- 4 Kasım 2024
- 169
- 121
- 18
- 41
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Dogru diyorsunuz ama bir yandan da forumdaki yorumlari okuyorum vajinal ultrasondan sonra kanamalari olanlar olmusÇok iyi anlıyorum da İnan sorun olmuyor. Çok da tedirgin olunacak bir durum değil. Allah korusun kanaman falan olursa o da vajinal bakılıyor. Çünkü başka alternatifi yok. Nasıl anlayacak
Normal ultrasonda 8.haftada görülüyorBatil inanc gibi bisey
Bir de arkadasimin perinatologu vajinal ultrason ısı yayiyor gibi bir sey demisti arkadasim hamileyken. Oyle hatirliyorum. Ama net de hatirlamiyorum 3-4 yil oldu.. arkadasima da soramiyorum cunku henuz kimseye soylemedim
Hay AllahımOte yandan doktorlarima da cok guveniyorum. Ona sordum sadece vajinal ultrason yapilmasinin bebegi solak yapabilecegine dair bir calisma var ama herangi bir olumsuz kaydedilen bir sey yok dedi.
Dedigim gibi doktora biraktim aslinda kendimi ama annem de oyle deyince, zaten icimde de bir kusku vardi.. ne bilim boyleyken boyle
Doktorlar normal diyor. Ama normal. Bende iki kere ciddi kanama oldu. Lekelenme hariç. Hatta pıhtı bile düştü. Ağrı olmadığı sürece sorun değil. Ama tabiki hepimiz tedirgin oluyoruz.Bugün yine su gibi pembe-kahve birkaç damla lekelenmem geldi. Doktorum normal diyor ama ben her seferinde tedirgin oluyorum yahu. Çok korkuyorum gördüğüm an.
Bebek şu an kan yoluyla iletişim kuruyor bunlar normal diyorlar.Doktorlar normal diyor. Ama normal. Bende iki kere ciddi kanama oldu. Lekelenme hariç. Hatta pıhtı bile düştü. Ağrı olmadığı sürece sorun değil. Ama tabiki hepimiz tedirgin oluyoruz.
Su an kaç haftalık?Bebek şu an kan yoluyla iletişim kuruyor bunlar normal diyorlar.Ama işte o kadar korkutuyor ki. ChatGPT de zaman zaman ufak kılcal damarlar hassaslaşabilir bebek geliştikçe vs diyor. Ne bileyim artık kafam çorba oldu
Normal o zaman. Allah nasip ederse 7.haftayi geçip 8.haftaya doğru normale dönersin. Çünkü benim de kanamalarım 5.5- 6 hafta ortasında oldu. Çoğu kişinin böyle. Yani kese oluşunca başlıyor. Sanırım sizin de yerleşme kanaması.
Doktorum bebek yerleştikçe ve aslında daha doğrusu büyümeye devam ettikçe bunları normal görüyor zaten. Gönlüm kaldırmakta zorlanıyor o ayrıNormal o zaman. Allah nasip ederse 7.haftayi geçip 8.haftaya doğru normale dönersin. Çünkü benim de kanamalarım 5.5- 6 hafta ortasında oldu. Çoğu kişinin böyle. Yani kese oluşunca başlıyor. Sanırım sizin de yerleşme kanaması.
İnşallah her şey gönlünce olurKızlar kontrole geldim kese için lütfen dua edin benim için
Rabbim sevindirsin seni inşallah. benimde bugün kalp atışı randevum var banada dua eder misiniz annelerimKızlar kontrole geldim kese için lütfen dua edin benim için
Ne kadarlıktı acabaBu arada bugün minnakımı gördüm kızlar kese görmeye gittim bebişim de içindeydi kalbini haftaya dinleriz dedi doktorum
Biminiii ne yaptın güzel haberler ver bizedeKızlar kontrole geldim kese için lütfen dua edin benim için
Yaa masallahhhSelam kızlar bugün transfer sonrası 19. günüm ben yine beta verdim
5000 ı gördüm artık betalarla işim mi bitmiştir diye düşünüyorum
Kese kalp atışı için 2 hafta bekleyeceğim, sizin nasıl geçiyor evde kalmaktan sıkıldım artık
Adet tarihime göre 5+2olması lazım ama bilmiyorum çünkü monitör bozuktuNe kadarlıktı acaba
Naptın canım gördün müKızlar kontrole geldim kese için lütfen dua edin benim için
Biminiii ne yaptın güzel haberler ver bizede
Gördüm kızlar çok şükür keseyi, Allahım içini dolu görmeyi kalbini dinlemeyi de nasip etsinNaptın canım gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?