- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Gelir tabi gelmez mi hiççBende aynı uykum var ama uykuya geçemiyorum kaç gün sonra gündüz bugün 2 saat uyumuşum valla pek iyi geldi
Ben 6+1de duydum canımKızlar ne durumdasınız, kalp atışı duyan var mı?
Çok şükürrBen 6+1de duydum canımçok şükür
Valla bnm doktorum %80görünür duyulur kalp atışı dedi öyle diyince tamam dedim gittimÇok şükürr
Benimde çarşamba günü 6+1 gitsem mi bi hafta daha beklesem mi diyorum heyecanlıyım bende baya
İnşallah yaaValla bnm doktorum %80görünür duyulur kalp atışı dedi öyle diyince tamam dedim gittiminşallah güzel haberlerini bize de ver
Canım ben daha duyamadımKızlar ne durumdasınız, kalp atışı duyan var mı?
Keseyi mi gördünüz tek bebekte var dedi mi doktor ben 4+5 de gittim kese var ama bebek daha yok dedi 10 gün sonra git dedi cuma günü randevum var çok heyecanlıyımCanım ben daha duyamadım5+4 te gitmiştim keseyi gördüm bir tek, şimdi nasipse 18inde randevum var Allah yüzümüzü güldürsün dua ediyorum endişeliyim baya
Ekstra bir şey söylemedi iki hafta sonra gel kalp atışı daha garanti olsun erken olursa duyamayız dedi ya Allah nasip etsin de duyayım o sesiKeseyi mi gördünüz tek bebekte var dedi mi doktor ben 4+5 de gittim kese var ama bebek daha yok dedi 10 gün sonra git dedi cuma günü randevum var çok heyecanlıyım
Canım 5+2de ben de duymamıştım endişe etmeCanım ben daha duyamadım5+4 te gitmiştim keseyi gördüm bir tek, şimdi nasipse 18inde randevum var Allah yüzümüzü güldürsün dua ediyorum endişeliyim baya
Amin amin canımCanım 5+2de ben de duymamıştım endişe etmeinşallah duyarsın
5+4 de keseyi gördüm.yarın 7+2 kalp atışı için randevum var heyecanlıyımKızlar ne durumdasınız, kalp atışı duyan var mı?
Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz5+4 de keseyi gördüm.yarın 7+2 kalp atışı için randevum var heyecanlıyım
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağlıkla inşallah
Bu süreçte ben hâlâ transfer dönemi gibiyim evdeyim hafif ev işleriyle meşgul olduğumda uzun süre uzanarak telafi ediyorum. Bir kere kuaföre gittim 5 dklık araç kullandım. Bide anneme gittim oda yakın oturuyor. Onun dışında hep evde olup dizi izliyorum muhteşem yüzyılın finaline yaklaştım
Sürekli dikkat edecekmiyiz sanki tüp bebek annesiyiz daha ekstra dikkat etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum.
Evet o yorgunluk gerçekten hep var. Öğretmenim 1 Eylülde okullar açılıyor daha şimdiden o günleri düşünüyorum enerjim 5 saat okulda çocuklarla kalmaya nasıl yetecek diyorumBen de çok eskisi gibi yaşamıyorum daha dikkatliyim, ev işi falan hafif yapıyorum. Bir de son günlerde mide bulantısı ve halsizlik zorluyor dışarı çıkmak da bu yüzden istemiyorum ya yorulurum zaten
Ay Allah kolaylık versin okul açılınca biraz zorlayıcı olabilir gerçekten sıcaklar çok devam etmezse daha iyi olurEvet o yorgunluk gerçekten hep var. Öğretmenim 1 Eylülde okullar açılıyor daha şimdiden o günleri düşünüyorum enerjim 5 saat okulda çocuklarla kalmaya nasıl yetecek diyorum
Mide bulantısı tam yok sanırım bende ama ağızımda hep farklı bi tat oluyor bazen bulantı gibi hissediyorum ama henüz başlamadı tam olarak
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağlıkla inşallah
Bu süreçte ben hâlâ transfer dönemi gibiyim evdeyim hafif ev işleriyle meşgul olduğumda uzun süre uzanarak telafi ediyorum. Bir kere kuaföre gittim 5 dklık araç kullandım. Bide anneme gittim oda yakın oturuyor. Onun dışında hep evde olup dizi izliyorum muhteşem yüzyılın finaline yaklaştım
Sürekli dikkat edecekmiyiz sanki tüp bebek annesiyiz daha ekstra dikkat etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?