- 14 Temmuz 2025
- 98
- 95
- 3
- 34
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Canım yazını okuyunca içim burkuldu… O kadar tanıdık duygular ki.Tekrar merhaba kızlar. Bugün transfer sonrası 9. günümdü. Kasık ağrısı veya göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. Kabızlık var, progesteron ilacı nedeniyle. Bir de her gün aynı şiddette olmamakla birlikte bel ve sırt ağrım oluyor. Normalde de ben regl öncesi filan göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Sürekli düşünüyorum ve yoruldum, beklemek gerçekten zor. Tek embriyom vardı eğer olmazsa sürece tekrar başlamak psikolojik olarak sanırım biraz yıpratacak beni... Pazartesi test günüm ama ne yalan söyleyeyim kan vermek şu an beni korkutuyor. Evde hiç test yapmadım üzülmemek için özellikle. Herkes nasıl bu kadar belirti yaşayabiliyor anlamıyorum vallahi. İşte öyle biraz içimi dökmek istedim sizlere. Her dileyen için dua ediyorum...
CanımCanım yazını okuyunca içim burkuldu… O kadar tanıdık duygular ki.
Benim de transferimin 8. günü bugün. Bende göğüs hassasiyeti var ama onun dışında aman aman bir belirti yok. Sürekli “oldu mu, olmadı mı?” diye düşünüyorum, bildiğin mental lunaparktayım
Salı benim test günüm, ama ben de gerginim. Evde test yapmadım, “erken negatif görüp moralim altüst olmasın” diye.
Ama kendime hep şunu hatırlatıyorum: Vücudumuzun sessizliği, umudumuzun sessizliği değil. Minik mucizemiz belki de sessiz sedasız tutunuyor…
Dualarım seninle… Pazartesi günü inşallah o güzel haberi alırsınSalıda ben alırım
Birbirimize iyi geliyoruz, iyi ki yazmışsın
Sen yine annenle paylaşmışsın ben sadece mecburi bir kaç kişi hariç aileler dahil söylemedikCanım35smyrna35 teşekkür ederim içten cevabın için... inşallah güzel haberler veririz, çok emekler verdik, istiyoruz ki artık olsun, gönlümüz ferahlasın, başka bir aşamaya geçelim biz de Ama tabii biraz nasip kısmet dedikleri durum biraz da tıbbi olarak neyin neye sebep olduğunu doğru yorumlamak ve doktorlarımızla süreci sağlıklı bir şekilde yürütmek. Çevremle de çok paylaşmadım açıkçası, sadece benim ailem biliyor. Kendi annemin dahi belirtileri farklı olmuş geçmişte hatta neredeyse anlamazdım regl günü geçene kadar der hep. Çok farklı bir süreç bu içinde olduğumuz... Dua edelim, şu an için iyiyi ve güzel olanı dileyelim; bize yine hayırla dönmek üzere aksın gitsin...
Tabii kiSen yine annenle paylaşmışsın ben sadece mecburi bir kaç kişi hariç aileler dahil söylemedik
İnşallah karşılaşmayız bu durumla ama olumsuz olursa açıklama yapmak, teselli dinlemek istemedik
Birbirimize dua edelim mi
Başkasının ettiği dua çok kıymetliymiş
Bende edeceğimTabii kiçok haklısın, paylaşmak ferahlatırken bazen böyle sorumluluklar da yüklüyor gönle... Uyumadan yine dua edeceğim sevgilerimle.
Belirtileri hiç dikkate almayın. Herkes de olacak diye bir şey yok. İyi düşünün iyi olsun. Buraları da okumayın. Uzak durun. Sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın. O birgün mutlaka sizinle olacakTekrar merhaba kızlar. Bugün transfer sonrası 9. günümdü. Kasık ağrısı veya göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. Kabızlık var, progesteron ilacı nedeniyle. Bir de her gün aynı şiddette olmamakla birlikte bel ve sırt ağrım oluyor. Normalde de ben regl öncesi filan göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Sürekli düşünüyorum ve yoruldum, beklemek gerçekten zor. Tek embriyom vardı eğer olmazsa sürece tekrar başlamak psikolojik olarak sanırım biraz yıpratacak beni... Pazartesi test günüm ama ne yalan söyleyeyim kan vermek şu an beni korkutuyor. Evde hiç test yapmadım üzülmemek için özellikle. Herkes nasıl bu kadar belirti yaşayabiliyor anlamıyorum vallahi. İşte öyle biraz içimi dökmek istedim sizlere. Her dileyen için dua ediyorum...
