- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.201
Aynı yaa herşey de kokuyor banaBen de öyle. Aç kalmamak için yiyorum. Su içince midem bulanıyor. Bir de bazı şeyleri hiç yiyemiyorum. Pirinç ,bulgur pilavı, makarna,muz ( ki çok severdim) tatlı yiyecekler. Hiç birini yemiyorum. Çorba çeşitlerinden de sadece yoğurtlu olanlar. Halsizlik,yorgunluk,mide bulantısı ikindiye kadar pert bir şekilde yatış. Sonra gözüm ışıyor.
Aaa ondan mı bana akşam iç dedi acabaaaYalnız olmadığıma sevindimannemin yanına geldim, kadın benim halime üzülüyor dedim ben her gün böyleyim aslında prilam içiyorum çok bunalınca bulantıdan ama o da uyku yapıyor baygın oluyorum onu da istemiyorum. Bir sürü iş var yapılacak. Aman ne bileyim işte...
Anladııım e işe yarıyorsa iyi ben çok yoruldum bulantıdan çünküEvet evet aslında öyle kullanımı.
Yarıyor canım ama dediğim gibi uyku hali yapıyor zaten yazıyor yan etkilerde de. Sedatif etki yaratıyor yani.Anladııım e işe yarıyorsa iyi ben çok yoruldum bulantıdan çünkü
Ya benim de aynı. Bulantı azalınca da iştahım açılıyor ama uygulamaya gelince yine sönüyorBi de acıkıyor muyum midem mi bulanıyor artık ayırt da edemiyorum yerken daha doymuşum gibi oluyor devam edemiyorum sonra kısa sürede sanki midem bomboş gibi oluyor bulanıyor falan, su da pipetle daha kolay içiliyor bardağı koklamadan
Belki içimi bastırır ve iyi gelir diye sıvıyağlı tuzlu kurabiye yaptım tereyağ da kokuyor çünküAynı yaa herşey de kokuyor bana
Ahahaha aynı yaa aynıBi de acıkıyor muyum midem mi bulanıyor artık ayırt da edemiyorum yerken daha doymuşum gibi oluyor devam edemiyorum sonra kısa sürede sanki midem bomboş gibi oluyor bulanıyor falan, su da pipetle daha kolay içiliyor bardağı koklamadan
Tam bir trajediAhahaha aynı yaa aynı
Bende ara ara kasıklarıma doğru oluyor.Böyle hafif alt katında sızlamalar, çekilmeler oluyor mu kızlar?
Aynısını yaşıyorum desem. Aç mıyım yoksa midem mi bulanıyor anlamıyorum. Hemen doyuyorum. Bazı yemekleri düşününce bile midem bulanıyor. Sanki yersem midem bulanacak diye hissediyorumBi de acıkıyor muyum midem mi bulanıyor artık ayırt da edemiyorum yerken daha doymuşum gibi oluyor devam edemiyorum sonra kısa sürede sanki midem bomboş gibi oluyor bulanıyor falan, su da pipetle daha kolay içiliyor bardağı koklamadan
Valla bebişlerimizin keyfi yerinde olsun sağlıklı olsunlarda dii miTam bir trajediAma olsun yaa bugünler için uğraştık
Bende oluyor canım bazenBöyle hafif alt katında sızlamalar, çekilmeler oluyor mu kızlar?
Eskiden bi pasta filan görsem canım isterdi şimdi baktığım hiçbir tatlıyı hiçbir yemeği canım istemiyor normal miAynısını yaşıyorum desem. Aç mıyım yoksa midem mi bulanıyor anlamıyorum. Hemen doyuyorum. Bazı yemekleri düşününce bile midem bulanıyor. Sanki yersem midem bulanacak diye hissediyorum
Normal. Aynisiyim. Hiçbir tatlı ürünü yiyemiyorum.Dondurma bile...Eskiden bi pasta filan görsem canım isterdi şimdi baktığım hiçbir tatlıyı hiçbir yemeği canım istemiyor normal mi
Anamızı ağlatsınlar sorun değilValla bebişlerimizin keyfi yerinde olsun sağlıklı olsunlarda dii mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?