Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Selamlar burada hissizlik hissedip hamile kalan çok olmuş merak ediyorum tup bebek sürecinde hep yattınız mi acaba ben önceki denememde hep yatmıştım negatif olunca bu denememde yemek yapmaya eğilip kalkmaya devam ettim acaba siz nasıl geçirdiniz süreci

Canım ben daha duyamadım 5+4 te gitmiştim keseyi gördüm bir tek, şimdi nasipse 18inde randevum var Allah yüzümüzü güldürsün dua ediyorum endişeliyim baya
Keseyi mi gördünüz tek bebekte var dedi mi doktor ben 4+5 de gittim kese var ama bebek daha yok dedi 10 gün sonra git dedi cuma günü randevum var çok heyecanlıyım

Keseyi mi gördünüz tek bebekte var dedi mi doktor ben 4+5 de gittim kese var ama bebek daha yok dedi 10 gün sonra git dedi cuma günü randevum var çok heyecanlıyım
Ekstra bir şey söylemedi iki hafta sonra gel kalp atışı daha garanti olsun erken olursa duyamayız dedi ya Allah nasip etsin de duyayım o sesi

Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağlıkla inşallah
Bu süreçte ben hâlâ transfer dönemi gibiyim evdeyim hafif ev işleriyle meşgul olduğumda uzun süre uzanarak telafi ediyorum. Bir kere kuaföre gittim 5 dklık araç kullandım. Bide anneme gittim oda yakın oturuyor. Onun dışında hep evde olup dizi izliyorum muhteşem yüzyılın finaline yaklaştım
Sürekli dikkat edecekmiyiz sanki tüp bebek annesiyiz daha ekstra dikkat etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum.

Ben de çok eskisi gibi yaşamıyorum daha dikkatliyim, ev işi falan hafif yapıyorum. Bir de son günlerde mide bulantısı ve halsizlik zorluyor dışarı çıkmak da bu yüzden istemiyorum ya yorulurum zaten

Ben de çok eskisi gibi yaşamıyorum daha dikkatliyim, ev işi falan hafif yapıyorum. Bir de son günlerde mide bulantısı ve halsizlik zorluyor dışarı çıkmak da bu yüzden istemiyorum ya yorulurum zaten
Evet o yorgunluk gerçekten hep var. Öğretmenim 1 Eylülde okullar açılıyor daha şimdiden o günleri düşünüyorum enerjim 5 saat okulda çocuklarla kalmaya nasıl yetecek diyorum
Mide bulantısı tam yok sanırım bende ama ağızımda hep farklı bi tat oluyor bazen bulantı gibi hissediyorum ama henüz başlamadı tam olarak

Ay Allah kolaylık versin okul açılınca biraz zorlayıcı olabilir gerçekten sıcaklar çok devam etmezse daha iyi olur

Kızlar beta kaç olunca kese için çağırıyorlar keseyi gördüğünüzde illa bebek olmuyor dimi kaç gün sonra görürüm acaba değerim 694 çıktı bugün 13. Gün transfer sonrası

Ben hiç kasmıyorum süpürüyorum siliyorum sadece ağır kaldırmıyorum her gün dışarı çıkıyorum bir kaç saat evde çok sıkılıyorum.bana doktorum eski yaşantına dön hiç bişey yasak değil diyip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…