- 3 Eylül 2020
- 740
- 356
- 53
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Okullar 1 Eylül de mi açılıyorEvet o yorgunluk gerçekten hep var. Öğretmenim 1 Eylülde okullar açılıyor daha şimdiden o günleri düşünüyorum enerjim 5 saat okulda çocuklarla kalmaya nasıl yetecek diyorum
Mide bulantısı tam yok sanırım bende ama ağızımda hep farklı bi tat oluyor bazen bulantı gibi hissediyorum ama henüz başlamadı tam olarak
Ben nedense çekiniyorum bide ultrasona henüz girmedim bi görsek doktor iyi yerleşmiş herşey yolunda dese bende bi nebze rutinsel hayatıma geri döneceğimBen hiç kasmıyorum süpürüyorum siliyorum sadece ağır kaldırmıyorum her gün dışarı çıkıyorum bir kaç saat evde çok sıkılıyorum.bana doktorum eski yaşantına dön hiç bişey yasak değil diyip duruyo
Bizim okul öncesi olduğundan 1 hafta erken açılıyorOkullar 1 Eylül de mi açılıyormide bulantısı 8. Haftalarda başlıyor. Sağolsun bana merhaba dedi yorgunlukta geçiyor. Yani gündem hep karanlık olmuyor
Ev temizliğini hele ki süpürgeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu işin saği solu belli olmuyor. Keseyi gördüm. İki kez kanama geçirdim. Ama hâlâ kahverengi lekelenme bitmedi. Dr.normal diyor. Tavsiye etmememin nedeni ise lütfen tetikleyici siz olmayın. Üzülmeyin. Mümkün mertebe 3 ay sakının. Allah herkesin evladını korusun.Ben nedense çekiniyorum bide ultrasona henüz girmedim bi görsek doktor iyi yerleşmiş herşey yolunda dese bende bi nebze rutinsel hayatıma geri döneceğim
Haa niye sordum :)) abim öğretmen. Eğitim hayatından çok uzak kaldım. Okullar o kadar erken mi aciliyordu ya huuu dedimBizim okul öncesi olduğundan 1 hafta erken açılıyorEylülde 9. Haftada oluyorum umarım yorgunluk geçer mide bulantımda olmaz umut fakirin ekmeğidir
Aminn bende burdaki çoğu kişinin lekenlenme ve kanaması olduğunu okuduğumdan çok çekiyorum o yüzden çok dinlenmeli bir gün geçiriyorum sadece toz alıp etrafı toparlama basit yemekler yapıyorum. Temizliğimi sağolsun annem haftalık yapıyor. Zaten hala 10 dk ayakta kalsam bile belim ağrıyor ağır işler gerçekten yapılmazEv temizliğini hele ki süpürgeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu işin saği solu belli olmuyor. Keseyi gördüm. İki kez kanama geçirdim. Ama hâlâ kahverengi lekelenme bitmedi. Dr.normal diyor. Tavsiye etmememin nedeni ise lütfen tetikleyici siz olmayın. Üzülmeyin. Mümkün mertebe 3 ay sakının. Allah herkesin evladını korusun.
Bu yıl tam Eylülde açılıp Haziranın sonunda kapanıyor eğitimin dibine vuracağımız bir yılHaa niye sordum :)) abim öğretmen. Eğitim hayatından çok uzak kaldım. Okullar o kadar erken mi aciliyordu ya huuu dediminşaallah geçer.
Ya ahhahahah ben de muhteşem yüzyıl izliyorum tüp bebek annelerinin milli dizisi mi ?Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağlıkla inşallah
Bu süreçte ben hâlâ transfer dönemi gibiyim evdeyim hafif ev işleriyle meşgul olduğumda uzun süre uzanarak telafi ediyorum. Bir kere kuaföre gittim 5 dklık araç kullandım. Bide anneme gittim oda yakın oturuyor. Onun dışında hep evde olup dizi izliyorum muhteşem yüzyılın finaline yaklaştım
Sürekli dikkat edecekmiyiz sanki tüp bebek annesiyiz daha ekstra dikkat etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum.
Transfer günü evimin en rahat köşe koltuğunda kamp kurduğum günlerden birinde bi başladım sanki hiç izlememişim gibiYa ahhahahah ben de muhteşem yüzyıl izliyorum tüp bebek annelerinin milli dizisi mi ?ben de duydum şükürler olsun kalp atışını rabbim saglıklada kucağıma almayı nasip etsin. Rabbim bu yolda olan kimseyi incitmesin evlatlarına en güzel şekilde kavuşmayı nasip etsin
Ben daha Mustafayı sancağa yeni yolluyorum canım :)Transfer günü evimin en rahat köşe koltuğunda kamp kurduğum günlerden birinde bi başladım sanki hiç izlememişim gibi
bugün mustafa ile cihangirin cenazesine katıldım ağlamaktan için şişti
Ayy ne mutlu tam hafta gün kaçtı duyduğunda,
Aminnn inşallah
Yarın tam 6+0 oluyorBen daha Mustafayı sancağa yeni yolluyorum canım :)
Tam 6+1 de duydum hamdolsun. Sen kaçıncı haftandasın
İnşallah hayırlısından sen de duyarsın sesini . Aglama gülme seslerini de duymayı nasip etsin bize RabbimYarın tam 6+0 oluyor
Aminn aminn inşallahİnşallah hayırlısından sen de duyarsın sesini . Aglama gülme seslerini de duymayı nasip etsin bize Rabbim
Garanti olsun diye tam 7. Haftada çağırmıştır. Çok haklısın ben de dayanamazdım hala dayanamıyorum acaba iyi mi her şey yolunda mı? Dün anneme dedim ki kaç para ya bir ultrason makinasıAminn aminn inşallah
Doktorum ayın 20 sinde gel dedi ama sabırsızım tabi ben
Ev temizliğini hele ki süpürgeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu işin saği solu belli olmuyor. Keseyi gördüm. İki kez kanama geçirdim. Ama hâlâ kahverengi lekelenme bitmedi. Dr.normal diyor. Tavsiye etmememin nedeni ise lütfen tetikleyici siz olmayın. Üzülmeyin. Mümkün mertebe 3 ay sakının. Allah herkesin evladını korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?