Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kızlar, 7+2 benim de. Mide bulantım çok zorluyor beni. İshal de eklendi birkaç gündür. Sindirim sistemim iyice dengesizleşti. Çok zordayım valla... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım benim Allah yardımcın olsun. Benim sabahları çok az bir bulantım oluyor böyle çok rahatsız edici değil ama çok bi yemek yedir miyor.

Yerden kaldırdım halıları dysonla zemini süpürüyorum sadece doktora da sordum sorun olmaz dedi bilemedim.Amin Allah korusun hepimizin evladını
Ben de hiç yapmıyorum yapma boşver amannnn. Bir yemek kahvaltı bir de çamaşır yıkıyorum. Onun dışında yapmıyorum kedinelerimin kumunu filanda eşim değişiyor. Haftada bir de yardımcım geliyor. O kadar

Kızlar beta kaç olunca kese için çağırıyorlar keseyi gördüğünüzde illa bebek olmuyor dimi kaç gün sonra görürüm acaba değerim 694 çıktı bugün 13. Gün transfer sonrası
10 günü sonrasına çağırır canım, embriyo da görülür büyük ihtimalle

Ben de çok eskisi gibi yaşamıyorum daha dikkatliyim, ev işi falan hafif yapıyorum. Bir de son günlerde mide bulantısı ve halsizlik zorluyor dışarı çıkmak da bu yüzden istemiyorum ya yorulurum zaten
Mide bulantısı beni mahvetti. Benim 4 yaşında oğlum var sürekli peşinde koşturuyorum. Çok dikkat edemiyorum ben

Bir de kaç kez beta testi verdiniz bu süreçte değer 3-5 bin olunca artık betaya bakmıyorlar mı? İlk sonucum 393 ikincisi 694 geldi tam iki katı olmamış sizce iyi mi
Ben iki kez verdim sadece benim de artışım tam iki kat değildi sorun yok dedi doktorum ya bilmem

Garanti olsun diye tam 7. Haftada çağırmıştır. Çok haklısın ben de dayanamazdım hala dayanamıyorum acaba iyi mi her şey yolunda mı? Dün anneme dedim ki kaç para ya bir ultrason makinası
Çok iyi Instada görüyorum yabancılarda evde kendileri dinliyor falan ileriki aylarda, alsak biz manyak oluruz sabah akşam

Ben iki kez verdim sadece benim de artışım tam iki kat değildi sorun yok dedi doktorum ya bilmem

Aaa bana yine çarşamba ver dediler internette gördüğüm kadarı ile değer 5 bin e gelene kadar doktor ister yazıyordu o yüzden anlamadım kafam karıştı

Kızlar peki arabayla yolculuk en uzun mesafe ne kadar yaptınız
Beni duysan şok olursun. Transferden 1 gün sonra 13 saat yolculuk yaptım. 4 gün evimde kaldım. Sonra 12 saat daha yolculuk daha yaptım orda da 4 gün kaldım tekrar 12 saat daha geri döndüm ama Rabbime hamdolsun hiçbir sıkıntı olmadı

Yolculuk konusunu ben de doktora sordum, molalar vererek hiç sıkıntı olmaz dedi. Ya bir de kızlar pirinç lapasına geçtim artık ishal bitsin diye bakalım fayda eder inşallah. Bulantı için doğal bir çözüm sunamıyorum, bulamadım...

Aynen katılıyorum

Canınız neler çekiyor kızlar, anlatın benim genelde tuzlu, ekşili, acılı şeyler istiyor fakat acı kısmına çok dikkat ediyorum sindirimi etkiler diye. Gerçi bazen de tatlı çekiyor. Bütün mide bulantılarıma rağmen gönlümden hepsi geçiyor

Yumurtada ve tatlıdan öyle bi soğudum ki, ben aşırı tatlı düşkünüydüm. Daha çok turşu ve tuzlu istiyorum Ama genel bi iştahsızlık var bu bahaneyle biraz kilo versem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…