ? Benim kontrol de 6+1 de olacak (regl gununu baz aliyorum) belki benim de gorunur. Peki kalp atisi da duymus muydunuz?Selamm ben 5+0 de karindan ultrason ile muayene olmustum canim kese yolk falan cok net gorundu her sey ama doktorum aletten alete farkli oldugunu vajinale gerek olmadiginin kendi aletinin ileri teknoloji oldugunu soylemisti oyuzden bende vajinal beklerken karinla gorunce sasirmistim
6+1 de kalp atışı duyulur genelde. Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluklarıOyle mi ? Benim kontrol de 6+1 de olacak (regl gununu baz aliyorum) belki benim de gorunur. Peki kalp atisi da duymus muydunuz?
Yok hayir henuz daha bebek gelismemis oluyor o haftada ama 6. Hafta itibariyle gelisiyor kalp atisi 7. Haftaya dogru olabiliyor benim doktorum 7. Haftada cagirdi bende bi kac gune gidecegim , insallah guzelOyle mi ? Benim kontrol de 6+1 de olacak (regl gununu baz aliyorum) belki benim de gorunur. Peki kalp atisi da duymus muydunuz?
Bn de kalp atışı için 6+2de gideceğim perşembe günü Allahım nasip etsin sağlıkla duymayıOyle mi ? Benim kontrol de 6+1 de olacak (regl gununu baz aliyorum) belki benim de gorunur. Peki kalp atisi da duymus muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?