İnşallah, çok teşekkürler...Belirtileri hiç dikkate almayın. Herkes de olacak diye bir şey yok. İyi düşünün iyi olsun. Buraları da okumayın. Uzak durun. Sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın. O birgün mutlaka sizinle olacak
Yok canım ben enoxu koldan yaptım. Progestan kalçadan ikiside morardıAy seninde mi morardı göbeğim morardı benimde
Aynen serinlesin havalar
Biraz kafanı dinle
Dondurulmuş embriyon var mı
Merhaba benim de bugun 9. Günüm benim kan verme tarihim yarın sabah . Çok heyecanlıyım hiç bir belirti yok bende deTekrar merhaba kızlar. Bugün transfer sonrası 9. günümdü. Kasık ağrısı veya göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. Kabızlık var, progesteron ilacı nedeniyle. Bir de her gün aynı şiddette olmamakla birlikte bel ve sırt ağrım oluyor. Normalde de ben regl öncesi filan göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Sürekli düşünüyorum ve yoruldum, beklemek gerçekten zor. Tek embriyom vardı eğer olmazsa sürece tekrar başlamak psikolojik olarak sanırım biraz yıpratacak beni... Pazartesi test günüm ama ne yalan söyleyeyim kan vermek şu an beni korkutuyor. Evde hiç test yapmadım üzülmemek için özellikle. Herkes nasıl bu kadar belirti yaşayabiliyor anlamıyorum vallahi. İşte öyle biraz içimi dökmek istedim sizlere. Her dileyen için dua ediyorum...
Okuyunca sanki sanki düşüncelerim dile gelmiş de yazılmış gibi oldum gerçektenTekrar merhaba kızlar. Bugün transfer sonrası 9. günümdü. Kasık ağrısı veya göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. Kabızlık var, progesteron ilacı nedeniyle. Bir de her gün aynı şiddette olmamakla birlikte bel ve sırt ağrım oluyor. Normalde de ben regl öncesi filan göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Sürekli düşünüyorum ve yoruldum, beklemek gerçekten zor. Tek embriyom vardı eğer olmazsa sürece tekrar başlamak psikolojik olarak sanırım biraz yıpratacak beni... Pazartesi test günüm ama ne yalan söyleyeyim kan vermek şu an beni korkutuyor. Evde hiç test yapmadım üzülmemek için özellikle. Herkes nasıl bu kadar belirti yaşayabiliyor anlamıyorum vallahi. İşte öyle biraz içimi dökmek istedim sizlere. Her dileyen için dua ediyorum...
Merhaba sanırım aynı gün transfer olmuşuz . Benim 3 gündür lekelenmem vardı yerleşme kanaması diye düşünerek bugün sabah test yaptım negatif çıktı moralim o kadar bozuldu ki ağlamaktan içim dışıma çıktı sonra kalktım bi güzel temizlik yaptım dip köşe günlerdir biriken işlerimi hallettim çok emindim yani dedim ben adet oluyorum sancılarım da vardı ara ara. En son dedim gidip kan vereyim ki adet olduğundan emin olayım çünkü namazlarım sakata giriyordu. Kanda beta hcg 49 çıktı nasıl şok oldum anlatamam :) Lütfen sende moralini bozma belirtisi olmayıp pozitif gören çok kişi var. İnşallah pozitifi görürsün sen de.Tekrar merhaba kızlar. Bugün transfer sonrası 9. günümdü. Kasık ağrısı veya göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. Kabızlık var, progesteron ilacı nedeniyle. Bir de her gün aynı şiddette olmamakla birlikte bel ve sırt ağrım oluyor. Normalde de ben regl öncesi filan göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Sürekli düşünüyorum ve yoruldum, beklemek gerçekten zor. Tek embriyom vardı eğer olmazsa sürece tekrar başlamak psikolojik olarak sanırım biraz yıpratacak beni... Pazartesi test günüm ama ne yalan söyleyeyim kan vermek şu an beni korkutuyor. Evde hiç test yapmadım üzülmemek için özellikle. Herkes nasıl bu kadar belirti yaşayabiliyor anlamıyorum vallahi. İşte öyle biraz içimi dökmek istedim sizlere. Her dileyen için dua ediyorum...
