Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Tekrar merhaba kızlar. Bugün transfer sonrası 9. günümdü. Kasık ağrısı veya göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. Kabızlık var, progesteron ilacı nedeniyle. Bir de her gün aynı şiddette olmamakla birlikte bel ve sırt ağrım oluyor. Normalde de ben regl öncesi filan göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Sürekli düşünüyorum ve yoruldum, beklemek gerçekten zor. Tek embriyom vardı eğer olmazsa sürece tekrar başlamak psikolojik olarak sanırım biraz yıpratacak beni... Pazartesi test günüm ama ne yalan söyleyeyim kan vermek şu an beni korkutuyor. Evde hiç test yapmadım üzülmemek için özellikle. Herkes nasıl bu kadar belirti yaşayabiliyor anlamıyorum vallahi. İşte öyle biraz içimi dökmek istedim sizlere. Her dileyen için dua ediyorum...

Canım yazını okuyunca içim burkuldu… O kadar tanıdık duygular ki.

Benim de transferimin 8. günü bugün. Bende göğüs hassasiyeti var ama onun dışında aman aman bir belirti yok. Sürekli “oldu mu, olmadı mı?” diye düşünüyorum, bildiğin mental lunaparktayım

Salı benim test günüm, ama ben de gerginim. Evde test yapmadım, “erken negatif görüp moralim altüst olmasın” diye.

Ama kendime hep şunu hatırlatıyorum: Vücudumuzun sessizliği, umudumuzun sessizliği değil. Minik mucizemiz belki de sessiz sedasız tutunuyor…

Dualarım seninle… Pazartesi günü inşallah o güzel haberi alırsın Salıda ben alırım

Birbirimize iyi geliyoruz, iyi ki yazmışsın

Canım 35smyrna35 teşekkür ederim içten cevabın için... inşallah güzel haberler veririz, çok emekler verdik, istiyoruz ki artık olsun, gönlümüz ferahlasın, başka bir aşamaya geçelim biz de Ama tabii biraz nasip kısmet dedikleri durum biraz da tıbbi olarak neyin neye sebep olduğunu doğru yorumlamak ve doktorlarımızla süreci sağlıklı bir şekilde yürütmek. Çevremle de çok paylaşmadım açıkçası, sadece benim ailem biliyor. Kendi annemin dahi belirtileri farklı olmuş geçmişte hatta neredeyse anlamazdım regl günü geçene kadar der hep. Çok farklı bir süreç bu içinde olduğumuz... Dua edelim, şu an için iyiyi ve güzel olanı dileyelim; bize yine hayırla dönmek üzere aksın gitsin...

Sen yine annenle paylaşmışsın ben sadece mecburi bir kaç kişi hariç aileler dahil söylemedik
İnşallah karşılaşmayız bu durumla ama olumsuz olursa açıklama yapmak, teselli dinlemek istemedik
Birbirimize dua edelim mi
Başkasının ettiği dua çok kıymetliymiş

Tabii ki çok haklısın, paylaşmak ferahlatırken bazen böyle sorumluluklar da yüklüyor gönle... Uyumadan yine dua edeceğim sevgilerimle.

Merhaba bende çarşamba günü transfer oldum ve daha önce 2 aşılamam var negatif yine onda olduğu gibi bunda da içine olmadığına dair bi his doğdu 2 gündür iyiydim ama bugün kendimi kötü hissettim inşallah tutunuyordur benim transferden önceden göğüslerimde bi sızı vardı hala var normalde adet öncesi 10 gün önceden sızlamaya dolgunluk olmaya başlardı zaten dün sadece ara ara kasıklarımda batma oldu onun dışında bugün hiç bişey olmadı bile

Sizi anlıyorum fakat inanın her gün bir belirti beklemek de doğru değil, vücut böyle çalışmıyor :) olumlu olur dilerim ama olumsuz da sonuç alsak bedenimizin her işareti her zaman pozitif veya negatifi göstermiyor bize.

Belirtileri hiç dikkate almayın. Herkes de olacak diye bir şey yok. İyi düşünün iyi olsun. Buraları da okumayın. Uzak durun. Sadece kendinize ve bebeğinize odaklanın. O birgün mutlaka sizinle olacak

Merhaba benim de bugun 9. Günüm benim kan verme tarihim yarın sabah . Çok heyecanlıyım hiç bir belirti yok bende de

Okuyunca sanki sanki düşüncelerim dile gelmiş de yazılmış gibi oldum gerçekten benimde herhangi bi ağrım bı.belirtim yok bende kan vermekten sonucu beklemekten bile çok korkuyorum. Sanırım yaşadığımız hayal kırıklıkları...

Merhaba sanırım aynı gün transfer olmuşuz . Benim 3 gündür lekelenmem vardı yerleşme kanaması diye düşünerek bugün sabah test yaptım negatif çıktı moralim o kadar bozuldu ki ağlamaktan içim dışıma çıktı sonra kalktım bi güzel temizlik yaptım dip köşe günlerdir biriken işlerimi hallettim çok emindim yani dedim ben adet oluyorum sancılarım da vardı ara ara. En son dedim gidip kan vereyim ki adet olduğundan emin olayım çünkü namazlarım sakata giriyordu. Kanda beta hcg 49 çıktı nasıl şok oldum anlatamam :) Lütfen sende moralini bozma belirtisi olmayıp pozitif gören çok kişi var. İnşallah pozitifi görürsün sen de.

Merhaba benim de bugun 9. Günüm benim kan verme tarihim yarın sabah . Çok heyecanlıyım hiç bir belirti yok bende de
Ya biz fazla beklenti içine giriyoruz ya da bilmiyorum olması gereken ne, olması gereken diye bir şey yok anladığım kadarıyla benim de...

Aynı gün transfer olmuş biri olarak senin adına çok sevindim teşekkür ederim desteğin için fakat yalanım yok, çok umutlu değilim. Bıraktım, dua ediyorum

Tam olarak böyle :) yaşadığımız hayal kırıklıkları ve verilen emek, artık olsun da biz de bebişlerimizi konuşalım arzusu umarım vardır her şeyde bir hayır.

Bende 11 temuzda oldum transfermi 2. Gün çok kötü bel ağrım vardı ilaçlardan yada piskolojik diye düğünüyorum 2 gündür de ara ara yani gün içinde 1 yada 2 defa böyle bi baş dönmesi oluyor ama geçiyor hemen onun dışında kasıklarda bazen sancı oluyor oda hemen geçiyor bilmiyorum galiba erkenden bi kan vericem dayanamıyorum çünkü

Kızlar merhaba çarşamba günü transfer oldum ve sadece 2. Gün Batma kasılma gibi belirtim olmuştu 2 gündür de bişey yok zaten benim gibi olup Belirti lekelenme olmayıp pozitif gören var mı veya lekelenmeyi kaçıncı günde gördünüz yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…