- 14 Temmuz 2025
- 106
- 98
- 13
- 34
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.021
Ben veremedim kilo yaaa aynı duruyorYumurtada ve tatlıdan öyle bi soğudum ki, ben aşırı tatlı düşkünüydüm. Daha çok turşu ve tuzlu istiyorum Ama genel bi iştahsızlık var bu bahaneyle biraz kilo versem keşke
Ben de de iştahsızlık kilo da vermişim bugün tartıldım içim almıyor bi şeyi zorla yiyorumYumurtada ve tatlıdan öyle bi soğudum ki, ben aşırı tatlı düşkünüydüm. Daha çok turşu ve tuzlu istiyorum Ama genel bi iştahsızlık var bu bahaneyle biraz kilo versem keşke
Çok su iç ödem olmuyor o zaman 3-4litre tuzlu yemeBen veremedim kilo yaaa aynı duruyorbence kullandığımız ilaçlar da tutuyor ödem vs iştahım bazı günler çok açık bazı günler zaten bulantıdan her şey çok keskin geliyor canım istemiyor. Hele baharatların olduğu dolabı açtığımda kaçasım geliyor
Bu su içme işi çok önemli hakikaten. İşte biraz daha alışkanlık haline getirmek lazımÇok su iç ödem olmuyor o zaman 3-4litre tuzlu yeme
Ben net 3 Lt reiçiylrum sonra tuvalette yaşıyorum.Çok su iç ödem olmuyor o zaman 3-4litre tuzlu yeme
KesinlikleBu su içme işi çok önemli hakikaten. İşte biraz daha alışkanlık haline getirmek lazım
Ben deBen net 3 Lt reiçiylrum sonra tuvalette yaşıyorum.
Kızlar doktordan geldim, kalp atışını duydukcorasprin ve estrofemi bırak dedi , ilaç içmekten bunalmıştım iyi oldu. Bu arada tüp bebek doktorunuz kaç haftaya kadar takip ediyor. Doğum paketi alan var mı? Yarışmaya ankaradan katılan
Ben de estrofemi bırakacağım sanıyordum kalp atışından sonra 2 hafta daha kullan dediKızlar doktordan geldim, kalp atışını duydukcorasprin ve estrofemi bırak dedi , ilaç içmekten bunalmıştım iyi oldu. Bu arada tüp bebek doktorunuz kaç haftaya kadar takip ediyor. Doğum paketi alan var mı? Yarışmaya ankaradan katılan
Ben 10 ve 12. Gün kan verdim canım 12. Gün değerim 700 dü. 10 Gün sonrasına da kese için randevu verdi. Keseden 12 Gün sonrasına da kalp atışı için vermiştiBen de aynı şeyleri sormak istiyorum yarın yine kan vericem son değer 694 dü kaç gün kan verdin çağırdı seni doktor canım kese için ne zaman çağırır beni sence
Perfect kız bende de başladı iştahsızlık.Acaba ben de mi sorun var diyorum. Yiyemiyorum yaBen de de iştahsızlık kilo da vermişim bugün tartıldım içim almıyor bi şeyi zorla yiyorum
Şu estrofemden gına geldi. Maalesef kalp atışından sonra da azaltarak kullanılıyor. Ben 1 hafta daha kullanacağım. Sonra kurtuluyorum. Sinirlerimi bozmaya başladı.Ben de estrofemi bırakacağım sanıyordum kalp atışından sonra 2 hafta daha kullan dedineden acaba. Beni kalp atışından sonra bıraktı kendi jinekologuma. Bugün randevum var dua edin bebem iyi olsun
Ben 10 ve 12. Gün kan verdim canım 12. Gün değerim 700 dü. 10 Gün sonrasına da kese için randevu verdi. Keseden 12 Gün sonrasına da kalp atışı için vermişti
Şu estrofemden gına geldi. Maalesef kalp atışından sonra da azaltarak kullanılıyor. Ben 1 hafta daha kullanacağım. Sonra kurtuluyorum. Sinirlerimi bozmaya başladı.
Ayy ayy. Ödem yapıyor ya. Kilo aynı vücut şişti. Allah'tan progestanı göbekten almamışım yoksa ben bitmiştim. Zaten derim hassas varya yayilirdı vücudaYan etki mi yapıyor? Bana da iğnelerden her yerim alerji döktü hala da karından yap diyorlar artık yer kalmadı
Ben midesi bulananlardanım, tuzlu ve ekşi şeyler iyi geliyor iki günlük tespitim bu tabi sonrası ne olur bilememCanınız neler çekiyor kızlar, anlatınbenim genelde tuzlu, ekşili, acılı şeyler istiyor fakat acı kısmına çok dikkat ediyorum sindirimi etkiler diye. Gerçi bazen de tatlı çekiyor. Bütün mide bulantılarıma rağmen gönlümden hepsi geçiyor
Benim de aynı şekilde, ben de 10 ve 12. Gün kan verdim, keseden de 12 gün sonraya kalp atışı için randevu vermiş oldu inşallah ben de duyarımBen 10 ve 12. Gün kan verdim canım 12. Gün değerim 700 dü. 10 Gün sonrasına da kese için randevu verdi. Keseden 12 Gün sonrasına da kalp atışı için vermişti
Ayy ayy. Ödem yapıyor ya. Kilo aynı vücut şişti. Allah'tan progestanı göbekten almamışım yoksa ben bitmiştim. Zaten derim hassas varya yayilirdı vücudakalçadan yaptırıyorum ben. Çok geçmiş olsun ya. Demek ki iğnenin yan etkisi o. Herkes aynı şeyden muzdarip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?