Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Çok iyi anlıyorum da İnan sorun olmuyor. Çok da tedirgin olunacak bir durum değil. Allah korusun kanaman falan olursa o da vajinal bakılıyor. Çünkü başka alternatifi yok. Nasıl anlayacak
Dogru diyorsunuz ama bir yandan da forumdaki yorumlari okuyorum vajinal ultrasondan sonra kanamalari olanlar olmus neyse daha vakit var ben biraz daha dusuneyim cok tesekkurler İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim

Batil inanc gibi bisey
Bir de arkadasimin perinatologu vajinal ultrason ısı yayiyor gibi bir sey demisti arkadasim hamileyken. Oyle hatirliyorum. Ama net de hatirlamiyorum 3-4 yil oldu.. arkadasima da soramiyorum cunku henuz kimseye soylemedim
Normal ultrasonda 8.haftada görülüyor
Hay Allahım evet bizi zora düşüren zararlı bi şey olsa yapmazlar zaten

Bugün yine su gibi pembe-kahve birkaç damla lekelenmem geldi. Doktorum normal diyor ama ben her seferinde tedirgin oluyorum yahu. Çok korkuyorum gördüğüm an.

Bugün yine su gibi pembe-kahve birkaç damla lekelenmem geldi. Doktorum normal diyor ama ben her seferinde tedirgin oluyorum yahu. Çok korkuyorum gördüğüm an.
Doktorlar normal diyor. Ama normal. Bende iki kere ciddi kanama oldu. Lekelenme hariç. Hatta pıhtı bile düştü. Ağrı olmadığı sürece sorun değil. Ama tabiki hepimiz tedirgin oluyoruz.

Doktorlar normal diyor. Ama normal. Bende iki kere ciddi kanama oldu. Lekelenme hariç. Hatta pıhtı bile düştü. Ağrı olmadığı sürece sorun değil. Ama tabiki hepimiz tedirgin oluyoruz.
Bebek şu an kan yoluyla iletişim kuruyor bunlar normal diyorlar. Ama işte o kadar korkutuyor ki. ChatGPT de zaman zaman ufak kılcal damarlar hassaslaşabilir bebek geliştikçe vs diyor. Ne bileyim artık kafam çorba oldu

Bebek şu an kan yoluyla iletişim kuruyor bunlar normal diyorlar. Ama işte o kadar korkutuyor ki. ChatGPT de zaman zaman ufak kılcal damarlar hassaslaşabilir bebek geliştikçe vs diyor. Ne bileyim artık kafam çorba oldu
Su an kaç haftalık?

Normal o zaman. Allah nasip ederse 7.haftayi geçip 8.haftaya doğru normale dönersin. Çünkü benim de kanamalarım 5.5- 6 hafta ortasında oldu. Çoğu kişinin böyle. Yani kese oluşunca başlıyor. Sanırım sizin de yerleşme kanaması.

Doktorum bebek yerleştikçe ve aslında daha doğrusu büyümeye devam ettikçe bunları normal görüyor zaten. Gönlüm kaldırmakta zorlanıyor o ayrı sanırım bu kadar emekten sonra kaygı ve endişe hali baskın geliyor bazen. Mesela bugün inanılmaz yoğun bir mide bulantısı da yaşıyorum hayattan soğudum o derece

Yaa masallahhh bu degerle kese görünmez miydi ki canım. Ben en son 14. Gün 613 le biraktim ama doktorum 11inde kadın doğuma görünebilirsin dedi. Bugün 20.günüm. Evden bende çok sıkıldım sürekli dinleniyorum kendimi dinliyorum minik kalpleri bı duysak sanki her şey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…