Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Bir de kaç kez beta testi verdiniz bu süreçte değer 3-5 bin olunca artık betaya bakmıyorlar mı? İlk sonucum 393 ikincisi 694 geldi tam iki katı olmamış sizce iyi mi

Okullar 1 Eylül de mi açılıyor mide bulantısı 8. Haftalarda başlıyor. Sağolsun bana merhaba dediyorgunlukta geçiyor. Yani gündem hep karanlık olmuyor

Ben nedense çekiniyorum bide ultrasona henüz girmedim bi görsek doktor iyi yerleşmiş herşey yolunda dese bende bi nebze rutinsel hayatıma geri döneceğim

Okullar 1 Eylül de mi açılıyor mide bulantısı 8. Haftalarda başlıyor. Sağolsun bana merhaba dediyorgunlukta geçiyor. Yani gündem hep karanlık olmuyor
Bizim okul öncesi olduğundan 1 hafta erken açılıyor Eylülde 9. Haftada oluyorum umarım yorgunluk geçer mide bulantımda olmaz umut fakirin ekmeğidir

Ben nedense çekiniyorum bide ultrasona henüz girmedim bi görsek doktor iyi yerleşmiş herşey yolunda dese bende bi nebze rutinsel hayatıma geri döneceğim
Ev temizliğini hele ki süpürgeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu işin saği solu belli olmuyor. Keseyi gördüm. İki kez kanama geçirdim. Ama hâlâ kahverengi lekelenme bitmedi. Dr.normal diyor. Tavsiye etmememin nedeni ise lütfen tetikleyici siz olmayın. Üzülmeyin. Mümkün mertebe 3 ay sakının. Allah herkesin evladını korusun.

Bizim okul öncesi olduğundan 1 hafta erken açılıyor Eylülde 9. Haftada oluyorum umarım yorgunluk geçer mide bulantımda olmaz umut fakirin ekmeğidir
Haa niye sordum :)) abim öğretmen. Eğitim hayatından çok uzak kaldım. Okullar o kadar erken mi aciliyordu ya huuu dedim inşaallah geçer.

Aminn bende burdaki çoğu kişinin lekenlenme ve kanaması olduğunu okuduğumdan çok çekiyorum o yüzden çok dinlenmeli bir gün geçiriyorum sadece toz alıp etrafı toparlama basit yemekler yapıyorum. Temizliğimi sağolsun annem haftalık yapıyor. Zaten hala 10 dk ayakta kalsam bile belim ağrıyor ağır işler gerçekten yapılmaz

Haa niye sordum :)) abim öğretmen. Eğitim hayatından çok uzak kaldım. Okullar o kadar erken mi aciliyordu ya huuu dedim inşaallah geçer.
Bu yıl tam Eylülde açılıp Haziranın sonunda kapanıyor eğitimin dibine vuracağımız bir yıl
Neyseki benim doğum falan araya giriyorda sezon finali vereceğim inşallah

Ya ahhahahah ben de muhteşem yüzyıl izliyorum tüp bebek annelerinin milli dizisi mi ? ben de duydum şükürler olsun kalp atışını rabbim saglıklada kucağıma almayı nasip etsin. Rabbim bu yolda olan kimseyi incitmesin evlatlarına en güzel şekilde kavuşmayı nasip etsin

Transfer günü evimin en rahat köşe koltuğunda kamp kurduğum günlerden birinde bi başladım sanki hiç izlememişim gibi
bugün mustafa ile cihangirin cenazesine katıldım ağlamaktan için şişti

Ayy ne mutlu tam hafta gün kaçtı duyduğunda,
Aminnn inşallah

Ben daha Mustafayı sancağa yeni yolluyorum canım :)
Tam 6+1 de duydum hamdolsun. Sen kaçıncı haftandasın

Buradan da yazayım kizlar daha sakin hem. 6+3 kese ve bebisi gördük ama kalp atışı alamadık haftaya duyarız dedi doktorum inşallah duyarız tabi 3 4 gündür de felaket mide bulantısı yaşıyorum çok erken başladı sanırım ama buna şükür diyoruz

Yerden kaldırdım halıları dysonla zemini süpürüyorum sadece doktora da sordum sorun olmaz dedi bilemedim.Amin Allah korusun hepimizin evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…