Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Benim test günümde su gibi kıpkırmızı kanamam oldu. Kan sulandırıcıyı kestik promester iğne falan başladık ama halen korkuyorum kırmızı kan cidden çok korkuyor. Allah yardımcımız olsun
Benim ilk transferimde kanamam yaklaşık 5+2 de başladı ara ara devam etti yanlışım olmasın 9 ya da 10. Haftadan sonra olmadı. Bildiğiniz adet kanaması gibi. Korasprini kesmiştik o zaman sadece fitil ve estrofem kullandım.

Kız Allah muhafaza aman anmayalım adını

Pıhtılaşmaya yatkınlık var bende öyle olunca kırmızı olmadığı zaman kan sulandırıcı iğnemi yapıyorum mecbur

Amin canım amin. Yıllarca bekledim hevesle şimdi hamileyim ama inan yüreğim agzımda. Rabbim gönüllerimize ferahlık versin daha yolun başındayız

Evet yorucu gerçekten. Hergun iğne vurulmaktan sıkılmaya başladım. Fitil de cabası. Enfeksiyon ağrı yapıyordur. Genelde alt kasiga vurur.
Nisan ayından bu yana iğne yapıyorum. Göbek delik deşik yer yer morarmalar var. Eskiden iğne sonrası kanama olmazdı artık iğneyi çekince kan geliyor. Fiilden de bıktım usandım. Doktor'un dediğine göre progestan idrar yolu enfeksiyonuna yatkın hale getiriyormuş vücudu idrar yolu enfeksiyonu için urocare içtim iki gün çok iyiydi ama kasık ağrısı yine başladı. Allah yardımcımız olsun inşallah

Bebeğinizi kucağınıza alabildiniz mi? Hemen hemen 8.haftayım.kanama bitti ama şimdide idrar yolu enfeksiyonu başladı. Gebelikte çok sık oluyor biliyorum ama çok erken başladı. Bol şu içiyorum sonra wcden çıkamıyorum. Estrofem göbekten iğne fitil kan sulandırıcı, vitamin hepsi aynen devam. Valla mide oldu çöplük

Evet aldım çok şükür 4 yaşında şimdibenim de yüreğim ağzımda gezdim o zamanlar hatta işimden ayrıldım birşey olmasın diye ama sonra birden kesildi kanama . 10. Hafta ile tüm ilaçları kestik sadece vitamin devam ettim. İdrar yolu için bol bol su için yapacak başka birşey yok şuan için.

Darısı başımıza inşallah yıllardır bekledim şimdi yüreğim ağzımda sevinemiyorum bile rabbim yardımcımız olsun yol daha uzun

Kızlar transferin 5. Günü bugün, 5. Gün embriyosu ama hiç his yok. Önce ki gebeligimde kasığımda batma olurdu adetten önce şimdi böyle birşey hissetmiyorum sadece progesteron yan etkileri halsizlik uyku hali hafif bel ağrısı yaşıyorum. Bu şekilde olup pozitif çıkan oldu mu acaba?

Anlamadığım kanama alanı da yok. Acaba diyorum vücut mu saati adet mi oluyorum.
Bunu söyledim ven doktora öyle bişey yok dedi
Evet yorucu gerçekten. Hergun iğne vurulmaktan sıkılmaya başladım. Fitil de cabası. Enfeksiyon ağrı yapıyordur. Genelde alt kasiga vurur.
12. Haftaya kadarmış
Ama bende sıkıldım artık bitsin istiyorum…

Bunu söyledim ven doktora öyle bişey yok dedi

12. Haftaya kadarmış
Ama bende sıkıldım artık bitsin istiyorum…
Kim sıkılmadı ki? Allah'tan kan sulandiriciyi tamamen kesti de göbekle işim kalmadı. Ama morartilari hâlâ geçmiş değil. Sürekli evde yatmaktan sıkıldım. Sahile bile gidemiyorum. Salon ,yatak odası ve mutfak etrafında dolanıyorum. Hayırlısı ile şu Ağustos ayı çıksa bari.

Ben

Amin canım ne güzel dua ettin Rabbim ferahlık versin sağlıkla kavuştursun bizleri
Darısı başımıza inşallah yıllardır bekledim şimdi yüreğim ağzımda sevinemiyorum bile rabbim yardımcımız olsun yol daha uzun
Annelerim baksanıza. Bugün siyaha yakın bir yekelenmem oldu içinde mercimek kadar siyah bir pıhtıda vardı çok korktum doktora söyledim progestanı kalçadan 2 ye çıkardı sabah akşam şeklinde. Vallahi yüregim ağzıma geliyor bir ağrım filan yok öyle ama korkuyorum

Korkman normal. Aynısı başıma geldi. Ben de her gün 2 doz vuruluyorum kalçadan. Kendisi gelip kesiliyorsa,ağrın yoksa sorun olmaz. Ağrı olamaması çok önemli. İki kere başıma geldi. Geliyor,gelebilir de. Sürekli yatmani tavsiye ederim. Genelde fitilden sonra tetikleniyor.

Evet siyah kalıntı kanı gibiydi seninkide siyaha yakınmıydı yine. Kontrolüm çarşamba (tüp bebek doktoruma) yarın kendi jinekologuma gitsem mi sence yoksa beklesem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…