Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Yumurtada ve tatlıdan öyle bi soğudum ki, ben aşırı tatlı düşkünüydüm. Daha çok turşu ve tuzlu istiyorum Ama genel bi iştahsızlık var bu bahaneyle biraz kilo versem keşke
Ben veremedim kilo yaaa aynı duruyor bence kullandığımız ilaçlar da tutuyor ödem vs iştahım bazı günler çok açık bazı günler zaten bulantıdan her şey çok keskin geliyor canım istemiyor. Hele baharatların olduğu dolabı açtığımda kaçasım geliyor

Çok su iç ödem olmuyor o zaman 3-4litre tuzlu yeme

Ben de aynı şeyleri sormak istiyorum yarın yine kan vericem son değer 694 dü kaç gün kan verdin çağırdı seni doktor canım kese için ne zaman çağırır beni sence

Ben de estrofemi bırakacağım sanıyordum kalp atışından sonra 2 hafta daha kullan dedi neden acaba. Beni kalp atışından sonra bıraktı kendi jinekologuma. Bugün randevum var dua edin bebem iyi olsun

Ben de aynı şeyleri sormak istiyorum yarın yine kan vericem son değer 694 dü kaç gün kan verdin çağırdı seni doktor canım kese için ne zaman çağırır beni sence
Ben 10 ve 12. Gün kan verdim canım 12. Gün değerim 700 dü. 10 Gün sonrasına da kese için randevu verdi. Keseden 12 Gün sonrasına da kalp atışı için vermişti

Ben de de iştahsızlık kilo da vermişim bugün tartıldım içim almıyor bi şeyi zorla yiyorum
Perfect kız bende de başladı iştahsızlık.Acaba ben de mi sorun var diyorum. Yiyemiyorum yaaç kalınca midem de bulanıyor. Biraz fazla kaçırınca midem bulanıyor. Lekelenme zaten durmadı.

Ben de estrofemi bırakacağım sanıyordum kalp atışından sonra 2 hafta daha kullan dedi neden acaba. Beni kalp atışından sonra bıraktı kendi jinekologuma. Bugün randevum var dua edin bebem iyi olsun
Şu estrofemden gına geldi. Maalesef kalp atışından sonra da azaltarak kullanılıyor. Ben 1 hafta daha kullanacağım. Sonra kurtuluyorum. Sinirlerimi bozmaya başladı.

Ben 10 ve 12. Gün kan verdim canım 12. Gün değerim 700 dü. 10 Gün sonrasına da kese için randevu verdi. Keseden 12 Gün sonrasına da kalp atışı için vermişti

Ben de 11. Gün ve 13. Gün kan verdim sonuncu 694 çıkmıştı yarın vericem tekrar kaç gün isteyecekler bilmiyorum.yükseliş güzel ama iki katı olmamış dedi ilki 393 diğeri 694 dü

Yan etki mi yapıyor? Bana da iğnelerden her yerim alerji döktü hala da karından yap diyorlar artık yer kalmadı
Ayy ayy. Ödem yapıyor ya. Kilo aynı vücut şişti. Allah'tan progestanı göbekten almamışım yoksa ben bitmiştim. Zaten derim hassas varya yayilirdı vücuda kalçadan yaptırıyorum ben. Çok geçmiş olsun ya. Demek ki iğnenin yan etkisi o. Herkes aynı şeyden muzdarip.

Ben midesi bulananlardanım, tuzlu ve ekşi şeyler iyi geliyor iki günlük tespitim bu tabi sonrası ne olur bilemem

Benim de aynı şekilde, ben de 10 ve 12. Gün kan verdim, keseden de 12 gün sonraya kalp atışı için randevu vermiş oldu inşallah ben de duyarım

İnatla kadın doktor böyle veriyor diyor sinir oldum bölge değişeyim diyorum olmaz diyor sinir bastı gerçekten hangi ara sordun doktora yani 12 hafta napıcam yer kalmadı yeni yaptığım yerlerde kıpkırmızı oldu açık renk olanlar azalan sürekli pomat sürüyorum

Eklentiler

• BD05BE77-AA69-4AD3-878B-D5C80E17CCB0.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…