Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Aynı yaa herşey de kokuyor bana

Yalnız olmadığıma sevindim annemin yanına geldim, kadın benim halime üzülüyor dedim ben her gün böyleyim aslında prilam içiyorum çok bunalınca bulantıdan ama o da uyku yapıyor baygın oluyorum onu da istemiyorum. Bir sürü iş var yapılacak. Aman ne bileyim işte...

Aaa ondan mı bana akşam iç dedi acabaaa

Bi de acıkıyor muyum midem mi bulanıyor artık ayırt da edemiyorum yerken daha doymuşum gibi oluyor devam edemiyorum sonra kısa sürede sanki midem bomboş gibi oluyor bulanıyor falan, su da pipetle daha kolay içiliyor bardağı koklamadan

Ya benim de aynı. Bulantı azalınca da iştahım açılıyor ama uygulamaya gelince yine sönüyor

Aynısını yaşıyorum desem. Aç mıyım yoksa midem mi bulanıyor anlamıyorum. Hemen doyuyorum. Bazı yemekleri düşününce bile midem bulanıyor. Sanki yersem midem bulanacak diye hissediyorum

Aynısını yaşıyorum desem. Aç mıyım yoksa midem mi bulanıyor anlamıyorum. Hemen doyuyorum. Bazı yemekleri düşününce bile midem bulanıyor. Sanki yersem midem bulanacak diye hissediyorum
Eskiden bi pasta filan görsem canım isterdi şimdi baktığım hiçbir tatlıyı hiçbir yemeği canım istemiyor normal mi

İtiraf ediyorum: çiğ köfte asmr'lerine dadandım yeme konusunda kendime yasakladım çiğ köfteyi ama aşırı canım çekiyor. Olacak iş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…