Ya biz fazla beklenti içine giriyoruz ya da bilmiyorum olması gereken ne, olması gereken diye bir şey yok anladığım kadarıyla benim de...Merhaba benim de bugun 9. Günüm benim kan verme tarihim yarın sabah . Çok heyecanlıyım hiç bir belirti yok bende de
Aynı gün transfer olmuş biri olarak senin adına çok sevindimMerhaba sanırım aynı gün transfer olmuşuz . Benim 3 gündür lekelenmem vardı yerleşme kanaması diye düşünerek bugün sabah test yaptım negatif çıktı moralim o kadar bozuldu ki ağlamaktan içim dışıma çıktı sonra kalktım bi güzel temizlik yaptım dip köşe günlerdir biriken işlerimi hallettim çok emindim yani dedim ben adet oluyorum sancılarım da vardı ara ara. En son dedim gidip kan vereyim ki adet olduğundan emin olayım çünkü namazlarım sakata giriyordu. Kanda beta hcg 49 çıktı nasıl şok oldum anlatamam :) Lütfen sende moralini bozma belirtisi olmayıp pozitif gören çok kişi var. İnşallah pozitifi görürsün sen de.
Tam olarak böyle :) yaşadığımız hayal kırıklıkları ve verilen emek, artık olsun da biz de bebişlerimizi konuşalım arzusuOkuyunca sanki sanki düşüncelerim dile gelmiş de yazılmış gibi oldum gerçektenbenimde herhangi bi ağrım bı.belirtim yok bende kan vermekten sonucu beklemekten bile çok korkuyorum. Sanırım yaşadığımız hayal kırıklıkları...
Allahtan umut kesilmez onun herşeye gücü yeter sana da en yakın zamanda evlat nasip etsin inşallahAynı gün transfer olmuş biri olarak senin adına çok sevindimteşekkür ederim desteğin için fakat yalanım yok, çok umutlu değilim. Bıraktım, dua ediyorum
Bende 11 temuzda oldum transfermi 2. Gün çok kötü bel ağrım vardı ilaçlardan yada piskolojik diye düğünüyorum 2 gündür de ara ara yani gün içinde 1 yada 2 defa böyle bi baş dönmesi oluyor ama geçiyor hemen onun dışında kasıklarda bazen sancı oluyor oda hemen geçiyor bilmiyorumKızlar merhaba
10 Temmuz’da transfer oldum. Şu an tam 2. gündeyim ve duygular karmakarışık.
İlk tüp bebek, ilk transfer… Hem çok umutluyum hem de “neden hiçbir şey hissetmiyorum?” diye kendi kendimi sorguluyorum.
Bolca yatıyorum, minik yürüyüşler yapıyorum. Ama içimde fırtınalar yok sanki, her şey çok sakin.
Bu sessizlik bazen huzur gibi geliyor, bazen de “acaba olmadı mı?” diye düşündürüyor
Biliyorum belirtiler bu kadar erken başlamaz ama insan yine de bir şey hissetmek istiyor…
Umarım minik mucizem sımsıkı tutunmuştur
Aynı gün ya da bu haftalarda transfer olan var mı? İlk günleriniz nasıl geçiyor?
Hiç birşey hissetmemem normal mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?